Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Pre jedno 6 nedelja, doveo sam mladu kucu kuci, da je nahranim i sklonim od pljuskova posto je bila trudna i jako lepa. To vece mi se okucila u stanu i imala osam malih.

Kako ja nemam uslova da ih sve drzim u stanu, mali su dovoljno veliki za udomljavanje (prestala je da ih doji i jedu sami sada) krenuo sam u mukotrpnu potragu da im nadjem svima dom.

Ako ne zelite male, tu je mama Luna, koja je uzasno pametan pas, ne laje, i uzasno je dobra.

Slika
Slika
Slika
Slika

Pomozite kako znate i umete, pitajte prijatelje, iskoristite pola pola, pomoc publike, samo dajte da udomimo ove lepe zivotinje. Siguran sam da ima nekoga negde ko bi i sebi i njima ulepsao postojanje...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja bih pitao Aleksandru Kovac.Jednom smo se dogovarali da neko kuce koje sam ja dobio udomimo,pa je predlozila radio"Subotica" ili tako nesto...Javlja se dosta ljudi i mnogo je resila preko tog radija.A tu ti je u blizini;)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Tungi nije dao losu ideju. :)

Mozda i neki veterinarski centar zna neshto vishe na temu kako ih udomiti. Ne znam, nisam pametan.

A slatki suuuuu... :sweet: :meda:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pitao sam Aleksandru, i pricao sa njom, ali kada je doslo vreme da se nesto uradi, nije mi vise odgovarala.

Dva sam udomio crno/braon na pijaci danas :yay:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da li si mozda pitao veterinara koliki ce biti kada porastu? Postoji valjda nacin da se to utvrdi po visini, duzini nogu :nerd:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Zonche!

Pitao sam Aleksandru, i pricao sa njom, ali kada je doslo vreme da se nesto uradi, nije mi vise odgovarala.

Dva sam udomio crno/braon na pijaci danas :yay:
Sta si uradio sa ostalima?Koliko ih je jos?
Korisnikov avatar
By Azdaja
mali zucko je secerko :)

imam kucu, pa mi ne treba...ako cujem da nekom treba, javicu :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Tungi: Stajao na pijaci i naislo dvoje koji su zeleli da udome. Ostalo ih 6 a jedno je u rezervaciji (zuta mala)
@Hys: Ma nisam, ali ne mogu biti mnogo veci od mame.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
video sam juce na Studiju B neku kratku emisiju koja sluzi za udomljavanje pasa, mozda ces preko njih lakse naci ljude koji zele te slatke kuce :)
Korisnikov avatar
By KiWi
preslatki su ali moja mačka ne voli društvo .. jedva podnosi svoj odraz u ogledalu :D namćor blesavi :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by colonia_boy

video sam juce na Studiju B neku kratku emisiju koja sluzi za udomljavanje pasa, mozda ces preko njih lakse naci ljude koji zele te slatke kuce :)

Odlichna ideja, chini mi se da su iz Studija B veoma predusetljivi u resavanju problema nas gradjana... :)

Super za udomljenog malishu. :yay:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Zucko i jos jedan tamni su udomljeni!!!
Korisnikov avatar
By Tungi
Sad ih je 4?Neka devojka je danas bila ispred pijace sa kuchetom,ne znam da l' nije neko od tvojih:))))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!