Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Seaman

Mogli bi da otovorimo temu ciji avatar je najljepsi, postavljeni na danasnji dan :lol:
:lol:

sigurna sam da bi moj osvojio jedno od prva dva mesta *

* (od ukupno 2)

:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Mazi nestao net - ne mogu da verujem da je tako nepazljiv. Moram da ga ogovaram, ionako sad ne moze da vidi :D Oboje imamo mobilni net i ja stalno imam a on kad se priblizi prvi vecito nema net... To zato sto skida neke serije itd... Uaaa Maazaa

:protest:

Ns Beckie,
ja jos ne vidim tvoj novi avatar, a ni Mazin...

Cistim i kuvam kaficu i caj... jelte i moram kad Maze nema do prvog...

:mete: :jutro: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Ns Beckie,
ja jos ne vidim tvoj novi avatar, a ni Mazin...
ali kako to?

:puzzle:

ja ga vidim, a vide ga i neki forumasi... ali neki drugi forumasi ga ne vide... u cemu je stvar?
Korisnikov avatar
By Dina
I dalje ne vidim... mozda treba da se obrisu cookiji... ali malo kasnije cu da udjem sa drugog kompa pa cu da osmotrim i tvoj i Mazin avatar, ovaj mi ionako ima neki zatamnjen ekran pa mozda ne bih dobro ni videla :roll:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...Kuc. kuc... Ja da pokucam... :sesir: :sweet:

Od jutros razgledam forum posle toliko vremena, pa sve ne znam odakle da pocnem... Treba mi poseban mikrofon, khm... :P

Odlucih se ipak za poznata vrata. :grouphug:

Ljubim vas sve! :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Vanila,
drago mi je da si opet tu :hug: Kako ste se proveli na moru?
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Draga, draga Dina, nemam sta drugo reci nego da je tako brzo proslo! Bas danas pitam Mazu kako se ikada uspeo rastati od mora i morskih mirisa, ali on se ne javlja... Valjda ga nisam rastuzila. :(

Ja sam bas bila tuzna i setna kad smo trebali da se vratimo. Uvek mi je tako lepo tamo. Jedva cekam prvu sledecu priliku da opet smugnemo na primorje! :love:

Gledam forum danas, pa ne znam gde bih prvo pisala i da li bih pisala - uvek je bio prepun zanimljivih tema, ali kakva bi to sreca bila kada bi sve teme ostale u okvirima dobronamerne diskusije!.. :lol: :doh:

Izgleda da je pitanje Povorke ponosa goruce pitanje ovih dana. :roll: Uh, veliko polje za razmisljanje... Mozda se i ukljucim negde u nekom momentu (u diskusiju!), ali kako su mi pripreme i saradnje za Prajd 2009. ostale u traumaticnom secanju, tesko da ce od toga nesto biti, makar i samo na forumskom "papiru". :shok:

Vidim da je butch-femme dinamika zivnula - toga u moje vreme nije bilo... :lol:

Ima l' sta od toga na sceni, mozda ce Hys znati??? :sweet:

Cmokic, pa se pisemo! Evo jedne kafice za nocne zivotinjice kao sto sam ja! :kafa:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Au, sad vidim da sam se registrovala 2005. Pet godina je proslo????? :qqlele:

Al' smo ostarili/e..... :lol:
Uhvati me tako povremeno nostalgija za mladjim danima... Hm.

Otkud ja u ovim godinama??? :alikako:
Korisnikov avatar
By Dina
Vanilice,
raspisi se - bas nedostaju tvoji postovi :)

Maza nema net, ali kaze da ti se javio sa posla... na gs ne sme sa posla, te do prvog mozemo slobodno da ga ogovaramo ovde :klap: :trach:

Sto se godina tice, i ja se nekad iznenadim - otkud meni ove godine :puzzle: :lol: Leti to vreme za cas...

Mi cemo za neki dan na more, sve vrsim neke daleke pripreme, ali sutra moram da se spakujem definitivno, kako bih videla sta mi jos fali itd...

Ns Beckie,
i dalje vidim stari avatar :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
O Mazin vidim... bas je lep, feniks... nadam se da ce i ovde da poleti opet uskoro...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Ns Beckie,
i dalje vidim stari avatar :neznam:
kako ti kao moderatorka nemas uvid u takve stvari? :D

sve vise i vise ljudi vidi... ali nije mi jasno po kom fazonu to funkcionise.... ja sam odmah videla seamanov nov avatar, nije trebalo ni malo vremena da prodje... a neki koji su komentarisali moj avatar u onoj temi 'prokomentarisite avatar iznad vaseg' prvo nisu videli novi pa su ga onda videli... neki su videli odmah.... nista meni nije jasno...
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Ns Beckie,
odjutros vidim avatar, doduse na ovom zatamnjenom kompu... osmotricu i na onom drugom... No svidja mi se, mada je malo opasniji nego prethodni ;)

Ja moram danas da pocnem da se pakujem, sledecih dana cu imati puno posla, moram i na posao da odem :vezan: i fax i cuda... Ne znam koliko cu stizati na forum. Ali Maza je tu od sutra :peva: Tako da jos jutros perem po kaficu, cistim, peglam i kuvam kaficu a od sutra - Maza preuzima, jedva cekam da se razleti u keceljcetu a ja cu svratiti na kratko da popijem kaficu!!!

:mete: :tepih: :pegla: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
kako je teska ona tvoja tema... snuzdim se kad dodjem na forum pa je citam... :(

Zapravo sam htela da vam javim divne vesti... Maza dobio posao za stalno!!! Odlicno mesto on ce vam reci, njega hoce i za direktora, samo on nece, zbog nedostatka ambicije sto mu ja stalno zameram :dinaambicija: Elem sad necu da ga kritikujem vazno je da je on stalno zaposlen pa ce vec postati direktor :dina:

Mom drugu Mazi sretno zaposlenje uz pesmu "Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine.." zeli drugarica i buduca kuma Dina

:peva: :kolo: :kolo: :kolo: :harmonika:
Korisnikov avatar
By Dzi
Veliki pozdrav svim kaficanima! :)
Korisnikov avatar
By Dzi
Drago mi je zbog Maze! U to ime :pivce:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Bravo Mazo, super vesti!!! mnogo srece! :ziveli:

@Dina - znam... ozbiljna tema... nisam htela nikoga da rastuzim, vise sam isla za idejom da je ponekad dobro izbaciti nesto iz sebe, pa makar i ovako... naravno, ima nekih koji nisu hteli da pisu o svojim iskustvima, jer je suvise bolno ili licno, ali neki jesu, mozda im je makar malo znacilo, ne znam.... mozda to nista ne menja, govoriti ili pisati o tome... mozda je pozeljno reci sebi 'to je proslost'...

zao mi je zbog tvog najgoreg iskustva :( i sto sam te rastuzila podsecanjem na to
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
pa dobra je tema... ja mislim da jeste bolje pricati o tragicnim iskustvima. Na zalost ljudi to ne mogu da shvate uvek na pravi nacin... Zavisi kakva je ko osoba i kakvo je njeno-njegovo vidjenje sveta... Ali vec sam taj govor o necemu znaci, kao neko olaksanje. I naravno, uvek neko shvati. A bol podeljen sa nekim dragim je odmah laksi nekako...
Korisnikov avatar
By Dzi
O kojoj je to temi je rec?
Korisnikov avatar
By Dina
Pozdravcic i tebi Dzi :kiss:

Tema je u kaficu, "najtragicniji dogadjaj" ili tako nesto... ali pazi, ima bas strasnih prica, oneraspolozices se ako si dobro raspolozena, a ako ne ubice te u pojam skroz...

Ovo je bila antireklama za temu od Ns Beckie :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
Ajme, finog sam raspolozenja :trep: no, probacu pa ako mi se neka prica i ne dopadne, prestacu da citam :) ..tek me ceka zabavna noc, ne smem da kvarim raspolozenje :D :pametan: :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
aaaaaa, ko me ter'o da citam tu temu?!?! :shamar: :lol:

Napisala sam vec u temi da mi zao :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Gud mining :yay:

Opet imam net. Obecavam da vise necu skidati serije i da cu imati net cijeli mjesec :lija: :lukavi:

Vanila, Dzi :kiss: Posebno mi je drago sto se vanilica vratila, Dzi i dodje s vremena na vrijeme ali vanilice nije bilo dugo. Mrzi me da kopam po arhivi i da istrazujem koliko dugo nije dolazila :lol:

Dobih ja stalni posao :yay: Ono za direktora nije bilo konkretno nego nesto izokolo ali necu prihvatiti ni kad bude konkretna ponuda u pitanju. :lol: Ko ce onda da radi u kaficu :lija:
Korisnikov avatar
By Seaman
:mete: :tepih:

:kafa: :kafa: :jutro:

Da odmijenim Dinu, mora da se pakuje. :)

Prijatan dan :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Maaaazaaaa juuupiiii...

Samo ti radi Mazo :saint2:

Ja crkla od posla i kupovine, sad tek pakovanje :shok:

Ali sam se sa poslom pozdravila, sa knjigama jos juce... mada moram nesto da nosim i na more :sigh:

Pozdravcici za kaficanke i kaficane :grouphug:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ehej, meni danas prvi rodjendan na forumu :beba:

:D

pozrav svima, evo castim picence ili kaficu

:kafa: :pivce: :snob: :alexis:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Fala, Zen :D

...
najpre sam cituckala sajt i forum, kao i vecina pretpostavljam, a onda se i registrovala, pre tacno godinicu... ne mogu da verujem da je tako brzo proslo, ovo vreme samo leti... urgh... imala sam jedno kratko vreme i tri zvezdice, pa onda mi izbrisase tu trecu... :sigh:

sve u svemu, bilo je ludo i nezaboravno
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Srecan forumski rodjendan Ns Beckie :rodjendan: :pivce:

Dok ne docekamo forumsko punoletstvo dobro je... onda vec da se zapitamo :lol:

Dobro dosao u kafic Zen Chakra :)
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!