Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by *STATUS*

Мада је Фејс постао "Гејромео 2" само што тамо сви крију слике лица, а на Фејсу се труде да поставе што лепше :)
:roflmao:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by sofia

Nemam obicaj dodavati ljude koje ne poznajem, ili koji imaju nalog `pod nickom`.
Brisem one koji se uclane u neku hejtersku nacisticku, homofobicnu, rasisticku grupu, a i one koji samo postoje na mom profilu, bez da iniciraju ikakvu konverzaciju...pa tako skoro izbrisah i par clanova familije :njanja:
Vrlo rado bih pobrisala i sve kolege sa profila jer sam zbog njih prinudjena biti ormarusha!
ja ću da potvrdim (iz ličnog iskustva), sofia će vas teško dodati čak i ako imate nalog sa imenom i prezimenom i ako vas je upoznala :D

Joj! :maska:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja isprva potvrdjivao svaki zhivi request koji sam dobio a onda kad sam ukapirao da sa vishe od pola tih ljudi nemam ni konverzaciju niti shta zajednichko pocheo da ih uklanjam... Prvo po tome imaju li ikakvu fotku, potom one bez fotke lica, onda one koji mi spamuju wall, onda one koji na 15 minuta menjaju statuse i sa njima se ponashaju kao moderatori chat soba... E sad uklanjam one koji smaraju sa JK... Chim vidim da neko lajkuje istu ili bilo shta vezano za nju, shut karta sa liste prijatelja... :D

Sa 823 sam spao na nekih 350 prijatelja i i dalje chistim...

Samo jedno zapazhanje... Imam dosta stranaca koje sam prihvatio samo na konto igrica koje zajedno igramo i ispostavilo se da sa njima lakshe i bolje uspostavljam konverzaciju nego sa nashim prosechnim gay FB korisnicima...
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
1. nemam neki kriterijum, mada retko šaljem zahteve.
2. kada Hide opcija više ne pije vodu.
3. u poslednje vreme, neke srbende mi šalju zahteve, božemesačuvaj, valjda zato što sam u dokolici trollovala po nekim ,, dok se peder kreće, srbija se smiriti neće!'' grupama i tako to. pretpostavljam da hoće da se internet huliganišu. a možda su i nastrani, pa se naložili na moju profilnu sliku.:doh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam prvo imala samo nekoliko kaficana i kaficanki za prijatelje i prijateljice - facebook mi je bio skroz privatno mesto :grouphug: E onda su im se pridruzili i ostali forumasi i forumasice... Posle me je nasla neka rodbina, kolege i koleginice sa fakulteta, Lonijevi prijatelji i poznanici, te oni sa kojima sam bila u osnovnoj skoli itd tako da je mesto postalo manje privatno... Ja uglavnom nisam nikog kliktala nego ako mene neko klikne prihvatim... E onda mi je taj fb postao dosadan jer se nista posebno nije desavalo. Tada sam i ja pocela da klikcem neke ljude a sa vise prijatelja i grupa i meni cesce traze zahtev za prijateljstvo. Uglavnom to kliktanje ima nekog smisla... Jedna je linija da sam od Lonija cula da su ti ljudi ok, tako sam se bas dobra na fb sa nekim ljudima koje nikad u zivotu nisam videla, ali Loni ih zna, pa to moze da se izmeni. Druga linija je lgbt svet, dodala sam jos neke za koje sam povezala da su sa foruma, zatim aktiviste i aktivistkinje, da se obavestavam o lgbt zbivanjima. Kada na njihovim profilima komentarisem cesto mi opet posalje zahtev neko od nasih. I treca linija je neka moja interesovanja - feminizam, astrologija, wicca itd. Po osnovu wicce i mene klikcu sve neki stranci (jer smo u nekim vikanskim grupama), po osnovu astrologije astrolozi i razni neki sajtovi te mogu da se bolje obavestavam, feministkinje sam uglavnom ja kliktala ali kliknuo me je neki feministicki sajt, tako da imam obavestenja i na tom planu. Tako da mi je sada fb mnogo zanimljiviji. Neke od tih ljudi bih volela da upoznam nekad i uzivo. Stalno me i zovu na neke promocije i tome slicno, na sta ja dosad nisam isla jer sam prezaposlena ali se nadam da cu u buducnosti otici. Inace ja ne klikcem ljude koji nisu pod pravim imenima ali prihvatim poziv i ako je nick u pitanju. Brisem samo ljude koji su uclanjeni ili se uclane u neku fasisticku, homofobicnu grupu, ostale ne...
Korisnikov avatar
By starsailor
fb mi je bas mesto za prijatelje ali one prave sa kojima se druzim, tako da ne dodajem nekoga samo zato smo se upoznali.
mozda cu da zvucim grubo, ali zasto da dodajem forumase poznanike, kada se ionako ovde srecemo. to je svrha ovog foruma.
a na myspace dodajem svakoga:)
Korisnikov avatar
By Dina
Mili :hug: Saljem ti ime na u2u pa me klikni ako vec nismo fb prijatelji a da to ne znamo :lol:
By Speculum Columbae
Ja se trudim da dodajem samo ljude koje lično poznajem i sa kojima sam provodio neko vreme i koji su mi zanimljivi.
Ponekada prihvatim nekoga ko me doda, a ne poznajem ga, da bih video slike, grupe, notes, wall postove i posle 15 min izbrišem.
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
^ ^^ ^^ ^^ ^ to, to.
mada su se neki naložili da mi je korisničko ime na fezbuku pravo ime.
nekako fejzbuk doživljavam kao sprdnju i koristim ga da zajebavam idiote koji ga shvataju preterano ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
retko dodajem new prijatelje, a to su uglavnom ljudi koje poznajem ili se "odnekud" znamo... nemam nepoznate :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Takodje dodajem ljude koje znam,prijatelje,pa cak i koje povrsno znam,koje sam tek upoznao..Ljude sa foruma uvek prihvatam,pa cak i ako se ne znamo,upoznavali smo se kasnije na zurkama,negde...Nisam od onih koji tek tako izbace nekog iz liste prijatelja,a da nemaju dobar razlog za to.Sto je slucaj kod pojedinaca koji su me addovali,pa potom uklonili.Sta znam..Meni je taj fejs jedna obicna ciganija od mesta.U poslednje vreme niti komentarisem necije statuse,fotke,linkove..Poneki like i to je sve.
By Kragi
Ne znam ni sam. u principu nije mi problem da dodam bilo koga ali sa druge strane 90 odsto ljudi znam. desi mi se da odbijem zahtev ili izbrišem nekoga kada shvatim da ima 68542 prijatelja i da nasumično dodaje ljude...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja imam nove fb prijateljice i prijatelje :bouncy: :grouphug: Kako to mene oraspolozi, da samo znate. Novi ljudi a delimo ista interesovanja i poglede, ja sam nekad mislila da sam cudakinja kojoj nema nikog nalik... A onda dodje internet i fb i vidim puno ljudi koji razmisljaju slicno kao ja... Nekad mi se ovi novi stranci cine kao neki koje odavno znam a oni koje odavno znam su zapravo stranci...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
neka budala mi već 2. put šalje rikvest, pritom na zidu ima klip u kome policajci u moskvi tuku pedere, uz komentar ,,tako se to radi!'' i lajkovanu knjigu ,,kaluđer koji je prodao svoj ferari.
ja. ne. mogu.

edit: zamolicu te da prihvatis moj req. postajes mi veoma intrigantna.
Korisnikov avatar
By zachary85
Dodajem uglavnom one ljude koje poznajem, koje sam upoznao, kao i one koji mi se učine zanimljivi, a imamo zajedničke prijatelje.

Uglavnom brišem prijatelja, ako vidim da ima fašističke izjave ili se priključuje takvim ili sličnim grupama.

Svakoga dodajem za prijatelja, bez obzira da li ga poznajem ili ne.
Korisnikov avatar
By Mariška
Danas po prvi put nekoga da izbacim...
Originally posted by zachary85

Uglavnom brišem prijatelja, ako vidim da ima fašističke izjave ili se priključuje takvim ili sličnim grupama.
Iz tog razloga.
Korisnikov avatar
By Blady
uskoro cu napraviti cistku jos jednu.. smorim se...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Dodajem samo one koji su na mene ostavili pozitivan utisak i sa kojima nameravam da ostanem u kontaktu.
Prihvatam samo one koje sam upoznao uživo (ovo je 90% slučajeva) i za koje imam neko pozitivno mišljenje...
Brišem one osobe koje mi se na bilo koji način ozbiljnije zamere...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mene uvek izbrise minimum 5 devojaka kad god za profilnu sliku stavim sliku sa Heartkillerom :lol:

izgleda delujemo previse kao savrseni par, pa iz bole oci :mazi:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

mene uvek izbrise minimum 5 devojaka kad god za profilnu sliku stavim sliku sa Heartkillerom :lol:

izgleda delujemo previse kao savrseni par, pa iz bole oci :mazi:
I ide pesma " Mi smo savršeni par, to svako dobro zna, mi ljubimo se strasno i svima je jasno, da mi smo savršeni par... " :peva:
Korisnikov avatar
By Tungi
Posebno su zanimljivi slucajevi "forumski" koji te dodaju,a potom,posle otprilike tri dana uklone iz prijatelja.

Ako ih ne prihvatis svakakav si.Sto bi Loni rekao "Ti si sujetan" :lol:

Ne znam gde pogresim pa zasluzim da me uklone iz prijatelja:smeh:
Taj facebook imam vec cetiri godine,bez obzira koliko se puta deaktivirao sa tog mesta,toliko su me vracali,pojedini ljudi (zbog kojih sam jos tamo),a koje ne vidjam tako cesto i sa kojima mi je kontakt sveden jedino uz posredstvo istog.

Da ne budem od ovih korektnih,jer mi je korektnost "neopravdana" srazmerna losem laganju ili neiskrenosti.Ne secam se koliko ih je bilo samo sa foruma,a da ih nisam znao.Sabotage se secam.Koliki idiot moras biti,pa dodati,a potom ukloniti iz prijatelja.

Ruku,na srce,nikada mi nije bila draga.I pored toga sto nekome indirektno stavis do znanja da ga ne "mirises" najbolje,adduje te za prijatelja,a rekoh ne ignorisem nikog (ko je sa foruma),tako nisam ni nju.

Od sada,razmislite dobro kada me dodajete,dok ne uklonim i opciju dodavanja za prijatelja,poste prethodne dve vec uklonih,pre godinu dana.
Korisnikov avatar
By bothways
Mene je hton dodao, pa me je uklonio. Pa me je Beogradjanin18 dodao, pa dugo posle uklonio. Onda me je deni dodao, pa uklonio. Pa sam se sprijateljio sa Danteom, ali me je i on uklonio. Mozda ima jos. :D

Ne znam, ne opterecujem se takvim stvarima. Ja uklanjam samo ljude koje ne znam (a obicno ih sve znam, jer ne odobravam tek svakog), a i to se jako retko desava. Obicno ljudi mene uklone. :whatever:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma meni taj fejs AMA nista ne znaci,ne chatujem ni sa kim tamo,ne pisem statuse,eventualno ako postavim neki YT link.O takvim, jadnim ljudima,nemam vremena da razmisljam.

To nije moj obraz.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by bothways

Mene je hton dodao, pa me je uklonio. Pa me je Beogradjanin18 dodao, pa dugo posle uklonio. Onda me je deni dodao, pa uklonio. Pa sam se sprijateljio sa Danteom, ali me je i on uklonio. Mozda ima jos. :D

Ne znam, ne opterecujem se takvim stvarima. Ja uklanjam samo ljude koje ne znam (a obicno ih sve znam, jer ne odobravam tek svakog), a i to se jako retko desava. Obicno ljudi mene uklone. :whatever:
sad cu te ja posavetovati :krezavi:

moras totalno zapostaviti real life, i blejati minimum 15 sati dnevno na fb-u.. ne daj boze da ga ugasis, pa makar otisao da jedes.. no no..

onda moras da postavljas slike na kojima se naslucuju "konture" tvoj tela, gde si ili bez pantalona, ili bez majce (ne mozes da nosis i jedno i drugo, pobogu), gde si napucen, po mogucnosti pored tebe neka VIP osoba koja te hvata za medjunozje..

zatim u statusu moras da pises nesto tipa... "jaooooooo, ako JK ne izda single u sledecih nedelju dana, ubicu se!!!!!!!"

i onda postujes sve njene hitove i NARAVNO sam lajkujes svoje linkove (mislim, da se zna da su to zaista COOL pesme)...

onda naravno svakom prijatelju koji te doda, lajkujes svaku sliku.. pises komentare tipa "ne verujem kako si lep na ovoj slici! znaci i faca, i outfit i stav! ful! fUl! FUL!"

a kod pesama " znaci, ne verujem, i meni upravo ide ova stvar!!!!!!!!"
(ili copy-paste refrena, to uvek pali)

minimum jednom mesecno moras "prijatelju" na fb da stavis :) ili :love: tj <3

nece te vise niko nikad obrisati

:hvala:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Ma evo zaboli me djokica da l ce da me neko izbrise ili ne...Kazem samo kako su mi JADNI ti ljudi,dodaju te,ne razmene ni nekoliko reci s tobom,posalju pozdravnu poruku i sl.,a vec sutradan te izbrisu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Tungi, slusaj Sanju, i svi ce te voleti na fejsu :lol:

samo sto ja obicno osobe koje su u "tom fazonu" koji sam opisala sakrijem njihova obavestenja na home-u

:sw:

a brisem jedino osobe sa kojima se posvadjam :lol: SLESH devojke :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!