Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by EnRageahahahaha, pa ovo zlata vredi
Eno na Stormfrontu imaju ideju da otmu dupli GSP-ov autobus i niime ulete u paradu
Originally posted by EnRage
Eno na Stormfrontu imaju ideju da otmu dupli GSP-ov autobus i niime ulete u paradu Mora da su gledali oba dijela filma Speed.
A posebno popularno im je pravljenje suzavca preko uputstava s YouTubea
Originally posted by makaTakodje! Mislim da je ove godine dalekooo bolje stanje
ja nisam cula nikakve negativne komentare..sem u bolesnim grupama po FB
Originally posted by James.Kakve ljude ti to imas za prijatelje Kod mene bi takvi odmah leteli iz fb prijatelja...
Ja bas nista negativno nisam cuo u okolini ili od drustva...
A ni pozitivno...
Ali mi zato dnevno stigne nekoliko pozivnica na fejsu za grupe tipa: Ubij pedera... Necemo paradu... I tome slicne.
Smaraju vise...
Originally posted by dukkehjemOni ce, balave slinice, da razbijaju nesto? Ne znaju ni nos da obrisu...
danas sam u skoli cuo dva debila kako komentarisu "odemo da razbijamo povorku i vracamo se odmah", iace prva godina... debili.
Originally posted by DinaPobogu, Dina, pa James. bi po toj tvojoj logici morao da poizbacuje sve svoje prijatelje navijače...
Originally posted by James.Kakve ljude ti to imas za prijatelje Kod mene bi takvi odmah leteli iz fb prijatelja...
A ni pozitivno...
Ali mi zato dnevno stigne nekoliko pozivnica na fejsu za grupe tipa: Ubij pedera... Necemo paradu... I tome slicne.
Smaraju vise...
Originally posted by Mariškapitanje je koje je to jedno pitanje, jel.
I šta sad, treba li zbog toga što se sa nekim ne slažeš oko tog jednog pitanja, odmah da prekineš fb kontakt, iako se inače družite, navijate za isti fudbalski klub itd.?
Originally posted by poslednjalaticaja ne bih nikoga tukao in general, ali oni generalno jesu debili i dvaput nisu izasli iz svog jebenog sela a da to nije do srednje... pri tome izigravaju srbstvo neko i ne znam sta... sline, bas.
Originally posted by dukkehjemOni ce, balave slinice, da razbijaju nesto? Ne znaju ni nos da obrisu...
danas sam u skoli cuo dva debila kako komentarisu "odemo da razbijamo povorku i vracamo se odmah", iace prva godina... debili.
Ja bih im nalupao par samara, čisto vaspitnih!
Originally posted by MariškaMariska,
Originally posted by DinaPobogu, Dina, pa James. bi po toj tvojoj logici morao da poizbacuje sve svoje prijatelje navijače...
A ni pozitivno...
Smaraju vise...
Jer bukvalno sve navijačke grupe u Srbiji su protiv parade...
I šta sad, treba li zbog toga što se sa nekim ne slažeš oko tog jednog pitanja, odmah da prekineš fb kontakt, iako se inače družite, navijate za isti fudbalski klub itd.?
Originally posted by Dina
James,
Ja razmisljam da je zivot suvise kratak da ga trosim na lose ljude... Bila sam i ja mlada, pa ni tada nisam htela da ubijam bio trend ili ne... U pravu si svakako, mogu se ljudi promeniti. Ali ja u mom okruzenju hocu prijatnost i pozitivne vibracije, te ako se takvi prosvetle i promene, prihvatila bih ih za fb prijatelje, dotle nikako...
Originally posted by James.ali, James-e shvati da oni ochito razmishljaju nagonima mase i mnoshtva. konkretno, oni s onakvim antigej stavovima hoce da su shto vishe i svugde prihvaceni, kul..... a, ja mislim da svako iskljuchivanje takvih i s necheg tako "bezveze" kao shto je fejsbuk lista prijatelja, bi im bar dalo znak da ima takodje mnogo ljudi koji ih nece stihijski prihvatiti ni smatrati kul ni prijateljima ni nishta..... dok god takvi imaju antigej wannnabe-teroristichke stavove. pa, sve chak i da im npr. ne kazesh razlog zashto si ih iskljuchio, obrisao....., nek' se oni misle zashto.
Ali meni ta FB prijateljstva nisu bitna uopste. Meni je bitno sta moji prijatelji iz stvarnog zivota misle. Ovi momci koji su mi poslali pozivnice su navijaci, kao sto sam vec i napisao. Neke od njih znam iz skole, neke sam upoznao u gradu preko prijatelja. To su ljudi sa kojima nemam svakodnevni kontakt, vidjam ih retko, tako da me bas briga za njihovo misljenje.
I licno mislim da oni ne bi imali petlje da nekoga ubiju ili povrede.
Ti likovi koji samo laju, oni nisu opasni. Znam iz iskustva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!