Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DirrtyU zavođenju?
Ja bih rekao sex.
Originally posted by *deni*A sta je sa onim verovanjem da muskarci beze od inteligencije i obrazovanja?
Pamet, inteligencija i obrazovanje.
Na to sam oduvek polagala sve karte u rukavu, mada postoje mišljenja i da sam slatka, ali ja kažem - Sve je slatko kad se zašećeri, jedino ostaju diplome i priznanja.
Zato samo rad, rad, edukacija i usavršavanje.
![]()
Originally posted by Vetur úlfurahahahahaha obozavam te
Kad pojedem pljesku s lukom ljudi padaju u nesvest od ljubavi cim otvorim usta
Originally posted by IriSDvaput ništa je i dalje ništa. Crva nije ni bilo.
ondaK si skroooz sebična. one se ničeg neće sećati, a ti ćeš ih za to vreme iskoristiti![]()
i gde je tu zavodjenje?![]()
![]()
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by mitrandirme 3
Originally posted by Mage
Nisam neki zavodnik, ali kada mi se neko svidi ja dobijem želju da sa tom osobom pričam i zezam se. Pa onda ako vidim da je povratna strana zainteresovana odem korak dalje i tako![]()
Nije to nikakva tehnika, samo budem svoj i pustim da razgovor teče. Pa šta bude bude![]()
Me 2
Originally posted by starsailor
ma najveci adut danas je da kazes da si zauzet/a![]()
Originally posted by DinaPa vidi, mila, moje iskustvo, a i uverenje kažu da treptanje, ćutanje i neprogovaranje ima smisla jedino u slučaju da od muškarca pred kojim ćutimo, treptimo i neprogovaramo želimo seks na eks, ili neku drugu materijalnu, ili nematerijalnu korist.
Originally posted by *deni*A sta je sa onim verovanjem da muskarci beze od inteligencije i obrazovanja?
Pamet, inteligencija i obrazovanje.
Na to sam oduvek polagala sve karte u rukavu, mada postoje mišljenja i da sam slatka, ali ja kažem - Sve je slatko kad se zašećeri, jedino ostaju diplome i priznanja.
Zato samo rad, rad, edukacija i usavršavanje.
![]()
![]()
Ja se uvek secam jednog mog druga koji mi je savetovao da ako hocu da zavedem muskarca samo gledam i trepcem i nista ne progovaram. Ako progovorim nesto to treba da bude samo da se slazem sa onim sto on prica. Ako ne ucinim tako pa on vidi da ja citam tamo nesto i imam cvrste stavove - propade zavodjenje odmah, pobecice glavom bez obzira![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!