Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DziOne su vec ucinile i cine. Jedini su primarni proizvodjaci.
Originally posted by Suncepa nemoj tako, a sta onda biljke treba da ucine, hm?
Setao sam jutros i gledao malo u Sunce. Moja teorija je da ne treba brojati, da to opterecuje. Sigurno su ljudi to proucili da treba, no - ja sam lenj i ne mogu da brojim i mislim o necemu lepom.
A onda sam se pitao: zar nije sebicno, gledam u Sunce da bi mi bilo dobro, da bih bio zdrav, a sta ja Suncu dajem? Isto sam razmisljao o biljkama kada sam pocinjao da se bavim naukom. Nisam zeleo da proucavam lekovite biljke, niti nesto sto ima "koristi" za coveka, Interesovale su me samo one, biljke, njihov svet.
Biljke najbolje razumeju Sunce, izmedju ostalog sam zato Sunce na forumu.
btw 3 min i 50 sek
Originally posted by cybermikan
5. tačka: usvojen je predlog da članarina do kraja godine bude 800 Dinara (8€). Razmatrani su i predlozi za iznos članarine za naredni period i to da godišnja članarina bude 2.000 Dinara, polugodišnja 1.200 Dinara i četvoromesečna 800 Dinara, ali konačna odluka nije doneta.
Originally posted by RACABGPa ti si baš sa Lazu kojeg ne izbacuješ iz usta! To su odluke Upravnog odbora za članarinu po našem zakonu o nevladinim organizacijama i našim statutom a ne neki biznis.
5. tačka: usvojen je predlog da članarina do kraja godine bude...
e sadovo postaje biznis i shodno tome trazim od urednistva sajta naravno i od vlasnika da pocnu da naplacuju reklame za ovu grupaciju kako bi ovaj sajt imao takodje prihode.
koliko se secam da je zabranjeno reklamiranje na sajtu gay-serbia stoga molim da se prema ovoj komercijalnoj grupi postupi isto kao i prema svakoj drugoj i naplati reklama na sajtu
Originally posted by cybermikansta si zeno skocila ko oparena a frka da ti neko ne dirne u novcanik c c c c c
Originally posted by RACABGPa ti si baš sa Lazu kojeg ne izbacuješ iz usta! To su odluke Upravnog odbora za članarinu po našem zakonu o nevladinim organizacijama i našim statutom a ne neki biznis.
e sadovo postaje biznis i shodno tome trazim od urednistva sajta naravno i od vlasnika da pocnu da naplacuju reklame za ovu grupaciju kako bi ovaj sajt imao takodje prihode.
koliko se secam da je zabranjeno reklamiranje na sajtu gay-serbia stoga molim da se prema ovoj komercijalnoj grupi postupi isto kao i prema svakoj drugoj i naplati reklama na sajtu
Pa imaš li ti imalo mozga od tolikog sakrivanja od Sunca?
Originally posted by RACABGObavesti se prvo o zakonu o nevladinim organizacijama pa se onda javi sa nekim predlogom a ne ovako pričajući napamet. Članarina se NE RAČUNA u profit.
Originally posted by cybermikansta si zeno skocila ko oparena a frka da ti neko ne dirne u novcanik c c c c c
i opet kazem niste neprofitni imate prihod od clanarine i treba da platite reklamu
Originally posted by cybermikanma da li se racuna ili ne pare su pare i one se nalaze kod vas
Originally posted by RACABGObavesti se prvo o zakonu o nevladinim organizacijama pa se onda javi sa nekim predlogom a ne ovako pričajući napamet. Članarina se NE RAČUNA u profit.
i opet kazem niste neprofitni imate prihod od clanarine i treba da platite reklamu
Originally posted by Morgan Le FayeHehhehe dragi/draga moja, nisam zapeo to je najava za moje dve nove knjige samo. Opusti se i uživaj sa mnom....
Šta si zapeo na život bez hrane?
Anūrmi-mattvam ne bi trebalo da je cilj po sebi već sredstvo, ili pak propratni efekat.
A i upoređivanje čakri sa šipkom je sramotno.
Originally posted by bernZa čega da me je sramota? Još i da slušam nekoga ko nema pojma o ovome a meni i drugima tu drobi neke stvari samo zato što su ga tako naučili? Ma ajde.... ako ti nisi obavešten o tome kako to funkcioniše evo obavesti se malo :
Samo se pitam kako te nije sramota, i nadam se da nećeš naletjeti na nekog latentnog psihotika i naškoditi mu svojom "filozofijom".
Originally posted by cybermikanDa, gospodaru.
Kada to proučiš onda dođi ovde da se izviniš i da nam priznaš da su te obmanuli kako bi im davao novac za hranu a oni te muzli ceo život...
Originally posted by bernNisam ja ničiji gospodar, nego običan čovek koga si ti prozvao i pristojno je da se izviniš nakon što uvidiš svoju grešku. Nisam vođa kulta, nego sam predsednik Sungazing organizacije Balkana (nevladina organizacija kao npr. udruženje vatača leptira ili mirisanja ukrasnog cveća...)
Originally posted by cybermikanDa, gospodaru.
Kada to proučiš onda dođi ovde da se izviniš i da nam priznaš da su te obmanuli kako bi im davao novac za hranu a oni te muzli ceo život...
Jesi se to već utripovao da si vođa kulta?
I ako bih sad uzeo tvoju tastaturu i okrenuo je naopačke, možeš li mi garantovati da ne bi ispala niti jedna mrvica hljeba?
Originally posted by Morgan Le Faye
A i upoređivanje čakri sa šipkom je sramotno.
Originally posted by dukkehjemPa ako si to mogao da izvučeš iz mog JASNOG poziva čoveku da dođe kod mene u GOSTE (a ne na to što ti misliš) i da me vidi kako živim, onda ti je zaista potrebna pomoć sunca. Posle sam napisao i izjavio ali samo pod USLOVOM da on napiše na ovom forumu svoje utiske i zaključke o tome kako živim i da sam on počne da radi sungazing.
dodjes kod mene na dva-tri dana, das dupe, onda i javnu ocenu na forumu...:lol:meni je pre na to licilo
Originally posted by cybermikansta se palis?
Originally posted by dukkehjemPa ako si to mogao da izvučeš iz mog JASNOG poziva čoveku da dođe kod mene u GOSTE (a ne na to što ti misliš) i da me vidi kako živim, onda ti je zaista potrebna pomoć sunca. Posle sam napisao i izjavio ali samo pod USLOVOM da on napiše na ovom forumu svoje utiske i zaključke o tome kako živim i da sam on počne da radi sungazing.
dodjes kod mene na dva-tri dana, das dupe, onda i javnu ocenu na forumu...:lol:meni je pre na to licilo
Tako da je to bilo prijateljski poziv a ne gay poziv kako si samo ti to umislio. Ja poštujem sve i cenim ali ne volim da me svojataju (nisam gay, nisam hetero, nisam bi... ali jesam gay, jesam hetero i jesam bi.... samo što sam aseksualan jer ja to tako hoću.
Originally posted by dukkehjemZato sam i reako da sam ja sve od toga i nisam ništa kako bih napravio atmosferu da nema razlike među ljudima jer je čovek čovek bez obzira koje on orijentacije bio... ali molim te nemojte me svojatati što si ti jasno tvojim šaljivim postom aludirao...
Tako da je to bilo prijateljski poziv a ne gay poziv kako si samo ti to umislio. Ja poštujem sve i cenim ali ne volim da me svojataju (nisam gay, nisam hetero, nisam bi... ali jesam gay, jesam hetero i jesam bi.... samo što sam aseksualan jer ja to tako hoću.
mislim, sad cu i ja da kucam kilometarski post tipa:
Pa ako si to mogao da izvuces iz mog JASNOG saljenja, bla, bla, bla...
e, ali gay pozic za nekog ko ne voli etikete ni svojatanja, dobro ti ide
Originally posted by cybermikanKutak za aseksualce
Ja poštujem sve i cenim ali ne volim da me svojataju (nisam gay, nisam hetero, nisam bi... ali jesam gay, jesam hetero i jesam bi.... samo što sam aseksualan jer ja to tako hoću.
Originally posted by cybermikanalo, bre, kasifikovao si neki poziv kao gej poziv :loony:
Originally posted by dukkehjemZato sam i reako da sam ja sve od toga i nisam ništa kako bih napravio atmosferu da nema razlike među ljudima jer je čovek čovek bez obzira koje on orijentacije bio... ali molim te nemojte me svojatati što si ti jasno tvojim šaljivim postom aludirao...
mislim, sad cu i ja da kucam kilometarski post tipa:
Pa ako si to mogao da izvuces iz mog JASNOG saljenja, bla, bla, bla...
e, ali gay pozic za nekog ko ne voli etikete ni svojatanja, dobro ti ide
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!