Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by stonecoldcrazy
@ emo_haos
Nisi mnogo pogresila. Ima ih i okrutnih :)

@ Hys.
Nakon sto su mene napravili razbili su kalup , tako da me je tesko strpati u bilo koji kos.
Nosim zenski ves. Nemam niti jedne jedine cipele jer su mi stopala osetljiva. Furam
iskljucivo CONVERSE patike za paradiranje, a NIKE kad vezbam. Dole nosim uglavnom dzins ili
vrecaste karirane pantalone. Gore zenski model majica, ali sa normalnim okovratnikom jer
ne podnosim velike izreze niti kragne. Uglavnom imaju print nekog r'n'r, metal benda, neki
gotivan motorcic ili naslovnicu stripa.
Kosa mi je sa strane poprilicno kratka, gore je ima dovoljno za mali ciroki a pozadi
je jos malko duza i ostavila sam nekoliko repova u staroj duzini, negde do pola ledja.
Obrve su mi uredno pocupane, ne gajim nokte, ne sminkam se i najvise koristim kozmetiku
za bebe jer mi je koza svetla i preosetljiva.
Sto se tice ponasanja malo sam namcorasta i cutljiva, ponekad strpam ruke u dzepove. E al' kad
se iskezim svi pobenave.
Nem' pojma kome i cemu pripadam, ali imas detaljan opis pa me etiketiraj. I mene zivo interesuje.

Hm jos da kazes gde mogu onako slucajni da te upoznam :misli: :)
By stonecoldcrazy
U Sapcu kraj Save:skuter:
Dodjes u septembru na cuveni Sabacki vasar da se vozimo na ringispilu, gadjamo patkice iz puske i podelimo secernu vunu:lizalica:
Korisnikov avatar
By Titja
Aaaaa Sabac posetila sam i taj grad par puta,samo da se setim zbog koga bese :D :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
PlasticBrain cita ovu temu....a moja dilema je...jel' butch ili voli butch :giggle:

Ili je butch koja voli butch :smirk:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by Hys.
PlasticBrain cita ovu temu....a moja dilema je...jel' butch ili voli butch :giggle:

Ili je butch koja voli butch :smirk:
Haha, sad tek videh post...

Ne znam sta bih rekla. Vise nisam sigurna ni u koju kategoriju pripadam ni bilo sta.
Generalno bas butch me nisu privlacile. Muske osobine me tesko mogu privuci, tako da se izrazim. A, sad, od osobe do osobe...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Nista nista nista nista i... nista.

dovoljno? :alexis:

P.S : Except shane (ako se ona ubraja u butch ribe.. :) , naravno. )
Korisnikov avatar
By Orange Crush
Meni idu na zivce te kategorizacije i razvrstavanje,jbt hiljadu podkategorija lezbejki,treba kurs da se pohadja da bi se sve to skontalo.Sad kao "volim femme kombinovanu sa andro,uz manju nijansu butchice",ma daj.

Meni je to vrlo individualno,ako mi se neko svidi,svideo mi se,a tu ukljucujem.Harizma,duhovitost,oci.....ama da ima nesto.Mnogo mi je bitnije sta izlazi iz njenih usta,a ne kakve su joj usne.

Npr. meni je Patti Smith (narocito iz mladjih dana) mnogo sexipilnija i jebozovnija nego neki napirlitani mentoli sa 0.5 g mozga.Ima zena stav,muda,pogled,vrhunska je umetnica,a opet tako skromna,na zemlji,draga........ali necu vise o njoj :blush:

Man'te se ljudi teoretisanja,svi mi volimo zene :dude: :bouncy:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ok, ali sta biva ako se ta harizma i duhovitost i oci i sta izlazi iz usta nekako uvek nadju on a lovely piece of butch arse? jel onda to ne sme da se kaze da se ne uvredi drugi kraj spektra koji je moja ciljna grupa isto koliko sam i ja njegova? blah, each to its own, says i.
Korisnikov avatar
By Orange Crush
naravno da sme, ali ja ne volim da generalizujem,jer mi se desavalo da mi se svidi neko za koga sam ranije mislila da nema sanse i eto....kod mene nema pravila. mada ne mislim ja da fizicki izgled nije bitan u potpunosti,ali mi nije presudan.....
Korisnikov avatar
By Hys.
Kad bih znala zasto TACNO osecam silu zemljine teze koja izvrce postulate fizike i postaje sila butch teze kada vidim u okolini butch entitet, mislim da bih dosla do sustastvenog otkrica sopstevnog seksualnog i emocionalnog ja, bez preterivanja.
To je kao ono-zasto si zaljubljen u onog u koga jesi-mozes ti navoditi osobine i svasta nesto, ali iste te osobine mozes naci i u prijatelju, ono zasto si STVARNO zaljubljen, ne mozes zaista pretociti sasvim u reci, hell, da moze, ne bi toliko pesama pisano...

Isto tako ja ne mogu da pinpojtujem zasto BAS one/oni...Mogu da navodim osobine koje su mi privlacne, ali zasto bas ta energija...i zasto to sve-ne umem.

Ali zarad teme, ajd recimo-
they make their stone turn to our diamond.

ko razume 'svatice...
Korisnikov avatar
By elektron84
Ju...kako se dizu iz mrtvih ove teme o butchicama :)

Ni meni nije jasno kako neko moze da se lozi na butchice :lol: :lol:

A bas lepo sto je tako :shmi:

Cekam jenny da postuje ovde posto nas ona bas gotivi :love:
Korisnikov avatar
By jenny
hahahaha rekla sam daj mi par dana da smislim pa ću postovati :)
Korisnikov avatar
By elektron84
Ako ti treba PAR DANA da smislis sta je to privlacno na nama, ni ne moras da postujes :durenje:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
slatke varijante kratke kosice ( vidim da je to neka ključna karakteristika, mada... ). i malo manje foliranja ( može biti tipično ljudska osobina, ali je eto ovde napisah ).
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 7. strane.

Ont:
Volim, volim. Dosta toga volim. :love:
Pa cak i ono stereotipno - kratku kosu. /to je ono sto jako, jako volim/ :love:
U seksualnom smislu ništa.

Karakterno ih ima svakakvih, isto kao i sve ostale ženčadi, tako da mi nečiji izgled i fizička manifestacija ne igra nikakvu ulogu u izboru prijatelja.

Moja semi-butch frendica je izrazito karizmatična i moram primijetiti da se na nju femme žene lijepe ko muhe. :D

Fizički me jako podsjeća na nju. :D
Korisnikov avatar
By Darling
Ama baš ništa.

Mislim da sam negde to napisala, ali volela bih da vidim jednu skockanu džentlmenku, pa bi mi se mooožda i svidela. Bučice koje sam viđala po Bgu su uglavnom nafurane seljančure :barf:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!