Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Tako se gradio alibi u ranim gangsterskim filmovima.

Zapališ tompus, pažljivo ga spustiš na pepeljaru da gori, izađeš, rokneš ortaka u komšiluku, vratiš se. Policija kuca na vrata, jer si sumnjiv tip. "'de si bio? Šta si radio" "Ja? Ovde. Pušio, igrao "Mice"..." "Koliko dugo?" "Pola sata." Drsko otpuhneš dim u pravcu njihovih murjačkih faca i otreseš inč i po pepela koji svedoče u tvoju korist, uz malu, ali dovoljnu pomoć ženske koja voli da igra "Mice".

Ovo bi trebalo da je u Wordu. :nerd:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
je l' svi režete vene i mislite kako ej ekv vrhunac hermetičke poezije i najumetničkiji iskaz magiiinog i milanovog mračnog uma i proizvod astralne projekcije dotičnih dok su urađeni?
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by ultraviolet

je l' svi režete vene i mislite kako ej ekv vrhunac hermetičke poezije i najumetničkiji iskaz magiiinog i milanovog mračnog uma i proizvod astralne projekcije dotičnih dok su urađeni?
marry me :molise:
By Speculum Columbae

Ja, ako već pitaš, naravno da ne.
Korisnikov avatar
By bern

:lol:

Mislim da si ti muza ovog foruma! :D
Korisnikov avatar
By Nikodim

Mozemo do sutra raspravljati o EKV, ali, fakat, u Srbiji tesko da postoji nesto bolje od njihove muzike.
By Glasnik
Originally posted by Nikodim

Mozemo do sutra raspravljati o EKV, ali, fakat, u Srbiji tesko da postoji nesto bolje od njihove muzike.
Složio bih se sa odgovorom na komentar. :)
I ne, nemam nameru da objašnjavam zašto i kako.
Nekome se sviđa, nekome ne.
Nije preduslov da mi budeš prijatelj da ih voliš.
I sve dalje je jako offtopic.
By Glasnik
Čovek ''prestaje da postoji'' dva puta.
Prvi put kada umre (fizički).
Drugi put kada se izgubi sećanje na njega.

Ne bih rekao da su oni ''MRTVI''.
:astral2:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nisam sigurna da si u pravu, ekv je umro posle drugog albuma, zapravo,
pop treš.
čuj novi val.
hajde da da.
Korisnikov avatar
By Blady
Zdravo, ja sam stari clan ovog foruma... doduse ne najstariji, vec samo stariji...
Da se upoznamo? .. Naravno...
Moj nick je Black Lady, ne , nisam starija od 40 plus godina, i ne zelim robove ili parove...
To mi je samo nick, koji koristim... Imam crnu kosu, volim crnu... i dama sam, kada trebam biti... kratko i jednostavno...
Imam 24 godine, studiram prava, koja mi bas nesto i ne idu, zbog ostalih problema, ali i to ce se resiti... Volim muziku, u sustini volim dosta toga, ne volim- kada stvarno tako nesto izjavim, onda je to vrlo ozbiljna stvar...
Ja sam bujna zena :)
I to sam morala da napisem, nemam listove.. ne znam zasto, i dalje mi nije jasno zasto ih nemam, ne dolaze mi do izrazaja...
Volim svoje lice.. to bas volim..
Nisam neki ljubitelj alkohola sem tekile i amstela.. ne zelim da pijem...
A ni da se drogiram, jednostavno ne volim...
Volim macke, imam sijamsku, koju obozavam, i ona mene...
Nisam definisana lezbejka, a i ne moram da budem - koga je briga.
Lepo mi je ovako, iako nisam nesto raspolozena danas. :seaman:
By Swanheart
Originally posted by Glasnik88

Čovek ''prestaje da postoji'' dva puta.
Prvi put kada umre (fizički).
Drugi put kada se izgubi sećanje na njega.

Ne bih rekao da su oni ''MRTVI''.
:astral2:
"Svi mi umiremo jednom, a veliki ljudi po dva puta: jednom kada ih nestane sa zemlje, a drugi put kada propadne njihova zadužbina..."

Ivo Andrić
By Swanheart
Originally posted by Glasnik88

jao postoji
sarma koju moja baba napravi je hiljadu puta bolja od muzike EKV-a
By Speculum Columbae
Tvoje grudi su toliko velike da su organizam za sebe. I to veliki. Kao Jupiter.
Korisnikov avatar
By starsailor
ali deco ne moze se ocekivati da razumete EKV kada tada neki od vas nisu ni bili rodjeni. niste osetili to o cemu oni pevaju
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by starsailor

ali deco ne moze se ocekivati da razumete EKV kada tada neki od vas nisu ni bili rodjeni. niste osetili to o cemu oni pevaju
:deda:

:kiss:

btw, od kada je the state of being alive or dead merilo icega?
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ja se izvinjavam ako sam, mozda delom, kriv za ovu raspravu u vezi sa EKV-om.
Postujem tudji ukus, pa makar taj neko slusao i Lepu Brenu 24 h dnevno, ali isto tako zahtevam(pazi ti to-zahtevam! :) ) da se postuje i moj. :)

Hvala!:)
Korisnikov avatar
By simarrgL*

mrsh

ekv :gotika:
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!