Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Mazu sam zvala da dodjemo zajedno u kafic ali ne odgovara na poruku :durenje:

Verovatno sto zna da ujutru mora da se cisti po kaficu :tuc: :mete: evo i kaficu sam skuvala :kafa: :kafa: :kafa: a i caj :jutro:

Singi,
evo ja sam vredna od jutros, bar ovako virtuelno ;) Inace susticices me ti... Ja sam prethodnih dana ucila bas bas... ali imamo svadbu kod kume za vikend tako da cu sigurno nekoliko dana izgubiti za ucenje te oko priprema, pa sam dan svadbe, pa sredjivanje utisaka... Vec danas idem da kupujem poklon i stvarcice za mene tako da je ucenje samo pre podne...

Ns Beckie, Dante, Dukkehjem,
ne brinite, sigurni smo ovde :dina: :vestica: :vestica: :vestica: :vestica:
By dukkehjem
hahaha lol :D
ne vredi, to je broj od pre tri meseca, samo za spijuniranje koristim :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ledena,
dobro dosla u kafic i srecan rodjendan i ovde :rodjendan:

Pustite sad novine, taman imamo povod za rodjendansku zurku pa da igramo i pevamo... :) Pustam veselu muziku...

:muzika: :dance: :dancing: :kolo: :harmonika: :peva: :gitara: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Tot
Baš nešto pričam s Dinom kako me nije zadovoljila prva kafa. Ne osećam dovoljan priliv energije. A ona mi kaže da svratim u kafić, raskomotim se pošto nema nikoga i spremim sebi još jednu. Evo upravo sms-ujem s njom i međusobno se bodrimo da krenemo u radne pobede.

Pustio sam sebi cd sa cvrkutom ptica.

Idem sad da zamutim jedan nes. Doneo sam novine koje ću ostaviti posetiocima posle mene.

Vidim neke neoprane čaše i jednu slupanu flašu; šta je bilo, slavili ste nešto?

Ledena, srećan rođendan!

Staklo ću pokupiti a čaše ostavljam Seamanu.

Spremiću sad ledeni čaj za one koji dođu posle mene.

Odoh da slušam cvrkut ptica.

Vrata od kafića su zaključana. Ako neko dođe dok sam tu, jače zvonite da bih vas čuo. Biću neosetljiv na podražaje dok se potpuno ne razbudim. :D

Pozdrav svima :)
Korisnikov avatar
By Dina
Tot,
bas lepo da si spremio caj :jutro:

Meni je nesto lose i ne znam kako da zavrsim danasnje obaveze, a ne volim kad ne uradim ono sto planiram... valjda ce mi brzo biti bolje...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam nesto bzv..

Jos malo pa se i odmor zavrsava i onda povratak u Bg i na posao. :sigh:

Pozdrav za sve :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
gde ces i ja sam tu... :jumphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Sustigla sam te ovim skokom... pa kako si danas? :hug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:sesir:

Eeeee... Seamn, odmori uvek prolaze najbrze... :sigh:

:kopa:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dina, jes' vredna? :shmi:

Ja sam se ovih nekoliko dana malo pustio, slabo spremam ispit... :doh:

:kesa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Malo bolje...Sta ti radis? Kanta ili Hegel? :D

Singi :sesir: nije bas brzo proslo...Dovoljno je, idemo dalje, mora od necega i da se zivi. :)

Malo odmora, malo rada i tako. :) Kako si ti?
Korisnikov avatar
By Seaman
|Dina se ne skida sa knjige :lol: Ako ne polozi dobice po guzi :njanja:
Korisnikov avatar
By Dina
Singi,
hehe ja sam vredna zasad, ali priblizava mi se svadba kod kume, pa pitanje je koliko ce me to dekoncentrisati...

Mazo,
kombinujem ih... Nadam se da cu poloziti ali nikad se to ne zna... treba i malo srece uvek :fige: Pa znas i sam.... nisi valjda skroz zaboravio studentske dane... Secas se kad smo zajedno ucili? :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Sjecam se, bas sam juce pricao sa komsinicom kako bih nastavio magistraturu da sam u Cg, ali ovako nista...

Ja sam imao srece na ispitima, ne mogu da se zalim.:)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Dobro sam, opet polako pochinje panika, do sada sam uzivao... :tamoamo:

Kada sam radio, radio sam bez pritiska, sa dovoljno vremena ispred sebe... Sada se vreme opet sabija, a kao sto rekoh, poslednjih dana sam se prepustio socijalizaciji... :lol: Znachi, biTce ovaj smajli - :uplasen: - ponovo aktuelan... :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma bice sve ok, ne brigam ja za vas :fige:

:uplasen:

Korisnikov avatar
By Seaman
Odoh da rucam, zovu me...

A vas zove :cita: :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Seaman

Sjecam se, bas sam juce pricao sa komsinicom kako bih nastavio magistraturu da sam u Cg, ali ovako nista...

Ja sam imao srece na ispitima, ne mogu da se zalim. :)

Nastavio?

Pa, koliko ti je jos ostalo? Sto ne izdrzis do kraja, pa se onda vrni... :giggle:

Mada, sad kad si konacno nashao i posao, teze malo...:sniff:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Ajde, ajde, prijatno! Ja sam tek doruchkovao... :smeh: :blush:
Korisnikov avatar
By Seaman
Htjedoh reci upisao magistraturu, to je sada jos jedna godina valjda na master studijima, ako s ene varam..

Ali nema veze, ionako je sad neizvoldjivo.

Ruckao nesto na brzinu, nisam ni bio gladan.
Korisnikov avatar
By Dina
O Maza vec otisao... uvek je bio Brzi Gonzales :lol:

Singi,
Maza je zavrsio faks, nije mu nista ostalo... Nego moze sad da upise dalje, magistraturu ako zeli...

Sto se vremena tice - to je ono poznato - uvek fali bar dan... Kod mene je problem sto je ovaj ispit ogroman, najtezi od pocetka a i do kraja... Koliko ga god spremala necu uspeti da spremim kako treba, a ne mogu vise da propustam rokove...

Uh sto me podseti da treba da ucim... odoh pa se vidimo :bye:
Korisnikov avatar
By Dina
A tu si Mazo :hug:

Kazem ja Brzi Gonzales :lol:

Odoh ja sad... a ti mozes i da se raspises po nekim temama sem kafica :) Eno ja otvorila novu temu u gay roditeljstvu a mislim da ni na stare nisi odgovorio :lija:
Korisnikov avatar
By Dina
Evo me... Bili smo na svadbi, lepo se proveli, igrali, pevali... Kao pravi saucesnici Loni i ja smo se samo sasaptavali :trach: Crkva je bila vrhunac - kad je svestenik poceo da cita da zena treba da bude pokorna muzu i gospodu, a muz da zenu voli, nigde ni reci o njegovoj pokornosti... Tu nismo mogli da se sasaptavamo ali smo se samo zgledali, zar tu i treba komentar? ;)

U jednom trenutku kuma je narucila pesmu za mene, a ja sam izgledala ovako :hypno: To je ona kuma sto smo bile ljubavnice u teen danima pa narucivanje ljubavne pesme o ljubavi, rastanku i secanju moze da ima malo drugacije znacenje nego da smo samo prijateljice... Htela sam onda i ja da narucim pesmu njoj ali bilo bi mozda malo za strejtere previse... ;) Onda je Loni narucio od nas dvoje isto pesmu o prosloj ljubavi, rastanku, secanjima itd. Zatim je krenula lgbt himna, "I will survive" bas se lepo uklopila...

Sve to me podseti na komentar koji je stajao na naslovnoj strani sajta pa da citiram pre nego sto napisem oficijelnu porukicu kumi, mada provuci cu i nesto dvosmisleno ;)

"Slično mnogim drugim gej pričama, ljubavnim ili ne, mnoge Hannahe i Rachel se nalaze prekrivene plastičnim folijama u porodičnim albumima, u venčanim listovima, ili usmenoj istoriji koja se održava živom u porodicama. Bez društvenog "lepka" koji heteroseksualne parove veže u nekom obliku inercije, homoseksualna vrsta ljubavi umire sa telima ljubavnika."

http://www.gay-serbia.com/hannah-free-4073/
By dukkehjem
:lol: za crkvu i srecno sa kumicom :)
ja se spremam da begam za Sabac :putnik:
pa da ubijem negde nervozu :)
hehehe, treba da vas placam ko psihoterapeute, posto ulecem kad mi dune iskukam se ili izvicem.. a vi me trpite :hug:
:tamoamo:
pozzz
Korisnikov avatar
By Dina
Kako je prosao koncert?

Maza opet nema net :(
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!