Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Beckie vidio sam tvoj post.Inace obozavam Janka i uvjek sam vjerovao da moze puno, samo je malo lijen.Dobijao je on Rodika i ranije koliko se sjecam.

E sad stvarno idem :lol:

:kiss:
Volim da si tu Mazo, ali stvarno ces zakasniti... ipak si ti buduci direktor :deda:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Oooo, Maza stigao u kafic! :kiss: :hug:

Ja radim od danas do ponedeljka (oh, kakvog cuda! :shok2: ) - idem deci da vadim mast na prijemnim i septembarskim ispitima... :doh:

Hihihi, salim se, necu da im naudim... Kazu da sam bas dobJa. :bic:

Beckie, cestitam forumski rodjendan! A ja sam, izgleda, forumski Lav... :)

Svima jutarnji cmok i kafica!! :kafa: :grouphug:
Korisnikov avatar
By nsBeckie

Beckie vidio sam tvoj post.Inace obozavam Janka i uvjek sam vjerovao da moze puno, samo je malo lijen.Dobijao je on Rodika i ranije koliko se sjecam.
da, znam da je Janko trn u oku Rodiku... zato sam i pomislila da bi mogao odmah ispasti, jer Janko ume biti opasan za njega... samo sto se nikad ne moze predvideti kako ce Janko da igra.. poneki mec briljira, a ostalo uprska... valjda ce u nastavku pokazati sve sto ume i zna :fige:

@Dina - ja zaboravila da ti volis Rodika.... sorry, ja ga ne podnosim, uvek navijam protiv njega :jbg:

a kada ides za Spaniju?
Korisnikov avatar
By nsBeckie
hvala vanilapuff

super ti je forumski rodjendan 8-8 ... brojevi srece u kineskom verovanju
Korisnikov avatar
By Dina
Vanilice,
ne sumnjam da si dobra :hug: Jesi ti si forumska lavica :)

Ns Beckie,
moracu ja sledeci put da vracam za Rodika, moja vradzbina protiv tvoje :lol: :dina: :vestica:

Putujemo sutra, no doci cu ja jos par puta do tada... i opet sam se zanela netom... odoh sad definitivno da se spremam, pa se vidimo...
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by Dzi

Forumska vodolija :sesir:

nsBeckie sretan forumski rodjendandus!
hvala :kiss:

ali, kako si forumska vodolija kad pise - registrovana 11. maja? to je onda forumski bik... ili ne pise dobro?

ja sam inace vodolija in real life ;)

Eee, vidis i ja sam kasnije skontala da je to po registraciji :hmm: ..da, onda je to forumski bik da ne kazem da sam forumska krava :pucaodsmeha: hahahahha
inace, da in real life AQUARIUS :)
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Dina

Putujemo sutra, no doci cu ja jos par puta do tada... i opet sam se zanela netom... odoh sad definitivno da se spremam, pa se vidimo...

Lep provod!!! :sunce:
Korisnikov avatar
By Seaman
Vanilla :kiss: i budi bezobrazna prema djeci, tako su i prema nama :lol:

Dzi danas igra JJ oko 20h ali bice pomjeranja vjerovatno. Po najvecem suncu :( Jadna JJ.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ja stigoh u rodni grad...

Naravno, pocetna euforija mojih roditelja trajala je pola sata, i vec su se razbezali - otac nazad na posao, a majka je vec "smugnula" sa prijateljicom na kolace i na jednu od nih famoznih prezentacija firmi koja proizvodi/prodaje/distribuira jastuke. Znate ono - besplatna zilava snicla i sokic, pa se mozda neko i resi da kupi jastuke, ili sta vec nude tog dana... :lol: :doh:

I tako ostadoh sama sa tv programom i dial-up konekcijom. :zid:

Na poslu sam danas bila citavih osam minuta (bilo je cetiri kandidatkinje) i za to sam dolazila. :kletva: Sutra ima da ih bude jos manje. :ozbiljan: Stvarno se pitam ko je izmislio da prijemni ispiti traju tri dana, pa da kandidati/kinje dolaze kog god dana mogu. Mislim, lepo je to, zaista, ljudima se daje mogucnost izbora i uskladjivanja ispitnog dana sa trenutnim tranzitnim konstelacijama u odnosu na natalnu kartu :iskolacen: , ali tri dana "po izboru" je zaista mozda malcice previse, narocito u drugom, septembarskom upisnom roku. I samo je fakultet na gubitku, jer svima nama treba da plati putne troskove, i takoooo.... :no:

Dinice, ti se lepo provedi! Jedva cekam utiske, a mozda i po koju fotkicu uspem negde da vidim?? :kiss:

Mazo, danas sam ponovo gledala slike iz Becica i Budve i plakalo mi se...Hocu nazaaaaaaad!!! :( Nocas sam cak sanjala himnu Crne Gore, ah... :camac: Vi's da mi nije dobro... :farewell: :neznam:

Volim Beograd do beskraja :kada: , ali ostadoh nekako u mislima na plavom moru... :camac:

Grlim vas sve... :grouphug:
By Bombina
Dosla Sam,bio je meni prazan ovde da ne bi dosla,utisaka
A.da cujem za sve sta se desava,sad sam cula malo Vanilu,pa Momija....i nedostaju mi ,al nikako ..proslo je vremena ukratko smo se vidjali,nismo zar ne,narode breee
I,tek soku sam kako vreme prolazi u mislima fali nekima ,uz nas...ali cisto znate u oktobru pocinju predavanje,dok dobijem raspored ne znam kad cu da budem slobodna,u zivotu ljudi ,studenti ,zaposleni svuda su zauzeti,manje vidjanja uz prijatelja,veza je velika obaveza uz braka.
Dina,srecan puuut
Mazo ne budi bezobrazan
sta je sad Ns Beckii sta se radi ,jesi li sada razbijacica:scout: xe,xe
A,da meni nedostaju Simori i Tooot...masem njih da dodju na kafu za nas
Korisnikov avatar
By Dina
Drage kaficanke i dragi kaficani,
evo ja da se oprostim u ponoc... jos se nisam spakovala :doh: pa cu sutra biti u panici da postignem sve, ne verujem da cu stici da pisem ali cu svratiti na cas da vidim je li Maza otvorio kafic, skuvao kaficu i tako... :lija:

Vanilice,
bas je lepo citati tvoje postove nakon toliko vremena, nadam se da ce ih biti jos kad dodjem :) Stavicemo sigurno slike na fb a utisci naravno u kaficu...

Mazo,
srecan rad i javi se ponekom porukicom :kiss:

Ns Beckie, Bombi, Dzi :grouphug: za vas i puno pozdravcica za ostale kaficanke i kaficane :kiss:

Budite dobro pa se pisemo kad se vratim :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by vanillapuff
Stvarno se pitam ko je izmislio da prijemni ispiti traju tri dana, pa da kandidati/kinje dolaze kog god dana mogu. Mislim, lepo je to, zaista, ljudima se daje mogucnost izbora i uskladjivanja ispitnog dana sa trenutnim tranzitnim konstelacijama u odnosu na natalnu kartu :iskolacen: , ali tri dana "po izboru" je zaista mozda malcice previse, narocito u drugom, septembarskom upisnom roku.
...
Grlim vas sve... :grouphug:
Vidim da si postala ona prava stroga ali pravicna, hard core new school! ;) :P
Mnogo mi je drago sto si nam pristigla. Jedan liker od mente na moj racun ovde!
Korisnikov avatar
By Dzi

Vanilla :kiss: i budi bezobrazna prema djeci, tako su i prema nama :lol:

Dzi danas igra JJ oko 20h ali bice pomjeranja vjerovatno. Po najvecem suncu :( Jadna JJ.
:yay: mada moram priznati imala je srece, no svakako je i dalje volemo i navijamo :)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Orlando the Lady

Vidim da si postala ona prava stroga ali pravicna, hard core new school! ;) :P
Mnogo mi je drago sto si nam pristigla. Jedan liker od mente na moj racun ovde!
Orlandoooooo!!!!! :yay: :kiss:
... :cobanica: ... :sweet:

Da znas da sam mislila na tebe!!! :jumphug: :hyper:

Pocnimo dan uz liker od mente! :up:
A kad se vratim u beli grad, drustvance, hocete na pivce/kaficu/sta ko voli??? :harmonika:

Nedostajali ste mi. :dancing:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
NsBeckie,

lepo si pisala na temi o Vojvodini. Uvek sam ponosna i setna kada procitam te dobro poznate cinjenice. :)

Ja jos uvek nekako nisam spremna, a ni potpuno raspolozena da pisem na ostalim temama na forumu (mada me one privlace i mame svakog dana, te cu naposletku sasvim sigurno pokleknuti! :D ). Prosli put kada sam lagano odlazila sa foruma, gotovo svaka tema bila je u zacaranom krugu poluprivatne prepiske (za koju ne kazem da ne moze da bude sarmantna, naravno, kada nije zlonamerno izvedena, kao sto je ovde bivala), medjusobnog prebacivanja, tvrdoglavosti, svadja i katkad degutantnih odlazenja u offtopic, ali mozda je sada drugacije?? :molise:

Vidim puno novih ljudi. :up:
...A pretpostavljam da sam i ja njima nova. :ozbiljan: Oh, to me vraca u mlade dane, lol! :evilgiggle:
...Sto me podseti na to da sam zapazila i da su teme o butch-femme dinamici, a kako vidim, i o strap on-u ponovo aktivne... :evilkiss: :lol:

... :sweet: ...

Dinice, cekamo da se vratis!

Bombina, uspesan pocetak nove fakultetske godine ti zelim! :hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Deniza :liz:

Da, aktivne su teme ^^

Jel si videla Ivan. E Coyote :love: ?
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Lol, daaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :blush:

Pratim, pratim temicu (cek' jos da se ukljucim!.. :zvizdi: :evilkiss: ), ali sam ovde na dial up-u, buaaaaa :rida: , tako da samo slike mogu da gledam... :radosnice:

Hahahaha, super je ovaj smajli, sad ga tek vidim: :liz:

:lol: ;)
By Bombina
Vanilaaaa kad cemo na kafuuu da vidis Bombini,neces nista prepoznati uopste xe xe
Onda Vanila vidim da si stroga,kad neko namucio,ha ha ha
Ja ,jesam stroga,mene su je namucili,nedam mi se
Otisla Dina,dezurni su je preostali kad moze
By Bombina
ns beckie xe xe
Nogama razbija lubenicu:shmi:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina je posla :placko:

:napitak: spremam napitak da vas uspavam dok Dina ne dodje :lol:

Ne mogu da postignem sa poslovima :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Nova pravila:

- kafu kuvate sami
- posle ispijene kafe, oprati soljicu i vratiti na svoje mjesto
- ispraznite pepeljare i operite

Vikendom:

- ribanje podova

Hvala na razumevanja

:D
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ne brini, kad macke nema, misevi kolo vode... :rock:

:vijaca:

:hiphip:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
..Ja cu da pravim hladan nes - manje su sanse da slucajno zapalim kafic kako sam spretna, hihihihihi! :pas:

Evo, mogla bih bas sad jednom hladnom nes kaficom da se osvezim... I puno slaga, molim! Sa prelivom od cokolade i sa malo karamele na dnu case.... :mljac:
Korisnikov avatar
By Seaman
I ja bih mogao nes.Ko ce da napravi? :sweet:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by vanillapuff

..Ja cu da pravim hladan nes - manje su sanse da slucajno zapalim kafic kako sam spretna, hihihihihi! :pas:

Evo, mogla bih bas sad jednom hladnom nes kaficom da se osvezim... I puno slaga, molim! Sa prelivom od cokolade i sa malo karamele na dnu case.... :mljac:
njam

a ja sam zaduzena za kapucino... moje omiljeno... vanila ili cokolada...
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!