Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Juzerka
4. Da mi prica o svojim seksualnim iskustvima ( i ovo mi se desilo, cak 3 puta - i to je bas bilo neverovatno eksplicitno...koma)
Originally posted by Sashka!Fali to sto je MONOLOG. Malo neka ukljuci i drugu stranu
^ A sta fali monolozima o politickim ubedjenjima?
Originally posted by elektron84A neki post iznad ti je monolog smetao.
Na 1. sastanku cutim, slusam i upijam
Originally posted by m..Nešto iznova čitam ovu temu... E, sad, meni nije jasno jedno. Ako te neko PRVI put vidi, meni je sasvim normalna da ćeš o osobama sa kojima si bila izraziti se pozitivno, naravno ako si upitana. Naravno da bivša neće da se diže u nebesa, ali mi je nepojmljivo da na prvom sastanku ospe paljba po nekom koga si godinama posipala poljupcima.
Mene je iskustvo naucilo da treba izbegavati one cice koje o svojim prethodnim vezama govore iskljucivo u pozitivnom svetlu. E sad ne znam koliko je to prvi date, kod mene je prvi date poprilicno nedefinisan i veoma shirok pojam zapravo.
E sad sto. Ne znam, nekako se ispostavilo da su te takve ili potpuni beslovesni kreteni u potpunom denialu glede sebe samih, ili da su krajnje povrsne i isprepadane i ne umeju da se prepuste. Mislim ja licno ne razumem kako bi nekom uspelo da dejtuje razne ljude tokom vremena i da se to skocka da ih niko nikad nije povredio, to je nemoguce. Ili se rodis mudar (de fakto nemoguce) ili lazes samog sebe. Mislim, neminovno je da pre ili kasnije naletis na budalu, i neophodno da bi se opasuljio i skontao sta je to sto ti zaista treba ili ne treba. Ja apsolutno odbijam da poverujem da je neko isao iz veze u vezu i da mu je sve bilo just peachy.
Originally posted by Galatejadapache. govorim o dizanju u nebesa.
Originally posted by m..Nešto iznova čitam ovu temu... E, sad, meni nije jasno jedno. Ako te neko PRVI put vidi, meni je sasvim normalna da ćeš o osobama sa kojima si bila izraziti se pozitivno, naravno ako si upitana. Naravno da bivša neće da se diže u nebesa, ali mi je nepojmljivo da na prvom sastanku ospe paljba po nekom koga si godinama posipala poljupcima.
Mene je iskustvo naucilo da treba izbegavati one cice koje o svojim prethodnim vezama govore iskljucivo u pozitivnom svetlu. E sad ne znam koliko je to prvi date, kod mene je prvi date poprilicno nedefinisan i veoma shirok pojam zapravo.
E sad sto. Ne znam, nekako se ispostavilo da su te takve ili potpuni beslovesni kreteni u potpunom denialu glede sebe samih, ili da su krajnje povrsne i isprepadane i ne umeju da se prepuste. Mislim ja licno ne razumem kako bi nekom uspelo da dejtuje razne ljude tokom vremena i da se to skocka da ih niko nikad nije povredio, to je nemoguce. Ili se rodis mudar (de fakto nemoguce) ili lazes samog sebe. Mislim, neminovno je da pre ili kasnije naletis na budalu, i neophodno da bi se opasuljio i skontao sta je to sto ti zaista treba ili ne treba. Ja apsolutno odbijam da poverujem da je neko isao iz veze u vezu i da mu je sve bilo just peachy.
To ne znači da je neko glup, lažljiv, nepovređen ili šta već, već jednostavno, poštuje formu tog prvog susreta koji isključuje intimnost ili je uključuje u određenoj meri.
Originally posted by Orlando the Ladya ove sezone gledacete:
Originally posted by zozefin stTi, pametnice.
a ko je rekao da jeste?
Originally posted by zozefin stto smo gledali
Originally posted by Orlando the Ladya ove sezone gledacete:
Originally posted by zozefin stTi, pametnice.
a ko je rekao da jeste?
andjelcic spashava djavolcica:happysmoke:
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
"e, kad bi saaaamo malo smrsala, kakva ti riba bila"
dovoljno sto mi to pederi govore svaki put kad se vidimo
Originally posted by jovanabeograd
I meni se to desava. Jednom me je na sred kluba(strejt) isprepadao neki peder sa perjem oko vrata, i rekao kako moram da smrsam 6 kilograma. A tad sam tek krenula da pijem kontraceptivnu pilulu i bila sva naduta i grozna.
Prvi dan PMS-a, secam se kao da je juce bilo, jadna mal nisam otisla u vece da placem od muke.
Originally posted by Hys.
Originally posted by Sanja SteppenwolfinJbte, kako je to ruzno....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!