Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
taj film se vec pojavio, molim za pomoc, ne mogu da se setim naslova i u kojoj temi je bio postavljen trailer, ako neko zna, help!

prica je dva gay momka zive zajedno, jedan od njih umre, i ovaj zivi nalazi mailove da se njegov preminuli decko godinama dopisivao sa nekim deckom iz druge zemlje. poziva ga da se upoznaju, i mislim da se njih dvoje smuvaju...

jel zna neko o kom je filmu rec? samo sam te informacije zapamtila, a nisu mi poznati bili glumci, a bas bi ga pogledala :sigh:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

taj film se vec pojavio, molim za pomoc, ne mogu da se setim naslova i u kojoj temi je bio postavljen trailer, ako neko zna, help!

prica je dva gay momka zive zajedno, jedan od njih umre, i ovaj zivi nalazi mailove da se njegov preminuli decko godinama dopisivao sa nekim deckom iz druge zemlje. poziva ga da se upoznaju, i mislim da se njih dvoje smuvaju...

jel zna neko o kom je filmu rec? samo sam te informacije zapamtila, a nisu mi poznati bili glumci, a bas bi ga pogledala :sigh:
Mislish na ovo: klik :)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by erkondisn

jel moguce da konacno nesto zelim pogledati od Aronofskog :hyper:

isto pomislih nakon sto vidjeh trailer.
daj boze da ne bude kao ni the fountain ni the wrestler. :seronjo:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kad se samo setim "Crne Dalije" i kako sam se u SC-u ujela za ruku od muke (i posle pričala da me je ujeo zombi)...

I kako sad da ne strepimo?

Hoće li biti opet onog starog suspensa?

Šta ćemo pronaći ispod Palme - urmu ili pseću kaku? :nerd:

Ostanite uz nas.
Korisnikov avatar
By Dirrty
gorilice, ja se uzdam u tvoj ukus, izveštavaj nas redovno!

Taj Priest deluje vrlo dobro.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Dirrty

gorilice, ja se uzdam u tvoj ukus, izveštavaj nas redovno!

Taj Priest deluje vrlo dobro.
Nemam vishe vremena kao nekad. Radim po 10-11 sati dnevno, sa jednim slobodnim danom u nedelji i hronichno sam umoran. Da je drugachije, tebe svakako ne bih mogao da odbijem. :mazi:
By Ulix
''

Nije da baš nestrpljivo očekujem da ga pogledam, ali bih voleo. Ne toliko zbog trejlera, koliko zbog toga što Marija Antoaneta nije potrošila sav kredit koji je od mene dobila posle Virgin Suicides i Lost in Translation.
Korisnikov avatar
By gorilica
''

Zivo me interesuje kakva ce biti kombinacija Klint Istvuda kao rezisera i ove tematike.
Korisnikov avatar
By Kiborg
@gorilica

Onaj Priest je :hyper:
Ko će da dočeka 2011 :rida:
Originally posted by Ulix

''

:hyper:
Ok, kad vidim koje knjige čitaš - smorim se. Kad pustim eventualno neki klip neke muzike koju slušaš, isto se smorim :) Filmovi, da ne spominjem.

Ali, da je i trejler za koji postavio :hyper: takav da sam se smorio dok sam ga pogledao, i da je ovo jedan od retkih trejlera koje sam zamalo prekinuo posle polovine, to ni u snu ne bih pretpostavio :lol:

Sve u svemu :hail2: za konzistentnost.
By Ulix
Originally posted by Kiborg

Ok, kad vidim koje knjige čitaš - smorim se. Kad pustim eventualno neki klip neke muzike koju slušaš, isto se smorim :) Filmovi, da ne spominjem.

Ali, da je i trejler za koji postavio :hyper: takav da sam se smorio dok sam ga pogledao, i da je ovo jedan od retkih trejlera koje sam zamalo prekinuo posle polovine, to ni u snu ne bih pretpostavio :lol:

Sve u svemu :hail2: za konzistentnost.
:lol:

Ako hoće da gleda neki film, mene mama pita da li mi se dopao, i ako kažem da jeste, onda ga onda ne pogleda, jer je zaključila da posle gledanja filmova koje ja volim ili poželi da se ubije ili bude na samrti od dosade, pa joj ja dođem kao dežurna antipreporuka.

A za film sam stavio :hyper: zato što sam proveo par vrlo prijatnih sati uz tu knjigu (ne preporučujem ti je ni u ludilu!) i zato što u filmu igraju glumci koje volim, a prilično sam se iznenadio da je neko rešio da to pretvori u film, baš me zanima kako će ispasti. :)
Korisnikov avatar
By IriS
^ ha :lol:

meni se baš svaki film, koji je Ulixandra postavila da je gledala, svideo. meni si ti preporuka, nikako antipreporuka :mazi:
Korisnikov avatar
By Waldorf
uuuuuu.. novi Merchant-Ivory film, i to još sa Laurom Linney i Anthony Hopkinsom...
I'm so there like you wouldn't believe.. :dance:

Ja danas videh trailer za ovo. Veze nemam bez titlova o čemu oni to, ali igra Marion Cotillard, što je za mene dovoljno da iščekujem....
''
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja čekam Del Torov "At the Mountains of Madness", al' to će neđe 2013.

Doduše, i čekam i strepim. :uplasen:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!