Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Pozdrav svima ja sam nov na ovom forumu, jako mi se svidja.
Sam forum bi mogao bolje da izgleda, dosta je komplikovan za pocetnike.
Da li ovaj forum i ljudi odavde podrzavaju gej slobodu i svako i izrazavanje seksualne slobode?

Ja i par prijatelja smo napravili blog o gej kulturi i posto sam trazio od administratora ovog foruma par saveta, pomoc i eventualnu saradnju oko samog bloga, nisam dobio nikakave odgovore.
Samim tim smatram da gej sloboda u Srbiji nikada nece imati pravu slobodu ukoliko ne podrzavamo jedni druge.
By loreenche
Pozdrav Farinelly... Puno srece ti zelim u fitting-inu, jer ako nisi spreman za ogromnu kolicinu sarkazma, superiornih komentara, uzvisenih licnosti, licnosti udarenih u glavu, te ako nemas KONJSKE zivce da se izboris sa kilometarskim postovima pojedinih diplomata, lokal patriota i drugih koji "ne daju na sebe" ni ne pokusavaj da se uklopis... Ali ako se budes drzao normalne ekipe mozda i uspes :)

i naravno, stereotipna fora... welcum :P

a na tvoje pitanje cu da pustim jednog od filozofa i diplomata da odgovori, da vidis na sta mislim :)
By Farinelly
Nisam siguran da smem da ga reklamiram jos, ako mi administratori dopuste, ostavicu link. Voleo bih da saradjujemo zajedno i gradimo taj blog.
By Farinelly
Originally posted by Zen Chakra

Pozdrav Farinelly... Puno srece ti zelim u fitting-inu, jer ako nisi spreman za ogromnu kolicinu sarkazma, superiornih komentara, uzvisenih licnosti, licnosti udarenih u glavu, te ako nemas KONJSKE zivce da se izboris sa kilometarskim postovima pojedinih diplomata, lokal patriota i drugih koji "ne daju na sebe" ni ne pokusavaj da se uklopis... Ali ako se budes drzao normalne ekipe mozda i uspes :)

i naravno, stereotipna fora... welcum :P

a na tvoje pitanje cu da pustim jednog od filozofa i diplomata da odgovori, da vidis na sta mislim :)
Ja sam mislio da su ljudi ovde potpuno drugaciji,
da mogu da budu skroz slobodan, za razliku od drugih foruma
i da ne moram da se ustrucavam.

Nadam se da nema laznih profila koji sluze za zezanje drugih profila.
Ovde sam samo da se dobro zabavim i da budem ono sto jesam.
Korisnikov avatar
By svejedno
Smes. Sme da se reklamira i svoj i tudji blog, i omiljena pesma i omiljena marka carapa.
By Speculum Columbae
Dragi Farinello, tako uvek prolaze dobri ljudi, jer su oni ti koji su ugroženi (iako neki misle da su ugroženi Romi, gej populacija, Kurdi...etc).
By loreenche
Naravno da smes da das svoje misljenje na bilo koju temu i potpuno si slobodan, medjutim sve to radis na svoju odgovornost, jer posledice mogu biti brutalne.

Ne padaj na komentare i dobacivanja, sve ce biti oke, who knows... You might even have a good time :P
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, zasto se onda dobri ljudi medjusobno ne podrzavaju? :tepih:
By Farinelly
Originally posted by Dante

Dragi Farinello, tako uvek prolaze dobri ljudi, jer su oni ti koji su ugroženi (iako neki misle da su ugroženi Romi, gej populacija, Kurdi...etc).
Hvala svima na podrsci! Ja se borim koliko god mogu u nasoj zemlji, da se koliko toliko izborimo za nasa prava.
Imam gomilu prijatelja koji dele ideje o nasoj slobodi, ali za ostvarivanje te slobode potrebno je vise od zelje.
By Farinelly
Kome da se obratim? Ko je glavni ovde?
Zelim da razgovaram sa administratorom.
Posto vidim da ovde nije sve slobodno kao sto sam mislio.
Korisnikov avatar
By svejedno
^ pa zar ne vidis da je SVE slobodno?

..

Ne, iskreno ti kazem. Najbolji srpski forum.

..

Admin je unic0rn.
Korisnikov avatar
By Stripi
E, takoc, sad morete nastavit dalje.
Korisnikov avatar
By Stripi
činilo mi se da tema ide malo u krivom smjeru. Postoji Popeye/Taurus love thread pa se može tamo nastavit dalje diskutirati u drugom smjeru :kiss:
Korisnikov avatar
By svejedno
Farinelly, iscekiraj forum, idi gledaj 'aktivizam', 'ljubav & sexualnost', 'BDSM & fetish', 'Gej brakove & roditeljstvo' 'Scenu'...etc.etc.

..

Mozes i da posetis 'Drustvo & politiku', al ti ne preporucujem ,)

..

LM, ono sto hocu da kazem - saznaces sta ljudi misle ako procitas sta pisu.

Ovako ces samo dobiti pozdrave, dobrodoslice, i poneko zajebavanje jer si 'novajlija'. Jbg.
Korisnikov avatar
By Mage
Srpski pederi su i dalje Srbi :nazdravlje:

u tom zecu leži grm :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ništa posebno, samo opušteno :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!