Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Josh se testira pa nije u javnoj upotrebi. Trenutno je forumland dedicated. Strpi se :shamar:
By loreenche
ova devojcica ne jede eurokrem.
:neto:
:cuvamo_liniju:
By Speculum Columbae
Ova devojčica iznad samo poha tikvice i nekada pojede jedno od dva ćokoladna zvonceta.

Slika

Slika
By loreenche
tikvice mrzim a za Ćokoladna zvonca prvi put cujem :P
By loreenche
OK, pod hitno moram da posjetim temu "Things you hate but everyone else seem to like them..."
Korisnikov avatar
By unic0rn
:lol: me 2.

treba uraditi majice: I JA POHAM TIKVICE!!!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Zonche!

- Ostaje nam poslednji stih “rodjenje ljubavi jake odredice uspeh, ili kopanje rake” - srecno ce Zonce

- Kako morbidan stih. Moji prijatelji I ja volimo samo ljubavnu poeziju i poeziju mira, nasilje je nusprodukt civilizacije koji se mora iskoreniti sa dugama, macama i kucama. Dina, vlasnica kafica”

- AKO NEKO PONOVO KRENE DA VRISTI NAJEBAO JE! A TI PASIVNO AGRESIVNA UMUKNI! – Hlaefdige ce nervozno.

- Mislim da nije produktivno…-

- …REKLA SAM ZACEPI! –

- Kafica. – prosaputa Dina
:rotflmao:
- A TETA ANDJELA STO VI IZGLEDATE KAO UCEBANA SOVA?
Andjela je pucnula prstima I Dirrty je nestao.

:smeh:

:klap: :klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, kada bih ja mogao ovoliko da se smejem na sve ovo, bio bih presrećan.
Ali na žalost, nije mi toliko smešno. Ne toliko, nego uopšte.
Voleo bih da mi neko, bilo ko, objasni šta je to toliko smešno, pa se svi toliko smejete ? Na silu, rekao bih.
Razumem da se palite na Zončeta, razumem i da vam je Amerika ono kao nešto kul, ali ja stvarno ne mogu ni da pročitam dva pasusa ovih priča, već se smorim.
Pokušavao sam i pokušavao, ali ne ide.
:deni:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

- Ostaje nam poslednji stih “rodjenje ljubavi jake odredice uspeh, ili kopanje rake” - srecno ce Zonce

- Kako morbidan stih. Moji prijatelji I ja volimo samo ljubavnu poeziju i poeziju mira, nasilje je nusprodukt civilizacije koji se mora iskoreniti sa dugama, macama i kucama. Dina, vlasnica kafica”

- AKO NEKO PONOVO KRENE DA VRISTI NAJEBAO JE! A TI PASIVNO AGRESIVNA UMUKNI! – Hlaefdige ce nervozno.

- Mislim da nije produktivno…-

- …REKLA SAM ZACEPI! –

- Kafica. – prosaputa Dina
To ce biti... cenim... sest roflmaova!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

QUOTE godine!!!:fige:
Korisnikov avatar
By IriS
^ ja sam se zagrcnula od smejanja na to :krezavi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kada bismo naplacivali ulaz na fudbalicu, mogli bismo da finansiramo i barem neko uradi-sam izdavanje. Imali bismo citavu pounutarnjenu komunu!Ali, onda bi se granice izmedju Forumskog sveta i Sveta zivih zaista pomerile, a posle....
Korisnikov avatar
By IriS
naplatiti ulaz na fudbalicu :doh:

neće ljudi to da gledaju ni kad ih teraš, a kamoli još i da plate da gledaju gomilu lezbi i inih kako jure za loptom i ciče u glas. :hand:

ja prva ne bih platila :lol:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ovo je savrseno! Stvarno genijalno! I steta sto niko van foruma ne moze da razume! Za par scena sam se smejao naglas. Obrt me je odusevio i pokusavam da predpostavim sta ce biti dalje :D

@deni- znas i sam da postoje razlicite vrste humora i da ih razliciti ljudi vole i razumeju ili ne razumeju.
By loreenche
Jebem vam sve, navukli ste me na ovo... :citaprvusezonuupdfukaolud:
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Dante - Znam da je u to tesko poverovati ali mi pored forumlanda imamo svoj zivot. Posao, faks, prijatelje, obaveze... Ovo je (dare I say it) samo hobi. Te i ono malo slobodno vremena sto imamo upotrebaljavamo za pisanje. Give us a break, will ya.

@deni - ako ti nije smesno niko te ne tera silom da citas, smisao za humor je kod svakoga drugaciji, meni je tvoj jako stran i skoro nista sto ti napises sto je drugima urnebesno meni nije. Primetices da se zato i ne odazivam na vecinu tvojih tema i fora...

Tako da mi zaista nije cudno sto ovo (sto meni jeste smesno), tebi nije ni malo smesno. Samo ne znam cemu stav i neumesni komentari.
Korisnikov avatar
By Hys.
odbijam da citam novo dok ne istampam staru :povez:

Btw, may suggest some new characters?

Mislim da sam pored Waldorf, svjedno i castora jedina jednako posvecena pracetu kao i vi :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Hys: CITAAAAAJ!!! :lol:

Naravno, mi uvek volimo da cujemo predloge i sugestije i sve ih uzimamo u razmatranje.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!