Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Autor memoara „You’ll Never Spa in This Town Again“ Robert Randolf tvrdi da Džon Travolta vara suprugu Keli Preston, a seksualne odnose upražnjava s pripadnicima jačeg pola.

"Travoltu sam upoznao 1998. Siguran sam da je njegov brak lažan, jer znam da voli muškarce i s njima godinama upražnjava seksualne odnose. Nekoliko puta se nabacivao i meni, ali sam ga odbio", rekao je Randolf.

Randolf je odlučio da ovu priču podeli sa javnošću, jer Travoltinu suprugu smatra savršenom ženom koja to ne zaslužuje. Ovu ispovest je navodno ispričao i pred
detektorom laži.

Pedesetšestogodišnji Travolta i devet godina mlađa Keli Preston, međutim, imaju desetogodišnju kćer Elu i uskoro će dobiti sina.

Džet, njihov prvi sin, umro je u januaru prošle godine od epileptičnog napada dok se porodica nalazila na odmoru na Bahamima.

LINK

''

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Stripi
ja sam ovo odavno čuo od jedne američke tetke sa kojom sam se sreo dok je bila u prolazu kroz Zagreb ali iskreno...ja ne vjerujem preveć tetkerajskim tračevima. A i da je, šta sad?
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, nije ga od pederluka spasila scientologija, za razliku od toma cruisea. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Džon Travolta gej?

Meni ovi upitnici bodu oci.
Korisnikov avatar
By dharmox
Ma gde gej...
Nego pomalo je zaboravljen, prilično se ugojio i rastroćkao fizički pa se njegovi agenti trude da vaskrsnu interesovanje zanj.
Korisnikov avatar
By Stripi
iskreno, meni je uvijek izgledao ko majmun.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Tungi

Džet, njihov prvi sin, umro je u januaru prošle godine od epileptičnog napada dok se porodica nalazila na odmoru na Bahamima.

Jebo te čovek izgubio dete, a ovi sada našli da ga pljuju i prosipaju priče da je gay :qqlele: Kako ljudi umeju biti govna...
Korisnikov avatar
By Srklet
ekšli, izgubio je dijete jer je odbijao da ga se liječi uobičajenim medicinskim metodama, za razliku od onoga sto uci vanzemaljac xenu, centralno transcendentno bice scijentologije. :drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada mi nije bio privlačan, tako da mi je svejedno.
Ali ok je glumac.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Popeye

ekšli, izgubio je dijete jer je odbijao da ga se liječi uobičajenim medicinskim metodama, za razliku od onoga sto uci vanzemaljac xenu, centralno transcendentno bice scijentologije. :drama:
I kad mu je neki čovek rekao "I ja imam dete sa autizmom, hajde da oformimo grupu za podršku", on je rekao "Ma kakav autizam"

Bad, bad parent
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
i meni je neka ortakinja rekla da je džontra gej.
doduše, boli me kurac za njegov privatan život, volim da ga gledam u Petparačkim pričama i to je to.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Onomad je đuskao na Bee Gees, nosio dražesna, anđeoska krilca i bio u dregu u rimejku "Laka za kosu".
Korisnikov avatar
By Kiborg
Niko nije gej dok se na autuje kod Lerija Kinga :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Onaj koga naguzi, ne treba mu stolica pet dana.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Priznajem, to mož' bit problem :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!