Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By one of the people
ja sam na poslu sasvim out. cak sam rekao human resources manageru i mome sefu (koji je inace srbijanac) i sve je proslo OK. velika je kompanija za koju radim i oni po zakonu to moraju da tolerisu i nesme biti nikakvog vredjanja na osnovu seksualne orjentacije, kao i na osnovu porekla ili spola.
e sad sta se prica (i ako se prica) iza mojih ledja nije mi ni bitno dokle god su prema meni kolege fer u direktnom razgovooru.

:zastava:
Korisnikov avatar
By marvuk
Out-ovao sam se jednoj koleginici na poslu i još uvek se pitam da li je to bilo pametno, budu?i da sam joj rekao ne samo iz razloga što joj verujem ve? i što sam bio zaljubljen u nju. Imam utisak da kad bi se pro?ulo za mene, izbacili bi me sa posla. Jedan od razloga što ništa ne radim na sebi (pošto sam transgender) jeste i posao koji jako volim. E sad, nije da ne mogu ništa drugo u životu da radim (nisam definitivno takvog mišljenja) ali sebe jako nalazim u tom poslu pa druga?ije i ne mogu.
Uvek sam bio mišljenja da se drugih i ne ti?e šta ja radim u životu - s kim se družim, s kim se zabavljam, s kim spavam. Trudim se da se ne nerviram mnogo oko njihovih mešanja, govorkanja, radoznalosti... Mnogi me ipak poštuju i vole da se druže sa mnom, tako je eto i na poslu. Ali šta ?e biti kasnije, kad zadjem u 30, 40 a oni po?nu ko za jednu koleginicu da pri?aju: "Ne udaje se. Mora da sa njom nije nešto u redu" i tako nekakve pri?e.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zavisi od firme do firme. verujem da je klima ovde prili?no nepovoljna, jer (da krenem od toga) ne postoji nikakva zakonska regulativa koje bi te makar zaštitila od otkaza zbog seksualne orjentacije. ne znam, mislim da se ne bih outovao na svom poslu, pa kao što to ne radim ni u privatnom životu (fora, ?ao ja sam taj i taj, i ja sam gay). doduše, ako bi se pro?ulo, boli me qrac zbog toga (kao npr. na faksu)... niko me zbog toga ne dira i meni je dobro. a isto tako ne stidim se niti se želim sakrivati. licemerno je...

sa druge strane, saraðivao sam sa nekim NGO i znam da to tamo apsolutno nije bitno (makar u ovima sa kojima sam ja radio). u ovoj jednoj u kojoj želim aplicirati i za posao znam neke otvoreno out ljude koji sasvim fino napreduju u karijeri. jednostavno im je PS takav da otkaz dobijaju oni koji iskazuju netrpeljivost, a ne oni prema kojima je iskazana.

na kraju, još da kažem, da se iskreno nadam da ?u jednog dana biti vlasnik svoje kompanije koja ?e osim po izvanrednom kvalitetu usluge biti prepoznatljiva i po tome što je gay-friendly. napraviti od toga brand, zašto da ne? :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!