Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Igrali smo izmedju dve vatre - svi... :neznam: Sto vam je to gej? :D

Doduse, ja sam stvarno voleo tu igru, mozda mi je bilo i zao kada smo prestali u starijim razredima... :giggle: E, to je vec gej. :sudija: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Galateja

Znam dosta strejtera koji su se igrali tzv. gej igara. Podela na muške i ženske igre su više stvar socijalno nametnutih obrazaca, no što su zaista muške i ženske, jer kada bi se igralo suprotno očekivanju dečaci bi dobili opasku 'ženski Petko', a devojčice 'muškarača'. :drama:

:yes:
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Igrao se sa barbikama, igrao lastez, sakupljao salvete , mirisljave papirice, citao ljubavn vkend romane , My love story, teen , lepio postere po zidu svoje sobe, sakupljao ljubavna pisma , pisao spomenar, pesmaricu....
Korisnikov avatar
By Innamoramento
OMG, između dve vatre... Hahahahaha... Kad se setim, jedini sam dečak bio u odeljenju koji je to igrao... :D
Šta sam još radio??? A, da, slušao Jelenu Karleušu na kaseti u mojoj sobi još kada sam imao 8 godina (sada se nije mnogo promenilo, samo što sada imam na mp3-iju) i igrao po sobi, gledao sam telenovele i učio španski, i naravno, igrao se sa barbikama... :D
Korisnikov avatar
By luciferin91
hteo sam da imam sve Actionmen-ove. A onda sam ih skidao :mljac:
Korisnikov avatar
By acid drop
ha, imala kamiončiće, aviončiće, autiće, doboše...
igrala fuzbal sa dečacima. dobro, igrale su se još neke devojčice sa nama (ponekad), ali stvar je u tome što sam jedino ja umela valjano da šutnem loptu, kapirate? :P

potukla se sa dva dečaka zbog devojčice. naravno, to tada nije bilo toliko očigledno, motiv je bio dobro sakriven.

gejoća.
Korisnikov avatar
By Tungi
Igrali se silovanja..I bo'me lepo mi detinjstvo bilo.:gitara:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja se i dalje igram silovanja u skoli kao i gej veze i onda tu dolaze vatanja i ostale "glume" :lol: Ah... Nedostaje mi skola a sad sam shvatio i zasto :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa sve otprilike sto su i drugi pisali..ta pipkanja u skoli,pocev od predskolskog..Zapalio sam drugarici u vrticu upaljacem dlake na ruci(ocicao),samo zato sto je sedela pored tog druga sto mi se svidjao i sto se on oko nje muvao:smeh:
By faxsimil
ja sam lakirao nokte......CRVENOOOOOOOOOO :) :) :) :)

jednom mi keva kupila veštačke nokte koje sam nosio dok nisu popadali....baš strejt :) :) :) :) :) :)
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
izigravao narodne pevaljke, stavljao peskir na glavu i zamisljao da mi je to kosa, vrckao pred ogledalom
By loreenche
jaooo bio saM mAzoretkinja :D :D :D :D

to sam zaboravio...

znaci, stanem iza onih devojcica sto su imale trening, uzmem drvo i vrtim (prilicno uspesno, stap)

nAkon 3 meseca, mojoj sreci ne bilo kraJA kad su mi cure poklonile stap :love:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Igrao se sa barbikama, igrao lastis, sakupljao mirisljave papirice, citao My love story, teen , lepio postere po zidu svoje sobe, pisao spomenar, sminkao se
By Hans
Ja se nisam igrao silovanja, već 'zubara'. Imao sam pacijenta a lekar sam naravno bio ja.

Oblačio sam se kao žena, šminkao, skupljao tzv. papiriće, imao sam lutku Lepu Brenu, kasnije smo se drugarica i ja igrali njenim lutkama i sl. Lepo sam rekao jednom- negde u pubertetu sam od Jelene Karleuše i Dragane Mirković postao Hans. :lol:

Nakon svih ovih igara usledile su one druge, omiljene- dečačke igre. :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

Bila opcinjena vozovima-pogotovo onom exponatu u so na zeleznickoj i govorila da cu da budem masinovodja....U zabavistu svima pricala da sam zaljubljena u KOKU(Koviljka),a da joj pokazem svoju ljubav slomila sam joj ruku...trt trt trt

srela sam koku pre 3 nedelje u cikagu (srela sam troje ljudOva iz zabavista i to na totalno razlicitim mestima, kontinentima...)

lepo je videti neke ljude iz proslosti / detinJstva :)

ont. i dalje volim onaj voz u so, a koki nisam opet slomila ruku...:smeh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hahahahahhahahaha... :lol:

Ako vam je to "disturbing" bolje da ne objavljujem šta sam ja još sve radio.... :krezavi:
By Hans
Da, slažem se, negde bi i ja trebalo da ne govorim mnogo.... :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam igrao lastiš i pipkao se sa vršnjacima iz kraja :D Trljali smo piše i tako to :awesome:

Originally posted by KorvinOdAmbera

Hahahahahhahahaha... :lol:

Ako vam je to "disturbing" bolje da ne objavljujem šta sam ja još sve radio.... :krezavi:
Nije, oćemo još :D
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by haemoglobin87

Igrao se sa barbikama, igrao lastis, sakupljao mirisljave papirice, citao My love story, teen , lepio postere po zidu svoje sobe, pisao spomenar, sminkao se
isto ovo samo bez sminke i citanja
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!