Originally posted by nsc
Originally posted by Hans_87
Ne razumem hrvatski.
moderatori? unicorn? MODERATORI!? UNICORN!? ili to samo meni smeta?
Može.
Samo ja nemam šanse protiv klanova koji ovde vladaju jer zaduženi za to aminuju prostakluke a kad se moderatori budu pozabavili time što on i 2kune piskaraju mesecima po ovom forumu možete me slobodno udaljiti odavde, ionako nisam dolazio nedeljama i onda dođem i imam šta i da pročitam- stvarno nisam razumeo šta je Popaj želeo time da kaže i posle ispada da ja širim lošu auru. Ne, čovek je po n-ti put prost i napada a da ga niko pritom nije izazvao...
A ti nsc, ako igraš na kartu moje eventualne serb domination ili tome slično, malo si se prešao. Tj. na pogrešnog se konja kladiš. Ali hajde da se objasnim i sa tobom- ni u jednom momentu ti nisu smetale provokacije koje su dotična dvojica iznosila ovde na račun Srbije a moja fantastično-lucidna opaska ti je podigla pritisak do nivoa velikih slova...hajde malo tri puta prst na čelo, bitte.
Anđelika, ja stvarno nemam ništa protiv uljudnog i normalnog hrvatskog, čak letovah tamo. Ja čak i ne podvodim taj jezik pod srpski već ga smatram originalnom tvorevinom, eto dokle idem.Ako žele da budu narod sa originalnim jezikom- neka ih, nemam ništa protiv. Nisam od onih kojima je Jugoslavija bila isto što i Srbija. Zna Popeye vrlo dobro na šta sam ja mislio i to mu je dovoljno za danas...