Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By loreenche
Originally posted by Sunce

Zdravo dete! :mazi: Ako zelis da te neko brani od zlih sila forumaskih, samo se obrati meni, monahinji Suncaniji (Iliokiji, Dormanciji) :opatica: . U oci bih ti gledala, ali mi unicorn vise ne da :giggle: , a analize na osnovu kolorita mogu da dodju u obzir. :zen:

Nego, ti nama reci: Sta si citao na forumu, ko ti je bio interesantan, ko te je zasmejavao?
^ THIS! Obozavam ovakav pristup novajlijama. Onim bitchingom ih samo isprepadate, pobogu.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Srklet
ako se mladi peder ne moze nositi s par cinicnih komentara na forumu, onda neka odmah odustane od zivota na balkanu.
By loreenche
Originally posted by Popeye

ako se mladi peder ne moze nositi s par cinicnih komentara na forumu, onda neka odmah odustane od zivota na balkanu.

A cekaj, zasto da se nosi ako ne mora? Zar mu nije dovoljno sto ce ga ostali izvrijedjati?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Popeye

Rece Popaj. Ne brini, mali nije Oliva, a i da jeste Oliva, mrsavost je dugovecnija. :) Tebe treba staviti na balkansku multi-orgazmo-sok-stolicu, da jedno 10 orgazama dozivis uzastopno i da ne razmisljas o glupostima. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Srklet
yeah, ne mozes ti biti human, koliko ja mogu biti beskrupulozan. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by fazza

Lepo su te dočekali, mogu ti reći! :) Da vidiš samo šta su drugima radili. :lol:

istina :lol:

iz te sam "bande", ne volim novajlije... :kesa:

welcome, aj sad... :lol:
By Manboy
Ma vi ste svi zaista predivni, prijatno sam iznenadjen! :)
Ajmo nek se javi neko kome je nick Manboy simpa! Pao mi je na pamet dok sam slucajno slusao istoimenu pesmu od nekog danskog pevaca (mislim da je trebalo da ih predstavlja na Evroviziji)...
Korisniku Sunce veliki pozdrav! :obraz:
Trudim se da procesljam sto vise podforuma i tema a od sad cu se truditi i da ostavim sto vise svojih komenatara na njima...O favoritima kada su u pitanju ostali forumasi, nekom drugom prilikom...;)
By loreenche
Ali mogao si stvarno da ga promenis... Podseca na akt20cmBG... XD Bezlican je... Unesi nesto svoje u njega :) Bez uvrede, ja volim novajlije... Hence, i dalje sam :P
By loreenche
Odgovoren ti je u2u :sladoled:

To proveravas gore desno... Posto ti ne izbacuje Pop-Up da imas novu poruku... Sucks... -.-
Korisnikov avatar
By bothways
Ne mislim da je Manboy nick nesto posebno simpa, ali nije ni los. Mislim da nema potrebe da popustas pod pritiskom drugih. Ako si se odlucio na taj nick i ako se tebi svidja, boli te leva stikla sta drugi misle. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
istina. ukoliko nick 'manboy' doista odrazava ono sto ti jesi, onda ga ne mijenjaj. ali nemoj slusati sta ti ja kazem, nego odluci sam. dakle, bez obzira promijenis li nick ili ostane isti, neka to nema veze s drugima, nego iskljucivo tvoja odluka.
Korisnikov avatar
By bothways
Jao, doziveh da se Popeče slozi sa mnom! :drama: :D
By Manboy
Ne znam...Imam 19 godina, mozda zaista jos uvek jesam Manboy...Za sada mi lepo zvuci, videcemo za kasnije :)
By fazza
Što se tiče nicka, zapamtiću ga svakako. Prvo, zato što si nov, a drugo - zbog avatara. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!