Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
a sto grli smajli nit' sam fem nit' se na fem lozim :misli: :neznam:
Korisnikov avatar
By Mariška
^
Ama sviđa mi se tvoj komentar! :)

(istraživanje tržišta, računovodstvo itd. Volim cinične komentare :D )
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja nesto izbegavam da se "raspodeljujem" na butch/femme/andro ili sta god... Mislim da sam i sve to i nista od toga.

Ima dana kada sam u sirokim majicama, baggy pantalonama, skoro bez ijednog zenstvenog pokreta.

Ima dana kada sam nasminkana, u suknji, nalakiranih noktiju i u potpeticama.

Ima dana kada sam sportish andro.

I kako god ovo prethodno zvucalo, nije do garderobe, do mene i mog feeling-a je.

A privlaci me sve u rasponu od blagog andro do nekog, nazovimo femme koji nije Barbie, piskutavi i prenemazuci. (Uzecu primer, recimo - lik Lole iz "And then came Lola" pa sve do, recimo lika Helene i Bet iz "The L word").

Ne privlaci me butch izgled - i to nema nikakve veze sa predrasudama i prevazilazenjem istih - nisam rekla da me ne odusevljavaju inteligentne, duhovite butch devojke, samo me "ne radi" vizuelno. Ne mogu ni da kazem da se ne bih mozda zaljubila u butch devojku one day, ako bih naisla na neku koja bi me "izula" svojom posebnoscu, pamecu, licnoscu, ali opet - to bi islo iz "mentalnog" a nikako iz seksualne privlacnosti na prvi pogled.
Korisnikov avatar
By Koroleva
ja sam femme a privlace me, ma volim butchice. ali uopste nisam htela da prihvatim tu cinjenicu do pre koju god... a onda sam malo po malo i shvatih da mi je kombinacija femme butch meni savrsena...
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam skapirala da mi se svidja shemale, ali jos od ranije :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
malo pre napisah na jednoj temi da se još od malena prema onim certain someones ponašam kao perfect gentleman. i kontam da baš uživam u tome. ali (da ne bude zabune) ne volim da budem ičiji otirač :nope: to mi je krajnje odbojno.

e sad nisam sigurna da li sam u dobroj temi postovala. da li je to u vezi sa butch femme dinamikom - i dunno, ali eto ja se izjasnih :lija:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by emo_haos_

malo pre napisah na jednoj temi da se još od malena prema onim certain someones ponašam kao perfect gentleman. i kontam da baš uživam u tome. ali (da ne bude zabune) ne volim da budem ičiji otirač :nope: to mi je krajnje odbojno.

e sad nisam sigurna da li sam u dobroj temi postovala. da li je to u vezi sa butch femme dinamikom - i dunno, ali eto ja se izjasnih :lija:
pa, ako izjednacavas femme sa otiracem onda definitivno nisi u dobroj temi postovala, posto biti femme ne mora da ima ama bas nikakve veze sa submisivnoscu.... naravno da moze da postoji dominance-submission dinamika veze izmedju butch i femme, ali mislim da je to samo jedan tip veze i da moze postojati mnogo tipova, kao uostalom i u svim drugim vezama...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by nsBeckie

pa, ako izjednacavas femme sa otiracem onda definitivno nisi u dobroj temi postovala, posto biti femme ne mora da ima ama bas nikakve veze sa submisivnoscu.... naravno da moze da postoji dominance-submission dinamika veze izmedju butch i femme, ali mislim da je to samo jedan tip veze i da moze postojati mnogo tipova, kao uostalom i u svim drugim vezama...

ajjjme, ne znam odakle ti to da sam uopšte uporedila femme sa otiračem, a kamoli izjednačila. šta više, sasvim je jasno da se ono otirač odnosilo na mene (biti otirač je napisano u prvom licu u citiranom postu).

ali u pravu si da biti femme ne mora imati veze sa submisivnošću, možda samo ako gledamo ne "po heteronormativu" (kako reče autorka teme) već po nekom "leznormativu" (ako prihvatate moju izmišljenicu kao pandam onom "heteronormativu") :)

:peace:
Korisnikov avatar
By nsBeckie

ajjjme, ne znam odakle ti to da sam uopšte uporedila femme sa otiračem, a kamoli izjednačila. šta više, sasvim je jasno da se ono otirač odnosilo na mene (biti otirač je napisano u prvom licu u citiranom postu).

ali u pravu si da biti femme ne mora imati veze sa submisivnošću, možda samo ako gledamo ne "po heteronormativu" (kako reče autorka teme) već po nekom "leznormativu" (ako prihvatate moju izmišljenicu kao pandam onom "heteronormativu") :)

:peace:
:lol:
sorry pogresno sam razumela... ne znam zasto - mozda se nesto izgubilo u prevodu :smeh: kad si spomenula gentleman - to sam povezala sa butch, a ono otirac sa femme, i nije mi bilo jasno sta sad to znaci, pa sam to nekako povezala sa dom-sub :lood:
Korisnikov avatar
By emo_haos_

:lol:
sorry pogresno sam razumela... ne znam zasto - mozda se nesto izgubilo u prevodu :smeh: kad si spomenula gentleman - to sam povezala sa butch, a ono otirac sa femme, i nije mi bilo jasno sta sad to znaci, pa sam to nekako povezala sa dom-sub :lood:

:shake:
By Mazilica
nisam citala cijelu temu, naravno nije mi se dalo, nego imam 1 pitanje u vezi andro cura, dali je andro cura svaka koja ima taj neki odredeni izgled ili se uz andro vezu i neke osobine kao kod femme i butch?
Korisnikov avatar
By Hys.
Jedna od najjacih stvari koje sam videla....

:hail: :placko: :radosnice:

''
Korisnikov avatar
By Hys.
"let chivalry not be dead"

:radosnice:

Apelujem na sve butchice da ovo pogledaju....this boi is wonderful!

''
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Mazilica

nisam citala cijelu temu, naravno nije mi se dalo, nego imam 1 pitanje u vezi andro cura, dali je andro cura svaka koja ima taj neki odredeni izgled ili se uz andro vezu i neke osobine kao kod femme i butch?
ma sve moze :surfer:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Orlando the Lady

O, Gospode, Hys. je otkrila Youtube butch kanale! :cowboy:

Propali smo! :povez: :lol:
:P

Trazim ja to i gledam stalno :D

Samo sam sada naletela na eksepshonali gud wanz :love:

Ono kada prica o svom telu u prvom snimku me nateralo da :placko:
Korisnikov avatar
By Hys.
stud/trans

venting...

''
Korisnikov avatar
By nsBeckie
a super je i "Butch roadmap"....

ko je ta buchica?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Hys.

"let chivalry not be dead"

:radosnice:

Apelujem na sve butchice da ovo pogledaju....this boi is wonderful!

''
ovo je tako (kako bi to mala tamanoir rekla) strong!

:up: :up: :up:

:D
Korisnikov avatar
By Hys.
Divna je...i meni se sada cita sve od nje.
A jos je i eye candy...complete package.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 34
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!