Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Koliko je duboka ova rupa sto je kopamo?
Nema kraja, prijatelju.
Zasto je onda ovde dole toliko vruce?
Jer pakao nikada nije daleko.
By Speculum Columbae
Urna sa uvelim cvećem u isušenom bazenu

...A ako mi ih daš
držaću ih stegnute u pesnici
kao amajliju...
Ništa više nije rečeno
Osećam sunce na potiljku
Sećam te se.
A ako li me uzme
Držaću ga na svetlosti
kao amajliju...
I još uvek možeš da daš
svoj mir
i meni.

PJ Harvey
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I will work to elevate you

just enough to bring you down.
Korisnikov avatar
By mOwbid
“It isn't a matter of black is beautiful as much as it is white is not all that's beautiful”
Korisnikov avatar
By mOwbid
Slika

Any man can be a father, but it takes a special person to be a dad
Korisnikov avatar
By simarrgL*
pa ono.. kul je.. al ti si bas opsednuta njima :D
By LeDeNa_
Aruna, Aruna!

Pripadam vrhovima.
Bozanskog sam porekla.

Zemlja je plodna i njome teku reke.

Ja sam tu.
Ja sam tu.

;)
By LeDeNa_
Heartkiller

gledam u sliku vec pet minuta, mislim...

SJAJNO!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
"Tvoja samilost veća je od moje ljubavi." -- Rogožin Miškinu
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Srecan je ko ume da voli

Sto sam bivao stariji, sve manje su me ispunjavala sitna zadovoljstva koja mi je zivot pruzao i sve jasnije sam shvatao gde treba traziti prave izvore radosti i smisla. Naucio sam da biti voljen ne znaci nista, a voleti sve, da je sposobnost da osetimo ono sto daje vrednost i lepotu nasem postojanju. Gde god bi se na zemlji pojavilo ono sto se moze nazvati srecom, bilo je satkano od emocija. Novac nije nista, moc nije nista. Mnogi imaju i jedno i drugo, a ipak su nesrecni. Lepota nije nista, video sam lepe muskarce i lepe zene koji su bili nesrecni uprkos svojoj lepoti. Ni zdravlje nije sve; svako je zdrav ko se tako oseca; bilo je bolesnika punih volje za zivotom koji su je negovali do samog kraja, i bilo je zdravih koji su venuli muceni strahom od patnje. Ali sreca je uvek bila tamo gde je neko umeo da voli i ziveo za svoja osecanja; ako ih je negovao, ako ih nije gazio i potiskivao, ona su mu donela zadovoljstvo. Lepota ne pruza radost onome ko je poseduje, vec onom ko ume da je voli i da joj se divi...

Herman Hese
:love:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Michael Ball ima glas koji meni posebno godi, no uvek se naježim ovo kad čujem..
"Gethsemane", Jesus Christ Superstar
''
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Srecan je ko ume da voli

Sto sam bivao stariji, sve manje su me ispunjavala sitna zadovoljstva koja mi je zivot pruzao i sve jasnije sam shvatao gde treba traziti prave izvore radosti i smisla. Naucio sam da biti voljen ne znaci nista, a voleti sve, da je sposobnost da osetimo ono sto daje vrednost i lepotu nasem postojanju. Gde god bi se na zemlji pojavilo ono sto se moze nazvati srecom, bilo je satkano od emocija. Novac nije nista, moc nije nista. Mnogi imaju i jedno i drugo, a ipak su nesrecni. Lepota nije nista, video sam lepe muskarce i lepe zene koji su bili nesrecni uprkos svojoj lepoti. Ni zdravlje nije sve; svako je zdrav ko se tako oseca; bilo je bolesnika punih volje za zivotom koji su je negovali do samog kraja, i bilo je zdravih koji su venuli muceni strahom od patnje. Ali sreca je uvek bila tamo gde je neko umeo da voli i ziveo za svoja osecanja; ako ih je negovao, ako ih nije gazio i potiskivao, ona su mu donela zadovoljstvo. Lepota ne pruza radost onome ko je poseduje, vec onom ko ume da je voli i da joj se divi...

Herman Hese
:love:
:up:

:setnja:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!