Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Pošto sam, kao što i sami znate (barem forumaši koji su bili aktivni u periodu od 2006. do 2008.) voleo da piskaram, tu i tamo, o sebi i meni bliskim ljudima i proživljenim iskustvima, odlučio sam da pokrenem blog na kom ću objavljivati priče iz sopstvenog života, koje osim što pišući doživljavam katarzičnim po sebe, smatram bitnim i za potencijalne čitaoce. Ili ja barem tako mislim, možda grešim.Sve ovo mi je palo na pamet kada sam uvideo koliko puta sam došao do nekih tekstova, sasvim nepoznatih autora na bog zna koji način, a koji su uspevali da ostave jak utisak na mene, čak i da utiču na formiranje nekih mojih stavova kao i na postupke. I da se ispostavi na kraju da je taj moj blog još jedno svetu nepotrebno, nečitljivo, pedersko patetisanje, uvek imate mogućnost da ga zaobiđete.

Evo i linka:

viktorvilotijevic.wordpress.com
By Speculum Columbae
Inače, ovaj čovek je uvek otvarao zanimljive i intrigantne teme.
Lucidno biće.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Beogradjanin18

I da se ispostavi na kraju da je taj moj blog još jedno svetu nepotrebno, nečitljivo, pedersko patetisanje, uvek imate mogućnost da ga zaobiđete.

ispostavilo se. zaobilazim.
Korisnikov avatar
By V25
Hvala na odvojenom vremenu, i onima kojima se dopalo i onima kojima nije:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ima li u tim postovima zapusenih p....? :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
"Kada sa nekim ogulite sve ljuske koje ste zajedno tokom perioda zajedničkog života gulili i kada čaršafi koje ste zajedno kupili izblede, latinskim poslovicama nema više mesta." -- by besmrtni Poison :awesome:

Dete božije,

Pisma se NIKAD, NIKAD ne cepaju i ne bacaju.
Korisnikov avatar
By walt333
Zanimljivo. Volim blogove da citam ako mi budes bio zanimljiv i dalje, citacu te
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by AngraMaina

"Kada sa nekim ogulite sve ljuske koje ste zajedno tokom perioda zajedničkog života gulili i kada čaršafi koje ste zajedno kupili izblede, latinskim poslovicama nema više mesta." -- by besmrtni Poison :awesome:

Dete božije,

Pisma se NIKAD, NIKAD ne cepaju i ne bacaju.

Pa ovo cepanje nije bilo u stilu "da me manje boli kad ih vidim", već "šta će mi". Inače bacam sve što skuplja prašinu/zauzima prostor. Dok su mi bila draga, čuvao sam ih :)
Korisnikov avatar
By V25
Nedovoljno me čitate! Ne sviđa mi se to! Uskoro će blogovi o mojoj istoriji pederluka, aman ljudi! :bundeva:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
procitala ova dva nova... svidja mi se onaj gde se samoanaliziras :) ... onaj treci bas i ne :P nije mi bas jasan...
Korisnikov avatar
By V25
More pusti ženo na brzinu pa krivinu! Mora polako! Prvo prve ljubavi, pa introspekcija, pa najbolja drugarica. Sad su na redu seksualne avanture i na kraju kad vas sve izmasiram sledi : "Welcome to the Gay World of VV", u nastavcima. A ti deder pročitaj poslednji :kiss:
Korisnikov avatar
By V25
Koji tačno nije jasan, o drugarici ili bivšem dečku?
Korisnikov avatar
By nsBeckie
o drugarici... ne sviDZa mi se... :D tj. nisam shvatila bas poentu... ali, dobro, mozda ni ne treba da ima neku poentu :lol:

za bivseg sam ti vec iskomentarisala sa jednim :up: tamo gore :)
Korisnikov avatar
By V25
A drugarica... Pa ja sam imao problem da ukapiram da nikoga ne mogu da promenim. I tako sam ja u par navrata prestajao da se družim sa njom, ali pošto je volim, morao sam da je pozovem. As simple as that. A i to dete od godinu i po u 22. Majko Božija!
Korisnikov avatar
By Frey
Кул су све три приче. У другој имаш највише грешака. Верујем да си прочитао свој текст пре објављивања да би технички био много бољи.

Али трећи текст је баш супер. "Bilo je tako malo, nije puno plakalo." Потпуно си је описао ;) ахаха
Korisnikov avatar
By Sunce
Digresija: imam kutiju, i nista nisam bacio. :smeh:

Sa jednim deckom sam se rastao i on je tuzno, sa smeskom rekao: "I ja cu zavrsiti u toj kutiji." :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
procitao, manje - vise svidelo mi se
Korisnikov avatar
By V25
Kao što sam i ja, manje-više zadovoljan. Odvikao sam se od pisanja bilo čega a da to nisu članci koje posle neko drugi lektoriše. Ali opet, čini mi se da sam napomenuo da se greške lako mogu uočiti, a stil i sadržina mogu biti nedopadljivi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!