Originally posted by Stripi
Pa to stalno ponavljaš kao da je nekakav problem. A i prije ti je bio problem, kao da oni namlate ne znam kakve pare za to. Pa i da namlate (a znam da nije tako), neka ih namlate.
stripi iskustvo je cudo.
setices se da sam pisao o paradi 2001 godine gde su ti koji su placeni poslali ovce na klanje a da se sami nisu pojavili na paradi ( posle su se pravdali da su im vozovi i autobusi kasnili pa nisu mogli da stignu na vreme, a istina je da su sedeli u kafancetu na trgu republike i gledali kako navijaci biju dobrovoljce)
pa moram malo da podsecam da opet nebi krenuli na putovanja sa kojih nece moci da se vrate na vreme
pa iz toga proizilazi da moraju da zarade placu i da saucestvuju sa onima koje su pozvali ( pa ako krene lemanje da podele udarce sa onima koji ce tog dana raditi za ideale )
stripi ne znam sta pokusavas imas neki poriv da stitis nekoga a ni sam ne znas koga i od cega stitis , ja uopste ne kapiram zasto tebi smeta sve sto ja napisem , da li je to samo tvoja licna netrpeljivost prema meni ili pak samo stitis svoje frendove , samo je tebi znano , ali bi bilo jako dosadno kada bi ovde vladalo jednoumlje ....