Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by LubaSamo se ti izduvaj i olakšaj svoju dušu...
Hmmm, hvala na muzičkim željama i (od)pozdravima.
Pa da remiziramo ;-) posto me dugo nije bilo na forumu i verovatno me se slabo ko i seca.
MTF u ostavci sam zbog poodmaklih godina i kilograma (mozda je lazna poodmakla trudnoca u pitanju) i narusenog zdravlja. Pogibija jedne divne osobe, nase forumasice, me je jos vise deprimirala.
Od svega na meni najbolje funkcionise libido i MOJ HE3AJA3, pogresan polni organ.
Moja MTF priroda ne jenjava, naprotiv, sve je teze podnosim. Sanjam o bezobraznici sa mog avatara a u stvarnosti nigde ne mogu da se pojavim, nisssam passsable ni sa pola kilometra. Nekad bilo.
U NS sam preko nekoliko godina, nikad nigde izasla. Ustvari, stekla sam utisak da ovde i nije moguce izaci kao "tetka", CD, shem. Ipak, i meni je potrebna podrska; isuvise se dugo nosim sama sa sobom.
Ovaj dugacak uvod mi je bio neophodan. Zelim da ponekad izadjem na neko frendly tiho mesto, narocito me "pale" narodnjaci, al` da eksplodiram. Neka tiha animir muzika moze, ako to idje ima kod nas
Jednostavno, zelim da sretnem nekoga slicnog sa kim moze da se razgovara. Od kako je Niki otisla....
Srecom, postoji Second Life, ali to je ipak virtual reality:alexis:
Originally posted by BrokebackCuj njega.
U Londonu je dobro tek posle dva A Dva andjela su dobra samo na 15min )
Originally posted by Blond Bratkako ne razumes? Pa tih pola sata
Originally posted by BrokebackCuj njega.
U Londonu je dobro tek posle dva A Dva andjela su dobra samo na 15min )
London posle dva ponekad i ne radi.
Ugavnom do pola tri.
Originally posted by Mayce_NS
U subotu 11 septembra
Yellow & Dj Van vam spremaju
LADIES NIGHT!----
VOKALI VASIH OMILJENIH DAMA
Click Image to Enlarge Image Hosting
Dobro dosli
Vas YELLOW
Originally posted by BrokebackJaooo boze sad su i astrolozi poceli da idu u gay klubove i onda da pise budalastine i tkz. izvestaje o tome, to samo potvrdjuje ono sto sam pricao da treba praviti selekciju na vratima i ne pustati svakakvu str8ejtersku bagru da pod plastom znatizelje ili toga sto imaju gay frendove dolaze u klubove i onda prosipaju ovakve budalastine kasnije po medijima.
http://www.astrovojvodina.com/gay-club.htm
slazem se sa poslednjom recenicom autora
Originally posted by Brokeback
http://www.astrovojvodina.com/gay-club.htm
Originally posted by Mr. HunkyJednostavno...delili su oni u klubu redovnim posetiocima clanske karte sa natpisom Yellow, koje su ranije trazili na ulazu a obezbedjenje koje tamo radi poznaje (prepoznaje) redovne posetioce.
@Laki: a kako bismo to dokazivali na ulazu da li smo gay ili straight znam da ces nam saopstiti sad neke zanimljive metode, te jedva cekam da ih cujem
Originally posted by Lakiboy_ns
Jaooo boze sad su i astrolozi poceli da idu u gay klubove i onda da pise budalastine i tkz. izvestaje o tome, to samo potvrdjuje ono sto sam pricao da treba praviti selekciju na vratima i ne pustati svakakvu str8ejtersku bagru da pod plastom znatizelje ili toga sto imaju gay frendove dolaze u klubove i onda prosipaju ovakve budalastine kasnije po medijima.
Originally posted by spliff
Originally posted by ...Sitnicava...
Jesmo li heterofobični ako nam smetaju strejtaši u gej klubovima?
totally
Originally posted by spliff
da li su str8eri homofobichni ako im smetaju pederi (i lece) u klubovima?
Originally posted by Lakiboy_nsSramota.
Yellowclub Novi Sad Obavestenje za sve Yellowce!
Od sada pa ubuduce vas molim da ne dovodite vase strejt prijatelje,
jer ne pazite koga dovodite i ne postujete pravila kuce.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!