Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Dina

bas je lepa ova tema :)
Jeste.
Baš dobro što su je nsBeckie i Orlando reaktivirale. Ima neke neobjašnjive nežnosti prouzrokovane odsusvom svesti (možda nagoveštaj?) koje daruju lepotu ovim ispovestima.
Originally posted by Dante

Žene zaista vole drugačije od muškaraca...
Ne znam kako vole muškarci, nisam muškarac... :lol:
No, ima nešto vrlo zanimljivo i privlačno u ženskoj energiji. Valjda sam zato lezbejka, privučena tim podsvesnim 'zračenjem'. :giggle:
Korisnikov avatar
By maka
kad smo kod zenske energije,citala sam o tome,mnogo je jaca od muske. zbog toga su zene uvek bile ''kaznjavane'' kao npr u islamskoj kulturi. Nikola Tesla je izjavio da ce 21. vek biti vek zena i da ce vladati zenska energija! :)
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by maka

Nikola Tesla je izjavio da ce 21. vek biti vek zena i da ce vladati zenska energija! :)
Iz Teslinih usta u Božje uši!

Ne ponovio se 20. vek, u kojem je vladala muška energija (ratovi, logori, Hirošima itd.)...

Samo se bojim da se ta muška energija neće baš tako lako smiriti... :sigh:

Nego odoh u offtopic.

ONTOPIC:

Ja verujem da svaka devojka, svaka žena, ima lezbejske sklonosti, samo je pitanje da li je toga svesna, ili je heteronormativno pranje mozga, i druge vrste pritiska (npr. ekonomski...), uspelo da potisne tu potrebu, zapravo svest o potrebi, za lezbejskom vrstom ljubavi.
Ja ne verujem da je ijedna žena 100% heteroseksualna. Verujem da su sve žene ili biseksualne ili lezbejke. E sad, koliko žena je u stanju da samoj sebi prizna postojanje potrebe za istopolnom ljubavlju je naravno posebno pitanje...
Eto, ja tako verujem. I meni to deluje sasvim logično.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
lezbejka si ako ljubis muskarca, a pri tom razmisljas da l' da pustis poruku onoj slatkoj curi koju si sinoc upoznala :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Iz Teslinih usta u Boginjine usi! :dina:

Mariska,
zasto tako verujes? Zasto ne bi postojale heteroseksualne zene?

Ja opet ne volim tu relativizaciju, skoro su na nekom topicu pominjali kako lezbejke vole muskarce (i jos vulgarnije). I nikom to nije smetalo dok se ja nisam pojavila, pa hajde da se pojavim i za heteroseksualke :lol: Mislim da ti pojmovi svi imaju vrlo jasno znacenje, e sad neki ljudi su malo vise pod tim pojmovima a neki malo manje, nekima je sto se seksualnosti tice malo jasnije a nekima je malo nejasnije ko su i vise mogu da se traze. Ali od lezbejke ne moze nikad da ispadne heteroseksualna zena niti obratno (sem kao neki izuzeci). Zena koja je lezbejka a ubedila se da je heteroseksualka unesrecice i sebe a i druge. Ako je npr tacna moja "teorija" o mojoj bivsoj ljubavnici taj brak ce vrlo brzo postati nesrecan. Ona ne moze da pruzi niti toplinu, niti strast, niti paznju koja je njemu kao heteroseksualnom muskarcu potrebna. I to ce biti dva nesrecna bica. Isto bi bilo i kad bi heteroseksualka bila u lezbejskoj vezi.
Korisnikov avatar
By Mariška

Mariska,
In the process of examining, from a psychoanalytic perspective, how mothering-by-women affects the psychological development of girl and boy children, she offers documentation that men are "emotionally secondary" in women's lives; that "women have a richer, ongoing inner world to fall back on.... men do not become as emotionally important to women as women do to men." This would carry into the late twentieth century Smith-Rosenberg's findings about eighteenth- and nineteenth-century women's emotional focus on women. "Emotionally important" can of course refer to anger as well as to love, or to that intense mixture of the two often found in women's relationships with women: one aspect of what I have come to call the "double-life of women" (see below). Chodorow concludes that because women have women as mothers, "The mother remains a primary internal object [sic] to the girl, so that heterosexual relationships are on the model of a nonexclusive, second relationship for her, whereas for the boy they recreate an exclusive, primary relationship." According to Chodorow, women "have learned to deny the limitations of masculine lovers for both psychological and practical reasons."

(Adrienne Rich: Compulsory Heterosexuality and Lesbian Existence)
Korisnikov avatar
By nsBeckie

Iz Teslinih usta u Boginjine usi! :dina:

Mariska,

Ja opet ne volim tu relativizaciju, skoro su na nekom topicu pominjali kako lezbejke vole muskarce (i jos vulgarnije). I nikom to nije smetalo dok se ja nisam pojavila, pa hajde da se pojavim i za heteroseksualke :lol:
podrzavam tvoj stav, Dina, kao i to sto govoris u ime onih koji ne mogu :smeh: ... salim se, naravno, daleko bilo da hetero zene ne mogu ovde da pisu, ali nesto ne znam da ih ima na forumu... a ako i ima, nesto ne vidim da pisu u Estrogenu :lol:

sto se mene tice, ponavljam pitanje 'a zasto ne bi postojale hetero zene?'... narocito kad se uzme u obzir da postoje lezbejke... ako ove druge mogu da budu samo istopolno orijentisane, sto ne bi i one prve mogle da budu orijentisane samo prema suprotnom polu?

Mariska, a da li s istim ubedjenjem verujes da ne postoje strejt muskarci nego su svi biseksualni ili gej? ako ne, zasto ta razlika u tvom vidjenju seksualne orijentacije kod muskaraca i zena? cime je objasnjavas? npr. razlicit mozak/hormoni/itd. (ozbiljno pitam)

Edit - sad videh gornji post - taj citat odgovara i na moje pitanje o muskarcima... naravno, to je samo jedna teorija.... da li verujes bas svemu sto procitas? ;) naravno da ne, mozda bi zato mogla malo da objasnis zasto se slazes sa citatom?
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by nsBeckie

Edit - sad videh gornji post - taj citat odgovara i na moje pitanje o muskarcima... naravno, to je samo jedna teorija.... da li verujes bas svemu sto procitas? ;) naravno da ne, mozda bi zato mogla malo da objasnis zasto se slazes sa citatom?
Pročitala sam ceo rad čiji je samo jedan delić citiran u mom postu. I u toj teoriji, izloženoj u tom radu, nisam našla neke logičke greške, kontradiktornosti i sl., so to speak... Pa sam poverovala. Eto.

:blentavi:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Mariška

Pročitala sam ceo rad čiji je samo jedan delić citiran u mom postu. I u toj teoriji, izloženoj u tom radu, nisam našla neke logičke greške, kontradiktornosti i sl., so to speak... Pa sam poverovala. Eto.

ubedila te je :D
ok :kiss:
(mislila sam da izneses mozda neka svoja razmisljanja, ali nebitno)
moja logika je malo drugacija :)
Korisnikov avatar
By Mariška

ubedila te je :D
ok :kiss:
(mislila sam da izneses mozda neka svoja razmisljanja, ali nebitno)
moja logika je malo drugacija :)
Hoćeš da kažeš da bi ti, koristeći tvoju logiku, sigurno u toj teoriji našla neke logičke greške, kontradiktornosti i sl. ? :D

I pošto pokažeš sebi da je ta teorija (kojoj ja ne nalazim logičke zamerke) logički pogrešna, možeš mirno da ostaneš pri svom uverenju, znajući da je ono ispravno, a ta teorija Edrijen Rič pogrešna.

:zen:
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
Ima hetero zena na forumu :)

Mariska,
sto kaze Ns Beckie, to je samo jedna teorija... Koliko vidim tu se razlog seksualne orijentacije trazi u odnosu prema ocu/majci a to je prevazidjeno glediste. Tu bi mogla da bude greska i za ostalo sto sledi... ;)
Korisnikov avatar
By Mariška

Mariska,
sto kaze Ns Beckie, to je samo jedna teorija... Koliko vidim tu se razlog seksualne orijentacije trazi u odnosu prema ocu/majci a to je prevazidjeno glediste. Tu bi mogla da bude greska i za ostalo sto sledi... ;)
A da, seksualna orijentacija je urođena, nema nikakve veze sa odnosom prema ocu/majci! :eureka:
Korisnikov avatar
By Seaman

Meni je to malo vise neobicno da se Galateja i ona vide posle nekoliko godina i ona odmah na prvom susretu pocne da prica o tome kako joj smetaju homoseksualci... a narocito s obzirom na taj dogadjaj iz proslosti je neobicno... Imam i ja jedan slican primer - ljubavnicu iz teen dana koja je sa protokom godina postala homofobicna. Maza je predlagao da joj pred svim drustvom kazem - a kad smo bile u krevetu nije ti smetalo :lol:

Ju, nisam valjda to rekao :lol:
Ja se nadam da ce biti srecna u tom braku, iako je nesto ne gotivim. :lol:

Zasluzuje drugu sansu.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Meni je to malo vise neobicno da se Galateja i ona vide posle nekoliko godina i ona odmah na prvom susretu pocne da prica o tome kako joj smetaju homoseksualci... a narocito s obzirom na taj dogadjaj iz proslosti je neobicno... Imam i ja jedan slican primer - ljubavnicu iz teen dana koja je sa protokom godina postala homofobicna. Maza je predlagao da joj pred svim drustvom kazem - a kad smo bile u krevetu nije ti smetalo :lol:

Zasluzuje drugu sansu. :)
Jesi, jesi... :D

Pa ne znam sta bih rekla, i ja bih volela, ali kako rekoh u prethodnim postovima ne verujem preterano u to... no vreme ce pokazati... Sredina moze da slomi ljude i da ih "natera" u brak ali ne i da obezbedi da tu budu srecni... Uostalom ko je srecan u braku :lol: No ima malo vise i malo manje zadovoljnih ;)

Oziris,
ja nisam ali nekad me je toliko nervirala sa homofobijom da mi je bilo na vrh jezika ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne mogu da vjerujem da sam joj to savjetovao, nego kad malo bolje razmislim i jeste u mom fazonu :smeh:

Ali ne i u Dininom :) Zato je ona tu da me smiruje :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Seaman

Zasluzuje drugu sansu. :)
Jesi, jesi... :D

Pa ne znam sta bih rekla, i ja bih volela, ali kako rekoh u prethodnim postovima ne verujem preterano u to... no vreme ce pokazati... Sredina moze da slomi ljude i da ih "natera" u brak ali ne i da obezbedi da tu budu srecni... Uostalom ko je srecan u braku :lol: No ima malo vise i malo manje zadovoljnih ;)

Oziris,
ja nisam ali nekad me je toliko nervirala sa homofobijom da mi je bilo na vrh jezika ;)

hahahaha ko je srecan u braku :lol:

Ovih Dana ti je humor na vrhuncu :smeh:
Korisnikov avatar
By nsBeckie

Hoćeš da kažeš da bi ti, koristeći tvoju logiku, sigurno u toj teoriji našla neke logičke greške, kontradiktornosti i sl. ? :D
ne... to bi znacilo da se vodim istom logikom kao i ta teorija, samo u suprotnom smeru... :D kao npr. sto ateisti tvrde da Bog ne postoji i navode razloge/dokaze zasto on ne postoji kako bi pobili nazore onih koji tvrde da Bog postoji.... svi putevi vode u Rim... cak i kada se ledjima okrenes Rimu i koracas u suprotnom pravcu, i dalje se nalazis na putu koji vodi u Rim...

zato sam rekla da je moja logika drugacija :D

Dina je manje-vise rekla zasto - ta teorija se bazira na odredjenoj premisi - odnos deteta i majke/oca... jedino ako verujes u tu premisu i teorija moze biti odrziva... ali otkud znamo da sama premisa drzi vodu? ;)

Dinina pricica je isto interesantna... tragikomicna :/ stvarno ne razumem kako dolazi do takve autohomofobije... mislim, na neki nacin mogu da razumem zene koje toliko potiskuju svoje lezbejstvo da nisu ni svesne svoje autohomofobije, ali ovde to nije slucaj, ako sam dobro razumela... ovde je ta zena bila sa drugom zenom u vezi, i onda okret od 180 stepeni i krece s homofobijom... sta reci osim bljak
Korisnikov avatar
By Oziris
Sta bre Seaman-e ne mozes da verujes? Ako si je tako savetovao! Kosa mi se digne na glavi od ljudi kojima govna smrde, a sakriju se u kuci i velikom kasikom ih jedu sa slascu!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja verujem da svaka devojka, svaka žena, ima lezbejske sklonosti, samo je pitanje da li je toga svesna, ili je heteronormativno pranje mozga, i druge vrste pritiska (npr. ekonomski...), uspelo da potisne tu potrebu, zapravo svest o potrebi, za lezbejskom vrstom ljubavi.
Ja ne verujem da je ijedna žena 100% heteroseksualna. Verujem da su sve žene ili biseksualne ili lezbejke. E sad, koliko žena je u stanju da samoj sebi prizna postojanje potrebe za istopolnom ljubavlju je naravno posebno pitanje...
Eto, ja tako verujem. I meni to deluje sasvim logično.
Ne znam kako ti to deluje logično s obzirom čak i na svetsku statistiku.
Ovo je, za mene, sektašenje svoje vrste.
Originally posted by Oziris

a kad smo bile u krevetu nije ti smetalo :lol:

:smeh: :smeh: :smeh:

Joooj, kako ja volim ovakve izjave! :smeh:

Ja b' joj 'ladno rekla, svega mi! :lol:
Ali to i dalje ne znači da je devojka biseksualna.
Mrzim što citiram Peđu Azdejkovića, ali postoje i one ,,muškarci koji spavaju sa muškarcima'' odrednice, koje ne podrazumevaju gej ili biseksualan osećaj sebe.
Ja sam barem deset puta sa jednom devojkom bila u istoj situaciji... ipak bi bilo nepristojno reći tako nešto.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kao sto zorom, kafu ne pijem...
Kao sto, jabuku, zlatn delises volim,
Kao sto volim da hodam po sumi
Kao sto volim u moru da ronim,
Kao sto sto u zvezde gledati ceznen...

Tako miris zenski, koza, pogled,
dodir, rec, glas, pokret...

... u meni bude slike burne
Korisnikov avatar
By Dina
Orlando,
da to moze biti da je neko zena koja spava sa zenom ili muskarac koji spava sa muskarcem a ne oseca se kao lezbejka, gay ili biseks. Ipak tesko da moze biti toliko nesvestan ili nesvesna da je to istopolni seks. I onda mi homofobija kod takvih osoba ipak ima jednu dodatnu dozu licemerja u odnosu na onog koji je homofob a zaista nema nikakvo homoseksualno licno iskustvo. U svakom slucaju ni ja to nisam rekla... ali kako spomenuh jednom sam na jednom skupu odreagovala na njenu homofobiju prilicno zestoko ali bez zalazenja u bilo kakve licne stvari. Posle mi se izvinila i rekla da sam bila u pravu sto svakako ne bi bio slucaj da sam se dala u iznosenje licnih stvari, pa cak i da sam u pravu.

Ns Beckie,
ti si lepo opisala to u jednom postu upucenom Galateji. Ko zna sta sve utice na osobe. Nismo svi podjednako jaki, niti nezavisni... Daleko od toga da pravdam (auto)homofobiju... Ali po tome sto moze tako brzo da se izvini ili da predje u stanje homofrendicnosti cini mi se da je jasno da to nije neki ucvrscen stav mada svakako pogresan. One osobe koje su istinski homofobne ne odricu se toga tako lako a jos manje mogu da predju brzo u drugu krajnost...
Korisnikov avatar
By Mariška
@ nsBeckie & Orlando

Pokušaću da nekako objasnim ono što verujem. Pre svega, ja naravno verujem da niti jedna seksualna orijentacija - ni homoseksualna, ni biseksualna, ni heteroseksualna - nije pogrešna, bolesna itd. Ali seksualna orijentacije za mene uopšte nije bitan pojam. Ona za mene nije primarna. Ona je samo način da se izrazi ono što je primarno.

A za mene je primarno osećanje ljubavi. Osećanje najdublje bliskosti između dve osobe. Osećanje da možeš, sa punim poverenjem, da otključaš vrata one Bekine sobe sa slikom, i dozvoliš voljenoj osobi da natenane posmatra celu sliku, ne više samo pojedine njene delove. To osećanje najdublje bliskosti je nešto što se graniči, delom i preklapa, sa onim što Beki zove empatijom u užem smislu - sposobnošću da se tuđa osećanja, u ovom slučaju osećanja voljene osobe, dožive kao sopstvena.
U smislu da ti nisi ta osoba, a opet osećaš njena osećanja. Dve osobe, a kao da su jedna. Kao trudna žena - jedna osoba, a zapravo dve...

Po mom mišljenju, osećanje duboke ljubavi vrlo je blisko osećanju majčinske ljubavi. To jest, osećanje duboke ljubavi majka prirodno, sasvim spontano, oseća prema svom detetu. Ali da li ga oseća i prema ocu tog deteta, i on prema njoj? Pesnici nas uveravaju da takva osećanja duboke ljubavi između muškarca i žene jesu moguća. I ja im verujem. Ali isto tako verujem da je ženi lakše da istinsku duboku ljubav ostvari sa ženom, nego sa muškarcem.

Ali koga je još briga za ljubav?

EDIT:

U suštini, ja verujem da muškarci ne umeju da vole. Bar ne u smislu ljubavi kao najdublje bliskosti između dve osobe. Muškarci mogu da vole po formuli "Zašto kažeš ljubav, a misliš na sex?" - u tom smislu muškarci umeju biti dobri ljubavnici. A takvo muško ponašanje (okrenutost ka seksu, a ljubav shvaćena samo kao nužno zlo) nije neočekivano, imajući u vidu čime muškarci misle, kako je to mOwbid lepo pokazala, u jednoj drugoj temi: muški mozak. Ali ako muškarac ipak oseti i ljubavnu, a ne samo seksualnu, strast prema nekoj ženi, to obično bude neki odnos tipa "između ljubavi i mržnje linija je tanka", koji se, ne tako retko, nažalost, završi po formuli ja samo mogu ljubiti ili ubiti :( . A to naravno nije ljubav. Jednostavno, muškarci mogu da budu dobri ljubavnici (da ne upotrebim neki drugi termin :giggle: ), ali muškarci ne umeju da vole. A ako umeju, to onda više i nisu muškarci. Nego volovi. Muškarci koji ne umeju da vole su kao bikovi; muškarci koji umeju da vole su, hm, kao volovi. Jer šta je ljubav, šta je simbol ljubavi? Boginja Afrodita. A kako je rođena Afrodita? Prema Hesiodovoj Teogoniji, Afrodita se rodila iz morske pene, nastale usled pada u more Uranovih genitalija (testisa), koje je odsekao i u more bacio Uranov sin Kron. Imajući u vidu da je Uran bio bog neba, „nebeski otac“, a da se nebo uobičajeno vezuje za muški princip, čin ovakvog rođenja Afrodite, karakteristično ženske boginje, boginje ljubavi, nesumnjivo je pun svojevrsne simbolike. Možda, s obzirom da je Afrodita boginja ljubavi, možemo reći da ovakvo njeno rođenje simboliše transformaciju nagonskih sila, sirove muške seksualnosti - koju simboliše Uran, često predstavljan kao bik - i njihovo pretvaranje u blaže i rafiniranije osećanje seksualnosti prožete ljubavlju, što simboliše Afrodita. Muškarac koji ume da voli je onaj muškarac koji je svoju sirovu, uransku, bikovsku, muškost, punu agresije, trampio za ljubav - nežnu, žensku, afroditsku i, hm, volovsku. Jer vo je bik bez muškosti - miran, neagresivan, kao krava, indijska sveta životinja. A ono što su, na životinjskom nivou, bik i krava, na ljudskom nivou su muškarac i žena. Jer, zapravo, u svojoj duši, u svojoj suštini, muškarac koji ume da voli je žena. Žena sa udom. Shemale. I tu sad uopšte nije bitno da li takav muškarac fizički odgovara pojmu shemale, onako kako je predstavljen u porno industriji (primeri porno shemale). Suština shemale je u tome da takav muškarac ume da voli kao žena. Suština je da takav muškarac ume da voli. Isus Hrist je shemale. Princ Sidarta je, kada je postao Buda, postao shemale. Herman Hese, Heseov Majstor muzike iz "Igre staklenih perli", saksofonista Pablo iz "Stepskog Vuka", onaj splavar iz "Sidarte" itd. Svi su oni shemale. Mnogi muškarci zapravo nisu muškarci nego su shemale - u svojoj duši, u svojoj suštini. Ja nisam shemale. Jer ja ne umem da volim. A želela bih da budem shemale. Želela bih da umem da volim kao žena. Želela bih da umem da volim. Nadam se da ću postati shemale. Nadam se da će i mnogi drugi muškarci postati shemale. Mnogo veći broj nego što je to do sada bio slučaj. Nadam se da je Tesla bio u pravu. Nadam se da će 21. vek zaista biti vek žena (sa ili bez uda ;) ) i da će vladati ženska energija (tj. da će se muškarci odreći svoje uranske, agresivne, destruktivne, energije, da će je transformisati u energiju ljubavi, jer ako to ne učine, ako nastave da probleme "rešavaju" na muški način, dakle kao Aleksandar Makedonski, presecanjem Gordijevih čvorova, umesto njihovim strpljivim razvezivanjem, ako nastave da, u trci za profitom, i dalje siluju čitavu planetu, bojim se da će, a imajući u vidu i količinu nuklearnog i drugog oružja, čitav ovaj svet uskoro otići u muški mozak, so to speak). Da zaključim, ja verujem da postoji heteroseksualni sex, ali ne verujem da postoji heteroseksualna ljubav. Iz prostog razloga što muškarci ne umeju da vole, a ako umeju, to onda i nisu muškarci, nego shemale osobe, dakle žene, doduše sa udom :blush: (možda su malo dlakavije, ali ko da pa i prave žene, mislim one sa XX parom hromozoma, ne mogu da budu dlakave: primer). E sad, s obzirom da muškarci ne umeju da vole, to, po mom mišljenju, ne samo da ne postoji heteroseksualna ljubav, nego ne postoji ni gej ljubav, iako naravno postoji gej sex. Po mom mišljenju postoji samo jedna vrsta ljubavi, ona lezbejska: između dve žene, između žene i shemale, te između dve shemale. I naravno razne poliamorične kombinacije ljubavi između više žena, odnosno shemale persona.
By Kragi
ONT: Zavizi kojom logikom ides. Evo npr. ako ides mariskinom logikom, nemas sta uopste da se pitas! u tebi 100 % cuci lezbejka :smeh: jos ako si u osnovnoj mlatila decake iz razreda, a u pivo se razumes vise od caleta, problem je definitivno resen :sudija:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Malo da ozivim temu, zainteresovala me je. Jesam nova, ali valjda ima mesta i za mene :)
Pre dva dana sam bila na jednom okupljanju (sportski seminar) i tamo srela jednu devojku iz Svedske. Nenormalno mi se svidela :lood: jedva smo progovorile dve reci, cak joj ni ime ne znam... :rida: da ironija bude veca, svidela se i mom najboljem drugu. Tokom vecere, sve vreme je gledala prema nama, samo nisam znala da li je to zbog mene ili njega. Znala sam da su neke devojke iz njene grupe gay ali nisam sigurna za nju. Inace, prelepa je :love: Naravno da nisam smela da joj pridjem i pricam sa njom (kukavica sam :zid: ) Da stvar bude jos gora (kako mora kod baksuznih ljudi) tri dana treninga, ja svaki put stanem pored nje, makar toliko sebi da priustim, trebala mi je svaka truncica koncetracije i pribranosti da razmisljam o treningu a ne o njoj. :smug: Na kraju, ona se vratila u Svedsku, ja u svoj grad...samo sam joj na kraju rekla bye a ona se nasmesila :yay: Znam da cu je videti ponovo na nekom seminaru (mada ne tako skoro) ali se plasim da cu i sledeceg puta opet isto uraditi... :glupavasam:
By avgust
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2626522#p2626522]AndrieExilia napisao:[/url]Malo da ozivim temu, zainteresovala me je. Jesam nova, ali valjda ima mesta i za mene :)
Pre dva dana sam bila na jednom okupljanju (sportski seminar) i tamo srela jednu devojku iz Svedske. Nenormalno mi se svidela :lood: jedva smo progovorile dve reci, cak joj ni ime ne znam... :rida: da ironija bude veca, svidela se i mom najboljem drugu. Tokom vecere, sve vreme je gledala prema nama, samo nisam znala da li je to zbog mene ili njega. Znala sam da su neke devojke iz njene grupe gay ali nisam sigurna za nju. Inace, prelepa je :love: Naravno da nisam smela da joj pridjem i pricam sa njom (kukavica sam :zid: ) Da stvar bude jos gora (kako mora kod baksuznih ljudi) tri dana treninga, ja svaki put stanem pored nje, makar toliko sebi da priustim, trebala mi je svaka truncica koncetracije i pribranosti da razmisljam o treningu a ne o njoj. :smug: Na kraju, ona se vratila u Svedsku, ja u svoj grad...samo sam joj na kraju rekla bye a ona se nasmesila :yay: Znam da cu je videti ponovo na nekom seminaru (mada ne tako skoro) ali se plasim da cu i sledeceg puta opet isto uraditi... :glupavasam:
cao, lezbejko :fen:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Inace, nisam napomenula da se sledece godine selim u Svedsku :bye: mada ne tamo gde je ona...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!