Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by Seaman
Mozda je prebrzo, ali kao sto znate moda se vrti a sada je u modi vjencanje kao pre 30-tak god kada su se brakovi sklapali na slepo
Originally posted by DanteTo jedino ako ce Maza posto je sad u samopromociji pa da pokaze kako je dobar i u kuhinji
Pa, dajte ljudi, napravite Joj/Nam pasulj.
Originally posted by SeamanIsao u gimnaziju i radio, fax i posao naporedo takodje... Ima dobar posao i dobru platu, cene ga i u usponu... Ima divnu prijateljicu Dinu
vredan
hitar
dobar ljubavnik
i sl
Originally posted by DinaOd nekoliko hiljada strana ovog kafica, vise od 50 % strana je pokriveno postovima, trazim muza (Maza) i da mi je da budem kuma (Dina)
Mozda je prebrzo, ali kao sto znate moda se vrti a sada je u modi vjencanje kao pre 30-tak god kada su se brakovi sklapali na slepo
Ma da sve je to lutrija...
A i da mi je da vec jednom postanem kuma
Originally posted by DinaSuper lik, prava prilika
Originally posted by SeamanIsao u gimnaziju i radio, fax i posao naporedo takodje... Ima dobar posao i dobru platu, cene ga i u usponu... Ima divnu prijateljicu Dinu
vredan
hitar
dobar ljubavnik
i sl
Originally posted by Dinahjahahhaha mozda bih trebao da idem na str8 forum?
Pa dosli smo na forum da bi Maza nasao muza a Dina da pomogne... Kad - udala se Dina Nesto smo pogresili u spravljanju Ali nadam se da je sada prava kombinacija sastojaka i da se Maza uskoro zeni...
Originally posted by SeamanKah kah... ovo poslednje nisam znala Cekaj polako... Bananu smo prepali, svratio prvi put u kafic kad odjednom prosidba...
Originally posted by DinaSuper lik, prava prilika
vredan
hitar
dobar ljubavnik
i sl
Kuma casti putovanje za medeni mesec
Originally posted by SeamanPa mi smo se upoznali na strejt forumu... Steta sto vise ne funkcionise... Maza je tamo bio glavna zvezda, neki su ga napadali a drugi branili I ne bi me cudilo da je duze forum potrajao da se zavrsilo i zenidbom sa nekim (latentnim) gayom
Originally posted by Dinahjahahhaha mozda bih trebao da idem na str8 forum?
Pa dosli smo na forum da bi Maza nasao muza a Dina da pomogne... Kad - udala se Dina Nesto smo pogresili u spravljanju Ali nadam se da je sada prava kombinacija sastojaka i da se Maza uskoro zeni...
ili da ne idem na net, ili da ...
Originally posted by DinaHvala ti Dina, i ja volim da te citam i kad razmenjujemo misli A eto resila Banana da malo izadje u neki kafic, da zivne, pa mi je ovaj pao na pamet kao lepa ideja.
Baaanaanaaa Bas si me obradovao... Jako volim tvoje postove i energiju na forumu i drago mi je da si u kaficu, sad ce biti jos lepsa atmosfera ovde. Dobro dosao
Originally posted by BananaZnao sam da cu da namamim vocke
Originally posted by SeamanPolaskan sam
Ja cu bananu
Dobro jutro zelim, nisam bio u ovom kaficu do sada, no eto put me doveo ovde sa ostalim vocem i povrcem i deluje mi prijatna atmosfera. Pozdrav svima
Banano da li hoces da me ozenis? Dina me kritikuje kako samo biram i da cu ostati usedeljko.
Originally posted by Seamanu to ime
I will survive
Originally posted by LeDeNa_super je pesma Born to be wild... joj secam se kad sam je prvi put cula, jos kao maJa
Drago mi je sto volis tu pesmu...
Nisam u toku ko je Maza ali nadam se da cu uskoro biti
Originally posted by Dinaau, koji baksuz :S
Odlozili mi ispit i sad pada kad sam ja na moru... besna sam i tuzna... Ne mogu jos da verujem
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!