Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by fazzaovako:
A jel' netko ima informaciju koji su to ljudi prebijeni, koliko ih je, koliko su teshke
povrede?
Originally posted by lthr_yuajde se sad vrati pa procitaj ponovo sta sam napisao i ukljuci se u ono sto sam pisao ako ne skapiras dodaj malo sarkazma pa ce biti lakshe
Ne mogu da verujem da neki ovde opravdavaju sto su neki prebijeni! Posebno RACA koji kaze da je kolateralna steta!!!! Kakav idiotluk!
Ja sam vec jednom rekao da obezbedjenje tu nista nije moglo da uradi nego je sam prostor problematican.
A muzika je bila uzasna. Ponavljam UZASNA. Nisam ocekivao CECU i kompaniju (jer to ni ne slusam) niti Britney jer je vec receno da ce biti kao neki progresive. Kao neki. A ono je bilo krs. Ja idem na desavanja, a cistog srca mogu da kazem da je muzika bila izuzetno nekvalitetna
Originally posted by hlaefdigeje, tak sEE mi nasle prEE nEEkog vrimEEna na splaFu nEEkom, kad mala narucujEE vel'ko pivo i baca cigs na sto , i ja naraFski , ono kao aj nju it
e da.... i znj sa cigaretom i pivom u rukama koja izgovara "ma ja sam prestala da pijem i pusim jos proslog oktobra"
Originally posted by жњ
prethodnih 7 meseci sam provela kao pokajnica i isposnik, u apsolutnoj apstinenciji od svih zadovoljstava
... da bi shvatila da to nije za mene
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!