Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By faxsimil
Sve se dogodi tako neposredno, a posle kažu kako je to deo moje strategije zavođenja. Ja se uvek uzdam u svoje oči!
By Manboy
Nije da sam preterano iskusan ali mislim da mi je jedan od glavnih aduta harizma...ljudima je prijatno u mom drustvu...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Atinaa

Ne zavodim niti znam kako se to radi :kafa:
Ni ja ne umem. Meni je mnogo uzbudljivija ideja da budem zavedena, jer znam da se prepustim, a i to je valjda neko umeće. :blush:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja nit umem da zavodim nit se ljudi lome da me zavode :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
E pa sad. Necu da vam otkrivam... :nokti:
Retko zavodim, vise volim mene da zavode... :awesome:
Korisnikov avatar
By Dina
Direktnost.

Za zavodjenje i flert ja sam antitalenat...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Moja zlatna kosa do struka koja uvek mirise na najfinije cvetove lavande :kosa:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Izgleda da mi je to što sam doktor najveći adut :lol:
Ne znam zašto, al vole to ljudi. Jes da nas pljuju na sva usta gde stignu, al vole da se muvaju s nama, pa to ti je :) )
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kad pojedem pljesku s lukom ljudi padaju u nesvest od ljubavi cim otvorim usta
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kiborg

Izgleda da mi je to što sam doktor najveći adut :lol:
Ne znam zašto, al vole to ljudi. Jes da nas pljuju na sva usta gde stignu, al vole da se muvaju s nama, pa to ti je :) )
pa zato sto znate anatomiju covekovog tela napamet :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
off.Ovaj doktor gore i ne zna :D
ot.Ljudi volu moj smiso za humor :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by IriS

nekako uspem uvek da zavedem one koje ne želim. reknuše mi da moja sexualna energija vrca okolo iako ja to ne želim. :umišljenisexualniinvalid:
AHAHAHAHAH
By Manboy
@Mitrandir: mene si vec kupio i sa tim avatarom :love:
Korisnikov avatar
By Mage
Nisam neki zavodnik, ali kada mi se neko svidi ja dobijem želju da sa tom osobom pričam i zezam se. Pa onda ako vidim da je povratna strana zainteresovana odem korak dalje i tako :)

Nije to nikakva tehnika, samo budem svoj i pustim da razgovor teče. Pa šta bude bude ;)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Mage

Nisam neki zavodnik, ali kada mi se neko svidi ja dobijem želju da sa tom osobom pričam i zezam se. Pa onda ako vidim da je povratna strana zainteresovana odem korak dalje i tako :)

Nije to nikakva tehnika, samo budem svoj i pustim da razgovor teče. Pa šta bude bude ;)
:up: Me 2
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by mitrandir
Originally posted by Mage

:up: Me 2
me 3
Korisnikov avatar
By Li
Ne umem ni ja, ali znam da neke padnu na moj smisao za humor :beba:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Jako direktno, ali ne napadno.
Imam obichaj da mu samo kazem ''svidjas mi se'' (pa sta bude) jer me mrzi da radim ono sto se radi pre toga, taj neobavezan, mozda dvosmilen razgovor sa ko zna kakvim zadnjim namerama.
Ako je skroz opustena atmosfera onda odvalim nesto kroz kez poput ''o boze mrtav sam umoran, masturbirao sam ceo dan'' i onda cekam da gospodin odreaguje.

Eeee, a ako imam tremu onda bas nista ne mogu da uradim kako treba i unapred odustanem.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Koji je vas najveci adut u zavodjenju?
Pa ne znam sta bi forumashi rekli i na shta bi prvo pomislili kad sam . . . ja u pitanju, ali ja mislim da je glavni adut svakog forumasha polni organ, e sad biste vi pomislili na nesto sto ja ne mislim naravno, ono sto vodi ljubav sa svakim forumasem to je definitivno mozak.

:lol:
Korisnikov avatar
By badu
E nemam pojma. Toliko nemam pojma da nisam cak ni sigurna da li ja to radim uopste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!