Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

mene drugarica sa kojom se pickam vec duze vreme.desilo joj se nesto jako bitno..a iona mi rekla da ce mi pricati tek za 2 nedelje kad joj prodje ispit..nema vremena ni za koga jadna..mislim da sam vec postavljala temu za nju.Uf dodje mi nekad da je tako...grrrrrrrrr:die: :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By deran
Jel može ŠTA me je iznerviralo...

OVAJ forum-toliko koči da me glava boli...:indijanac:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
aaaaaaaa
pa popij nesto ili ubrzaj net da prodje:opacupa::
Korisnikov avatar
By .L O S T
sistem; drustvo; drzava;

u kojima zivimo:pionir:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jedan covek i jedna zena (zvuci kao u pesmi :smeh: ) u bioskopu. Gledao film, a oni naglas komentarisu: "Jao, vidi ovu zenu (glumicu), bas lici na Mariju, hahhaha, iste usne, pogledaj, sta sad radi, sada ce da fotografise!" Popizdeo sam zbog njih. Mislim da su svaku scenu naglas komentarisali :roll: ! :tornado:
Korisnikov avatar
By Dzi
cimer, nije mi dozvolio da jebene case postavim gde ja zelim:elektro:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jovanabeograd, jer je potpuno neorganizovana i usporena u situacijama u kojima joj je to najmanje potrebno. Ološ mali.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sama sebe....jer opet, opet, opet, opet, opet...nisam izgovorila to sto sam htela..

....kako samo mogu da lanem kad god hocu, picka mi materina kretenoidna!!!!
By alexandermagic
Niko. Ne gubim lako živce, posebno ne zbog kojekakvih gluposti.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Koleginica na poslu. Vec neko vreme mi ide na kurac, danas sam je oterao u tri lepe pichke materine.
Korisnikov avatar
By m..
As usual neka cepanica u autobusu. Nije od onih koji stanu na ulaz pa nece da se mrdnu i moras da se tares o njih, ti me poslovicno nerviraju, kao i zenturace koje nece da mrdnu dupe pa moras da ih preskaces kad ustajes sa sedista, ne - ovaj mi je bukvalno sedeo u knjizi 5 stanica. ja sam bukvalno morala da mu razgcem jaknu da bih ista procitala, uopste mi nije jasno kako sam to izvela, a onda sam morala da ga izguram da uopste izadjem. Ja ne znam kako ljudi izrastu u takve somove, ali ocigledno im se desava.
I onda mojoj kevi nije jasno sto potrosim pola plate na taxi - jbg mentalno zdravlje je neprocenjivo.
By Ulix
Danas bas niko. Tj. za sada niko. Ima vremena. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
danas neka kretenusa u marketu koja je popizdila jer nije umjela da namjesti kasu. Iako sam strpljivo cekao da ona to izvede - RIJEC nisam rekao. I na kraju joj trazim racun (problem koji je imala sa kasom nije bio sa fiskalnim blokom, vec nije umjela da vrati fioku nazad, ne znam zasto je izvadila) i ona me nabusito pita "ne verujete mi?".
I ja je posaljem u kurac.
Nisam ponosan na to sto sam rekao, izletjelo mi. Sad se nerviram sto sam opsovao u prodavnici.
By Hans
Kolichina gluposti u Srba.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Ulix
Danas bas niko. Tj. za sada niko. Ima vremena. :)
priznaj da kasno ustajes :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Deca i penzioneri, kojih je bilo u ogromnim, meni nesnoshljivim kolichinama SVUDA oko mene danas!!!!!!!!!!!! :mad:
Korisnikov avatar
By .L O S T
isto ko i prethodnih par dana... e sad mi je kao vreme da se sredim:elf:
By RuznaGlupaZla
Rodjak, uclanio se majmun u onu grupu na FB "GAY parada u srbiji NIKAD..." djubre jedno malo...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ LOL

ont: užasno me nervira onaj odvratni insekt što skače krivolinijskim putanjama. ide na svetlo, i tako pomahnitalo skače. malih je dimenzija, žučkaste boje, presijava mu se spoljašnjost kao neki oklop da ima. odvratan je. i ajde makar da miruje, ali ne, samo skače, odvratnik jedan. grozan je, i uvek se plašim da ne skoči na mene ili u ovo mleko u šolji. bljak. kako bih da ga spljeskam! ali tako mi se ne da da prljam sto. :nazalost: čak mi je žao da ga ubijem na papiru, skripti, zidu, fuj, pa da ostane deo njegove odvratne sadržine. bljak. fuj. kako me nervira.

EDIT:

evo ga, bio se prvrnuo na leđa pa sam uspela da ga uslikam. mada, jbg, ne vidi se baš dobro, ali neki če ipak prepoznati ovu odvratnu napast

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Moj drug: prica pola sata - vodi monolog razgovor. Na kraju sam mu rekao da se snimi na kasetu i da se slusa. Idi begaj, bree.
Korisnikov avatar
By ns.happy
feminizirani majstor koji je popravljao klimu 4 sata. kreten.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!