Originally posted by Ulix
Ne razumem uopšte o čemu ti ovde pričaš. Šta ti zamišljaš da ja prilazim nasumično odabranim ljudima na ulici i svađam se sa njima o gej paradi?
Ne. Ne kontash ili izvrcesh.
dakle, horus. je lepo opisao stanje stvari u okruzenju u kom mu je NAMETNUTO (mislim, nametnuto) da bude. i kako bude okruzen ljudima koji antigejno laprdaju i komentarishu. ti si mu rekao da im jednostavno kaze da - ucute! I ja se slazem s tobom da bi trebao. ali, ti Ulix-e ignorishesh da opishesh situaciju koja NA ZALOST najcheshce nastane/bi nastala kada bi jedan horus. to rekao njima. dakle, shta ti mislish shta bi homofobi onda? ja bih najvishe zeleo da bi oni onda zaista i ucutali, ali u stavrnom stanju stvari i situacija- da li bash bude tako? ili pak oni zainaceno budu josh gori?
(shto im je svakako neopravdano, ali oni ne mare
).
zato samo rekoh da bi druga opcija mogla biti- snimanje te situacije, snimanje svih tih antigej komentara i uvreda- i prilaganje tog snimljenog materijala onima koji bi trebalo da su zainteresovani da to sve chuju i adresiraju.
no ti si Ulix-e skochio da mene izvrcesh kako bi to bilo neko navodno potkazivanje poslovnih kolega, prijatelja, izdavanje njih.....- gluposti. to da je horus. meni rekao, rekao bih mu isto- gluposti. rekao bih mu, onda, horuse ako tako razmishljash onda i zasluzujesh kritike koje ti je dao Ulix, Popaj jer stvarno horuse nemash ni kichme ni muda.
medjutim, zashto ti Ulix-e skachesh tada izvrcuci mene kao bi to navodno bilo "ogovaranje, izdavanje, potkazivanje..... prijatelja, kolega...." ??
ne kontam, shta onda ti Ulix-e zelish reci. reci homofobima da ucute pa zavrshiti izvredjan, ispljuvan, prebijen od strane njih? pozvati policiju tada (OK)? ili nishta?
dakle, ja ne mislim da bi prilaganje snimljenog materijala kao DOKAZA o nesnoshljivo antigejnoj atmosferi uredima, ministarstvima za ljudska prava- bilo "ogovaranje prijatelja, izdavanje, potkazivanje....". Ne, vec potreba reshavanja te atmosfere koju su ti "prijatelji" sami svojevoljno i stvorili, a shto je neprihvatljivo!
konachno, kakvi su to prijatelji, kolege koje stvaraju onakvu atmosferu u prisustvu nekog za kog mogu da osecaju da bi bio protiv te atmosfere i da se ne bi slozio? kakvi su to prijatelji? bezobzirni ljudi, ne prijatelji.
Originally posted by Ulix
PS
Ovom prilikom se izvinjavam svim forumašima koji su u životu doživeli tu traumu da im neko uzme užinu u nižim razredima osnovne škole. Uviđajući sada paralelu sendvič kifla - falus, a uzimajući u obzir značaj nutritivnog deficita kao i ozbiljnost i psihoseksualne posledice te traume, ja mogu samo ponizno da zatražim oproštaj što sam se tako ozbiljnom rabotom bezosećajno, nefer i neprincipijelno šegačio.