Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by emo_haos_pa, ako izjednacavas femme sa otiracem onda definitivno nisi u dobroj temi postovala, posto biti femme ne mora da ima ama bas nikakve veze sa submisivnoscu.... naravno da moze da postoji dominance-submission dinamika veze izmedju butch i femme, ali mislim da je to samo jedan tip veze i da moze postojati mnogo tipova, kao uostalom i u svim drugim vezama...
malo pre napisah na jednoj temi da se još od malena prema onim certain someones ponašam kao perfect gentleman. i kontam da baš uživam u tome. ali (da ne bude zabune) ne volim da budem ičiji otirač to mi je krajnje odbojno.
e sad nisam sigurna da li sam u dobroj temi postovala. da li je to u vezi sa butch femme dinamikom - i dunno, ali eto ja se izjasnih
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by emo_haos_pa, ako izjednacavas femme sa otiracem onda definitivno nisi u dobroj temi postovala, posto biti femme ne mora da ima ama bas nikakve veze sa submisivnoscu.... naravno da moze da postoji dominance-submission dinamika veze izmedju butch i femme, ali mislim da je to samo jedan tip veze i da moze postojati mnogo tipova, kao uostalom i u svim drugim vezama...
malo pre napisah na jednoj temi da se još od malena prema onim certain someones ponašam kao perfect gentleman. i kontam da baš uživam u tome. ali (da ne bude zabune) ne volim da budem ičiji otirač to mi je krajnje odbojno.
e sad nisam sigurna da li sam u dobroj temi postovala. da li je to u vezi sa butch femme dinamikom - i dunno, ali eto ja se izjasnih
Originally posted by emo_haos_
ajjjme, ne znam odakle ti to da sam uopšte uporedila femme sa otiračem, a kamoli izjednačila. šta više, sasvim je jasno da se ono otirač odnosilo na mene (biti otirač je napisano u prvom licu u citiranom postu).
ali u pravu si da biti femme ne mora imati veze sa submisivnošću, možda samo ako gledamo ne "po heteronormativu" (kako reče autorka teme) već po nekom "leznormativu" (ako prihvatate moju izmišljenicu kao pandam onom "heteronormativu")
sorry pogresno sam razumela... ne znam zasto - mozda se nesto izgubilo u prevodu kad si spomenula gentleman - to sam povezala sa butch, a ono otirac sa femme, i nije mi bilo jasno sta sad to znaci, pa sam to nekako povezala sa dom-sub
Originally posted by Mazilicama sve moze
nisam citala cijelu temu, naravno nije mi se dalo, nego imam 1 pitanje u vezi andro cura, dali je andro cura svaka koja ima taj neki odredeni izgled ili se uz andro vezu i neke osobine kao kod femme i butch?
Originally posted by Orlando the Lady
O, Gospode, Hys. je otkrila Youtube butch kanale!
Propali smo!
Originally posted by Hys.wow sjajno
Jedna od najjacih stvari koje sam videla....
''
Originally posted by Hys.mocno, narocito kraj.... onako bas... u jbt...
stud/trans
venting...
Originally posted by Hys.ovo je tako (kako bi to mala tamanoir rekla) strong!
"let chivalry not be dead"
Apelujem na sve butchice da ovo pogledaju....this boi is wonderful!
''
Originally posted by nsBeckiehttp://www.ivanecoyote.com/
a super je i "Butch roadmap"....
ko je ta buchica?
Originally posted by Hys.
Found me a new crush
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!