Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by DanteŠto se mene tiče, mrtva trka između Ete i Ele. Makar što se ove konkretne pesme tiče.
ELA!!!!!
Volim Josipu, ali ne leži joj, a Etu ne volim.
Originally posted by Dante
Veliki plus. Moram da izrazim divljenje za tvoj izbor muzike na ovoj temi.
Originally posted by sofiaSlažem se do poslednjeg slovceta.
Ja ako bih morala da biram izmedju ove tri izvedbe iznad, iako volim Ellu, a malo bi bilo reci volim Josipu, ipak bih izabrala cetvrtu varijantu- Billie Holiday- te teske, potapajuce stvari ona najprirodnije iznese...I razori skroz...Los trenutak, a opet pravi za ovu stvar...
''
Originally posted by E.c.h.o...Dobra je, ali mi je malo izašla na nos, gotovo da je ta pesma prva asocijacija na Etu, a ona je mnogo raznovrsnija i sposobnija kao pevačica. Recimo...
Ja od Ete Dzejms najboljse volim ovu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uVI254QG ... ure=search[/youtube]
Originally posted by E.c.h.o...Meni je Bili jako draga, negde mi znači onoliko koliko mi znači i Dženis Džoplin (a to je mnogo, mnogo) međutim, uspe da izvuče iz mene neka grozna sećanja i neka grozna osećanja i prosto me pregazi. Ponekad mi je mučno da je slušam. Koliko god to čudno zvučalo, ali to su sve komplimenti.
A od Bili Holidej:
[youtube]...[/youtube]
Nju inace oboooooozavam, najlepsi glas i najjace prenesene emocije i mnogo je lepa i imala je tesku zivotnu pricu i shebala je rasisticku Ameriku koja je na kraju unistila nju samu. Obooozavam je.
Originally posted by DanteIstina, ali džez je jako raznovrstan, pa reko' da unesemo malo toga u ovu temu.
Nisu joj sve psme teške, neke su i za tance.
Originally posted by DanteE sad si me našao i sa pevačicom i sa pesmom...
''
Originally posted by DanteTi baš ne voliš Etu.
Besi je car!
Ne može Eta ni najmanje kao ona da peva to.
(doduše Bili može, eto opet Bili)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!