Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Ma jok ,ne gledaju oni ništa što nije srpsko, to je izdaja!
Na ideju su došli gledajući "Bure baruta", scena sa Sergejom Trifunovićem i busom.
Korisnikov avatar
By maka
ja nisam cula nikakve negativne komentare..sem u bolesnim grupama po FB :alikako:
By loreenche
likewise... a tih fejsbuk grupa mi je dosta, pogotovo zato sto ih prave decurlija koja su juce cula na ulici rec peder i sad su protiv toga, i moraju da imaju stranicu na fejsbuku jer je to kul! :serena1:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Komsija iz trafike i ja smo se dogovorili da on razmisli do sutra da li je sasvim siguran da je razbijanje parade najbolja stvar koja moze da se desi desetog oktobra, pa da nastavimo pricu.
Koliko je on sladak, ljudi moji... :drama: Isti knez Lazar (car Lazar)!!! :drama:
Korisnikov avatar
By bas bleu
^ yeah, it's that simple.

edit: odnosilo se na zen post.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa, vidi, svakako da nije, ali je prosto neverovatno koliko u 1 na 1 varijantama oni pokazuju spremnost da klimnu glavom na tvrdnje da sramote Srbiju i nekriticki olako prilaze problemu. :lizalica:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by EnRage

Eno na Stormfrontu imaju ideju da otmu dupli GSP-ov autobus i niime ulete u paradu :lol: Mora da su gledali oba dijela filma Speed.

A posebno popularno im je pravljenje suzavca preko uputstava s YouTubea :)

Hani, zaboravljas master plan da se kantice Yupol bele farbe donesu na sam prajd(verujem, takodje u gorepomenutim otetim GSP harmonikama, donacijama Japana) i pobacaju ka pandurima, ne bi li se isti "zaslepili", i sve to kako bi doslo do izjednacenja snaga i teleporta u 1389., 28. jun.
By dukkehjem
danas sam u skoli cuo dva debila kako komentarisu "odemo da razbijamo povorku i vracamo se odmah", iace prva godina... debili.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ja sam danas u busu cuo reci: "raspale pedercine bas hoce batine". Kako odvratno zvuci...
By dukkehjem
joj jeste grozno, ali ove kantice me nasmejase, malopre nisam citao :up: :lol: jos se tresem hahah
Korisnikov avatar
By James.
Ja bas nista negativno nisam cuo u okolini ili od drustva...
A ni pozitivno...
Ali mi zato dnevno stigne nekoliko pozivnica na fejsu za grupe tipa: Ubij pedera... Necemo paradu... I tome slicne.
Smaraju vise...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by James.

A ni pozitivno...
Ali mi zato dnevno stigne nekoliko pozivnica na fejsu za grupe tipa: Ubij pedera... Necemo paradu... I tome slicne.
Smaraju vise...
Kakve ljude ti to imas za prijatelje :shocked: Kod mene bi takvi odmah leteli iz fb prijatelja...

Ja sam tek skoro stigla iz Spanije, tamo se nije pricalo nista ni medju Spancima :giggle: a ni medju nasima... a ni ovde jos nisam nikakve komentare cula, javljam kad cujem...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nemam potrebe da se svadjam sa ovakvim ljudima, ni ne slusam ih. Smesni su mi, jadni, bedni. Ne dotice me njihovo misljenje. :leviathan:
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Originally posted by dukkehjem

danas sam u skoli cuo dva debila kako komentarisu "odemo da razbijamo povorku i vracamo se odmah", iace prva godina... debili.
Oni ce, balave slinice, da razbijaju nesto? Ne znaju ni nos da obrisu...
Ja bih im nalupao par samara, čisto vaspitnih!
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Dina

A ni pozitivno...
Smaraju vise...
Kakve ljude ti to imas za prijatelje :shocked: Kod mene bi takvi odmah leteli iz fb prijatelja...
Pobogu, Dina, pa James. bi po toj tvojoj logici morao da poizbacuje sve svoje prijatelje navijače...

Jer bukvalno sve navijačke grupe u Srbiji su protiv parade...

I šta sad, treba li zbog toga što se sa nekim ne slažeš oko tog jednog pitanja, odmah da prekineš fb kontakt, iako se inače družite, navijate za isti fudbalski klub itd.?
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Mariška

I šta sad, treba li zbog toga što se sa nekim ne slažeš oko tog jednog pitanja, odmah da prekineš fb kontakt, iako se inače družite, navijate za isti fudbalski klub itd.?
pitanje je koje je to jedno pitanje, jel.

recimo, ako netko misli da je ok silovati zene? :hmm:
By dukkehjem
Originally posted by poslednjalatica
Originally posted by dukkehjem

Oni ce, balave slinice, da razbijaju nesto? Ne znaju ni nos da obrisu...
Ja bih im nalupao par samara, čisto vaspitnih!
ja ne bih nikoga tukao in general, ali oni generalno jesu debili i dvaput nisu izasli iz svog jebenog sela a da to nije do srednje... pri tome izigravaju srbstvo neko i ne znam sta... sline, bas.

ot: baba komsinica: jao, a eto, sada se i ona parada sprema :sigh:
moj otac: pa dobro, sve je za ljude
ja (u sebi): care :D :yay: :hyper: :yay:

inace se par puta raspravljao zesce onako sa ljudima koji su bili ostriji u negodovanju :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Najbolje od svega je sto su se debili organizovali i pisu peticiju protiv povorke, sakupljaju potpise. Ti ljudi stvarno nemaju pametna posla. :lood:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mariška

A ni pozitivno...
Smaraju vise...
Pobogu, Dina, pa James. bi po toj tvojoj logici morao da poizbacuje sve svoje prijatelje navijače...

Jer bukvalno sve navijačke grupe u Srbiji su protiv parade...

Mariska,
ja nisam ni rekla kako da James postupa, samo sam se zapitala kakvi su mu to prijatelji i rekla kako ja postupam.

To nije neko bezazleno pitanje u kome se ne slazemo, zbog toga svakako ne bih izbacivala ljude sa liste. Uopste mi nisu potrebne osobe koje zele da ubiju mene i meni drage ljude, niti bilo kog drugog coveka. Naravno da se ne druzim sa takvim osobama a nisu mi potrebni ni kao poznanici, pa ni na facebooku. Mozda ima i pitanja po kojima bih se slozila i sa takvim likovima ali ne mogu da zanemarim "sitnicu" da bi me ta osoba ubila, tako da im ne bih ni dala priliku da do razgovora o drugim stvarima stignemo.
Korisnikov avatar
By James.
Kao sto je Mariska rekla, navijaci su u pitanju.
Ne smeta mi sto su clanovi takve grupe, nije mi ni palo na pamet da ih obrisem sa liste prijatelja.
Vecina tih FB prijatelja koji su poslali te pozivnice su jos mladi, verujem da ne razmisljaju svojom glavom kada pristupe takvoj grupi vec idu za onim "kud svi turci..."
Tako da mi je svejedno...
Ali bilo bi drugacije da znam da su to osobe koje zaista mrze i zele da nekome naude.
Korisnikov avatar
By Dina
James,
Ja razmisljam da je zivot suvise kratak da ga trosim na lose ljude... Bila sam i ja mlada, pa ni tada nisam htela da ubijam bio trend ili ne... U pravu si svakako, mogu se ljudi promeniti. Ali ja u mom okruzenju hocu prijatnost i pozitivne vibracije, te ako se takvi prosvetle i promene, prihvatila bih ih za fb prijatelje, dotle nikako...
Korisnikov avatar
By James.
Ma ok, razumem ja tebe... :)

Ali meni ta FB prijateljstva nisu bitna uopste. Meni je bitno sta moji prijatelji iz stvarnog zivota misle. Ovi momci koji su mi poslali pozivnice su navijaci, kao sto sam vec i napisao. Neke od njih znam iz skole, neke sam upoznao u gradu preko prijatelja. To su ljudi sa kojima nemam svakodnevni kontakt, vidjam ih retko, tako da me bas briga za njihovo misljenje.
I licno mislim da oni ne bi imali petlje da nekoga ubiju ili povrede.
Ti likovi koji samo laju, oni nisu opasni. Znam iz iskustva. ;)
By J...

James,
Ja razmisljam da je zivot suvise kratak da ga trosim na lose ljude... Bila sam i ja mlada, pa ni tada nisam htela da ubijam bio trend ili ne... U pravu si svakako, mogu se ljudi promeniti. Ali ja u mom okruzenju hocu prijatnost i pozitivne vibracije, te ako se takvi prosvetle i promene, prihvatila bih ih za fb prijatelje, dotle nikako...

:up:

Treba imati i malo dostojanstva u zivotu a ne deliti prostor sa svakakvim budalama.
Korisnikov avatar
By Vel boy

Ali meni ta FB prijateljstva nisu bitna uopste. Meni je bitno sta moji prijatelji iz stvarnog zivota misle. Ovi momci koji su mi poslali pozivnice su navijaci, kao sto sam vec i napisao. Neke od njih znam iz skole, neke sam upoznao u gradu preko prijatelja. To su ljudi sa kojima nemam svakodnevni kontakt, vidjam ih retko, tako da me bas briga za njihovo misljenje.
I licno mislim da oni ne bi imali petlje da nekoga ubiju ili povrede.
Ti likovi koji samo laju, oni nisu opasni. Znam iz iskustva. ;)
ali, James-e shvati da oni ochito razmishljaju nagonima mase i mnoshtva. konkretno, oni s onakvim antigej stavovima hoce da su shto vishe i svugde prihvaceni, kul..... a, ja mislim da svako iskljuchivanje takvih i s necheg tako "bezveze" kao shto je fejsbuk lista prijatelja, bi im bar dalo znak da ima takodje mnogo ljudi koji ih nece stihijski prihvatiti ni smatrati kul ni prijateljima ni nishta..... dok god takvi imaju antigej wannnabe-teroristichke stavove. pa, sve chak i da im npr. ne kazesh razlog zashto si ih iskljuchio, obrisao....., nek' se oni misle zashto.
znachi, James, valja imati pragmatichnosti i odabiranja (shto ukljuchuje i iskljuchivanja, brisanja) u hendlanju kvantiteta i kvaliteta poklonjene paznje, prijateljstva....... prema onakvim.

Puna podrshka Dini i J.. !

p.s. takodje, kad god chujete antigeje da javno hejtuju, podsetite ih na AD Zakon te na sankcije koje su predvidjene. znam da je verovatno da ce se oni samo poshprdnuti i nasmejati na to ili postati josh ratoborniji, ali bash da vidimo dokle ce da idu s tim! pa ako bash idu dotle tako da trebate da pozovete policiju, pozovite policiju!
kao i snimanje tih antigej izivljavanja i odnoshenje tog snimljenog materijala onima koji su zaduzeni da to chuju i vide i da neshto kazneno preduzmu u vezi toga.
Drzavu se mora naterati da ili u pravcu tolerancije edukuje stanovnishtvo koje krshi zakone ili kaznjava stanovnishtvo koje krshi zakone! jednostavno na to se sve svodi!
Korisnikov avatar
By Nikodim
Prof. dr(?) Slobodan Samardzic jutros opet govori o tome kako Evropa ponizava Srbiju, i izmedju ostalog naveo je i kako nam EU "namece gay paradu".:alikako:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!