Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by Dinaja sam forumska devica
Jednom je Loni postavio temu - forumski horoskop... Ako ste forumska vaga - vi ste idealni za moderatora, samo to sam upamtila
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by Seaman
Rodjendan mi je za 7 dana i punim 7 godina
Originally posted by Dzihvala
Forumska vodolija
nsBeckie sretan forumski rodjendandus!
Originally posted by Seamancek cek... sa sedam godina se tek krece u skolicu... djaci prvaci i to
7 godina a jos se ne ozenih
Originally posted by SeamanJuuupiiiii ja ne stizem da gledam, mada sad sam ustala rano... ako do devet budem radila nesto onda cu na dalje pratiti tenis
O vec je dosla
Janko pobijedioooo Rodika
Originally posted by nsBeckieNista javio sam mu se par puta da se vidimo, navodno nije mogao tako da sam skapirao da nije zainteresovan.
Originally posted by Seamancek cek... sa sedam godina se tek krece u skolicu... djaci prvaci i to
7 godina a jos se ne ozenih
(e, a sta se desava sa onim sto si ga upoznao preko fejsbuka a nisi ni znao da li je gej?... nije valjda ta romansa vec gotova... ja se nadala nekim detaljima )
Originally posted by DinaNe slazem se sa tom poslovicomi necu da vjerujem u to.
Razbice je Jeca
Pa znas kako Loni kaze - u gay svetu je iznenadjenje kad ima drugog susreta, sasvim je normalno da je samo jedan
Krenes od te poslovice i neces biti Maza Rasplakanza
Originally posted by SeamanNe znam kome mases ali ja vicem pa pa
Kuku zakasnicu, nisam odradio vjezbe, nisam opeglao kosulju
pa pa Pufno
Originally posted by SeamanPa ta poslovica je realnost gay zivota sto se muskaraca tice... bar koliko sam ja imala prilike da vidim... I sluzi tome da se ne smisle bajke nego se realnost prihvati, pa ako bude drukcije, dobro jeste... A uvek ima izuzetaka, kako se ono kaze - tu su da potvrde pravilo
Originally posted by DinaNe slazem se sa tom poslovicomi necu da vjerujem u to.
Razbice je Jeca
Pa znas kako Loni kaze - u gay svetu je iznenadjenje kad ima drugog susreta, sasvim je normalno da je samo jedan
Krenes od te poslovice i neces biti Maza Rasplakanza
Idemo dalje, bice, bice
Taj momak je na gubitku,nisam ja Ionako nije moj tip :kiselogrozdje:
Bas je bzv i dosadan Maza najbolji
Originally posted by nsBeckieIjao jadan Rodik Znaci ti si ga urekla
Mazo, bas bezveze za tog s fejsa... ni ja ne razumem takve postupke...
super vest za Janka... nisam mogla da verujem... a jos juce ujutru sam u temi US Open najavila taj mec, i rekla kako bih volela da Rodik odmah ispadne... moracu cesce tamo da najavljujem meceve, mozda sam urekla Rodika
a sad kafica
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!