Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Plava kosa?

Imam plavu kosu
7
11%
Imao/la sam plavu kosu u određenom delu životnog doba, ali je potamnela
31
49%
Nikada nisam imao/la plavu kosu
20
32%
Farbam se u plavo
5
8%
By Speculum Columbae
Mislim da plavooki/plavokosi članovi i članice foruma treba da osnujemo grupu: Stop iživljavanju nad (nama) Arijevcima - dole vi inferiorni tamne kose aka stormfront gay serbia.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Svaki pocetak je tezak, necemo da budemo ugnjetavani od tih tamnih i dlakavih ljudi.

Slika
By milicab at 2010-09-16
Korisnikov avatar
By IriS
to je jedina boja kose koju nikad nisam imala :kosa:
nikad nisam ni poželela da je imam... jednostavno mi ne ide uz mene. :neznam:

volim i uvek sam volela plave/svetle muškarce sa plavim/zelenim očima.
a što se žena tiče, tu sam indiferentna... pogotovo prema farbanim kosama... nekima jako lepo stoji, a neke izgledaju kao da su stavile više godina korišćenu metlu na glavu. :yes:
Korisnikov avatar
By walt333
Bio sam plav kada sam bio bas mali, vremenom mi je sve vise tamnela kosa, a proces koliko vidim se nije zavrsio, i dalje tamnim:)
Korisnikov avatar
By Darling
Nikada nisam bila plava, za razliku od moje rodjene sestre kojoj je kosa bila bela, pa plava, sada joj je smedja i njoj je potamnela vremenom. Inace ne volim plavuse, narocito one slatkaste, oduvek sam se divila lepoti crnokosih muskaraca i zena, malo tamnije puti, zena narocito, ali...uvek bih zavrsila sa nekom smedjom-plavom ili crvenokosom...eto ti sad :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Moj smajlic docarava boju kose :dina: Znaci crvena, mada vise vise vuce na narandzasto... Ali bila sam plava kao mala, pa mi je kosa potamnela, ali nije stigla daleko, prirodno je svetlo smedja. Farbala sam se u plavo, i kad se ofarbam u plavo onda duze budem takva jer se ta boja tesko izvuce pa mi zao da se izmucim pa je posle menjam. Ja inace na zenama najvise volim crnu i crvenu kosu (ali ne da vuce na narandzasto). I imala sam i te boje u nekim periodima zivota ali na zalost lose mi stoje :rida: Imam neku blagost u izgledu i ten koji odgovara samo nekim neznim nijansama a te jake koje ja volim uopste mi ne stoje. Najbolje mi stoji plava kosa a nju najmanje volim. Asocira me na zelje heteroseksualnih muskaraca. Mislim da to uopste nije mit da oni mnogo vise primecuju plavuse. Ja sam posmatrala muskarce po ulici pre farbanja u plavo i posle i neuporedivo vise primecuju plavu kosu. Jeste cinjenica da meni ta boja najbolje i stoji ali slucajni prolaznik ne moze da zna odmah sta meni stoji, nego mu plava boja kose privlaci pogled. Negde sam citala da plava boja kose muskarce asocira na neznost a heteroseksualni muskarac valjda trazi nesto neznije od sebe te otuda mu plava boja vise zapada za oci. Kod muskaraca volim plavu kosu, i prirodnu, farbanu mozda jos i vise...
By Speculum Columbae
Originally posted by Dina

Moj smajlic docarava boju kose :dina: Znaci crvena, mada vise vise vuce na narandzasto... Ali bila sam plava kao mala, pa mi je kosa potamnela, ali nije stigla daleko, prirodno je svetlo smedja. Farbala sam se u plavo, i kad se ofarbam u plavo onda duze budem takva jer se ta boja tesko izvuce pa mi zao da se izmucim pa je posle menjam. Ja inace na zenama najvise volim crnu i crvenu kosu (ali ne da vuce na narandzasto). I imala sam i te boje u nekim periodima zivota ali na zalost lose mi stoje :rida: Imam neku blagost u izgledu i ten koji odgovara samo nekim neznim nijansama a te jake koje ja volim uopste mi ne stoje. Najbolje mi stoji plava kosa a nju najmanje volim. Asocira me na zelje heteroseksualnih muskaraca. Mislim da to uopste nije mit da oni mnogo vise primecuju plavuse. Ja sam posmatrala muskarce po ulici pre farbanja u plavo i posle i neuporedivo vise primecuju plavu kosu. Jeste cinjenica da meni ta boja najbolje i stoji ali slucajni prolaznik ne moze da zna odmah sta meni stoji, nego mu plava boja kose privlaci pogled. Negde sam citala da plava boja kose muskarce asocira na neznost a heteroseksualni muskarac valjda trazi nesto neznije od sebe te otuda mu plava boja vise zapada za oci. Kod muskaraca volim plavu kosu, i prirodnu, farbanu mozda jos i vise...
Ja imam plavu kosu već 19 godina i nisam primetio da me heteroseksualni muškarci nešto traže.
Osim za batinanje.
Korisnikov avatar
By Dina
Dante,
pa to se odnosilo na njihov dozivljaj zena... Mozda imaju drugaciji ukus kad su muskarci u pitanju ;)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
do neke cetvrte godine sam bila bas loknasta plavusa, pa mi se kosa ispravila i potamnela. nisam taaaamna brineta, a nisam ni bas svetla. a kosa je opet pocela da mi se kovrdza, i postaje onako...pepeljasta.
ne volim plavu kosu, bar ne farbanu (blansiranu), prirodna jos i moze da prodje...kao...
a plave oci... zavisi koje plavo ^^
Korisnikov avatar
By _miki_
Ja imam crnu kosu,oduvek sam imao crnu kosu,voleo bih da imam plavu,a zelju ostvarujem tako sto imam plavu kosu na glavi svog decka.
Lozim se na plavusane i uvek sam se lozio na njih.Blago njima.
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
sve sto nije prirodno plavo moze da bude vestacko plavo ...pogledajte moj avatar :P

ja sam smedja inace i kosa i obrve skoro crne i oci takodje... :)
Korisnikov avatar
By Koroleva
ja sam kao mala imala belu kosu i porcelanski ten. Vremenom, kosa je tamnela ali sam lagano prelazila u plavo. imala sam varijacije na plavu bolju i svetlo smedju i to je trajalokratko i desilo se ukupno dva puta.
jednom plava, zauvek plava i sa plavom kosom (belom maltene) i zelenim ocima osecam se savrseno... hmm, a ono sto mi se najvise dopada je to da sa ovako svetlom bojom kose ne izgledam vestacki...
a volim, hmmm, na devojkama tamniju boju kose...
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Volim plavusane i one njihove lepe plave obrvice....mmmmmm...totalni fetish! A pogotovo ridje momke....:hoooot:

Kad sam bio klinac imao sam skoro plavu kosu. Pogotovo leti. Sad ljudi retko mogu da veruju buduci da sam tamno smedj.....
By str00ja
Do neke 3. godine života imao malko dužu plavu loknastu kosu i tamno plave oči, al sve to ne arijevski, neg onako bebeće :giggle:

Posle toga, kosa mi je postala srednje smeđa i ravna (mada su mi obrve za par nijansi tamnije, tamnosmeđe), a oči tamno braon, i takav sam sada. I to mi se sviđa, ne bih menjao. Zaista se ponosim svojim smeđilom, i mislim da smo nepravedno zapostavljeni samo zato što nas ima puno :(

Ne bih se farbao, a ako bih baš baš morao, to bi bilo crno, znači plavo ne bi ni prišlo obziru :nope:

Po nekom difoltu, uglavnom su mi oduvek privlačnije izgledali tamniji (crni i tamnosmeđi) i momci i devojke, i to bi bio jedan od parametara za neki kao "moj tip", ali zna i plavo da mi se svidi. Zato se u suštini ni ne ložim na ljude po sistemu "tipova", jer sve mi je to vezano za fizički izgled, i konkretno pigmentaciju u ovom slučaju, zaista individualno, i iste stvari mi se na nekome svide a na nekom ne.

Što se očiju tiče, preferiram tamne, te su mi lepe tamnoplave (imam neispoljeni te recesivni gen za iste ^^ ), i lepše od svetloplavih, koje ima većina plavookih ljudi. Zelene mi se jako retko svide.

I nije mi jasna cela arijevska fama oko običnog manjka pigmenata sa gomilom nuspojava (pored manjka inteligencije, tu su osetljiva koža, ponekad sa pegama, koja lako gori na suncu, osetljive oči (da, naučno dokazano da su svetlije oči osetljivije na svetlost i češće im je potrebna dipotrija nego tamnijima)). :neznam:

Šatro dominacija, a vamo izumiru i nestaju, puh-lease! :domino:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
htela sam pre 2 godine da budem plava, ali s obzirom da sam pre toga bila ljubicasta, crvena i crna, to je postala mission impossible :smeh: izvukla sam neku med boju i bila su podeljena misljenja, nekima se svidelo nekima ne, ali su se svi slozili da mi se smedja najbolja :drama:

ali su mi zato oduvek bile drage devojke sa plavim ocima i plavom kosom :awesome: blago meni :hyper:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Koroleva

ono sto mi se najvise dopada je to da sa ovako svetlom bojom kose ne izgledam vestacki...
Ovo je najbitnija stavka. Mislim da bi prirodno crnoputa devojka, sa ugljenim očima i tamnim veđama bila čudnovata da se ofarba u plavo, dok je to kod svetlih osoba prirodan estetski sled. :D
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
imam svetlo plave oči, a blajhala sam se zimus.
to se ne računa.
Korisnikov avatar
By zachary85
Kada sam bio mali imao sam plavu kosu, pa posle puberteta sam postao smeđ. Čudno mi je to, da mi je drugačija nijansa boja kose leti i zimi. Ali imam zelene oči, mada otkidam na plave oči :)
By the way, sviđaju mi se više plavi tipovi od crnih ;)
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Bila mi je plava do druge, pa svetlo smedja do 5., a onda je postala tamno smedja i ostala takva.
A nijedna boja kose me ne privlaci posebno. Razlicitim ljudima razlicite stoje dobro.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Imao/la sam plavu kosu u određenom delu životnog doba, ali je potamnela
By alexandermagic
Plavokosi muškarci i žene me, u erotskom smislu, ostavljaju potpuno ravnodušnim. Svejedno da l' je boja kose prirodna ili ne; imali plave, zelene ili crne oči.

Sebe ni u ludilu ne mogu zamisliti kao plavokosog, a i nekako mi ta boja kose ne bi išla uz vulkanski temperament. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam kao mala bila potpuno bela, ali su mi obrve bile crne!

onda je kosa pocela da tamni i sada imam neku sivu boju...farbam se u plavo i to mi se mnogo dopada na meni...

sto se drugih tice, ukapirala sam da me privlace plave zene...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kao klinka sam imala vrlo svetlu kosu, potamnela je kasnije,
i sad, evo bacih se u razmisljanje, ja vise ni ne znam koja
je moja trenutna prirodna boja...

.... jer farbam vec duuugi niz godina, a po izrastku, i ne moze
bas da se oceni....

... ono sto je sigurno - plava nije
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dante

Da li se vama to dogodilo?
Ili se, možda farbate u plavo?
Volite li plavu kosu? Na sebi? Drugima?
Koji su vaši stavovi o ovoj, naizgled trivijalnoj stvari?
Bio sam plav, u toku nedelje bahanalija povodom diplomiranja.

Prvi put je ispalo narandzasto. Licio sam na pripadnika plemena sa National Geographic. A onda su se drugarice nesto konsultovale...pa je onda moralo da se uradi nesto PRE farbanja...pa je ispalo zuto na kraju.

Peklo je ko djavo. Ne pamtim da mi je obicno pranje kose kome inace ne pridajem znacaja - prijalo kao tada.

Reakcije ljudi su bile...zanimljive. Svako drugacije.

:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!