Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by walt333Mada kada bolje razmilim i Milan Stankovic je izbacen iz granda tako da je moguce da je i gej lobi tu umesao prste.
Nista od ovoga ne bi bilo da Popovic nije izbacio Milenu Ceranic iz Granda. Milena je umesala svoje prste garant:deda:
Originally posted by walt333
Ceca je zvezda???? ja sam uvek mislio da je ona nesto tipa "Jahacica apokalipse"*******
A za Draganu nisam ni znao da peva vise. Ja mislio ona se dobro udala i radja Nemce i da za svakog sina dobije auto. Ali vidim kriza pogodila i tog njenog muza pa se vratila mikrofonu. Mozes ti koliko hoces da jebes grand ali jebam ja zvezdu cije ime ne sretoh po novinama vec godinama.
**** Definiciju dala i objavila Vesna Vukelic Vendi
Originally posted by Null
prodajem zenu
Originally posted by burak-BLBurak jesi ti ovde ozbiljan??? Prvo shto je dezinformacija da Dragana ima hitove, drugo, shto ako ona svojom muzikom napuni neki prostor, to nikako ne mozhe biti diskoteka nego Laza Lazarevic u nastanku.
Ceca je zvezda???? ja sam uvek mislio da je ona nesto tipa "Jahacica apokalipse"*******
A za Draganu nisam ni znao da peva vise. Ja mislio ona se dobro udala i radja Nemce i da za svakog sina dobije auto. Ali vidim kriza pogodila i tog njenog muza pa se vratila mikrofonu. Mozes ti koliko hoces da jebes grand ali jebam ja zvezdu cije ime ne sretoh po novinama vec godinama.
Pa to što je nema po novinama jedino govori da Dragana nije žena od skandala i da ne koristi trač novine i jeftine intrige kako bi podizala popularnost. Dok se ove glupače prepucavaju po Svijetu i Skandalu, Dragana niže hitove i puni diskoteke i restorane širom Evrope i svijeta.
Originally posted by DirrtyАли ко ће нам онда бити геј иконе?
Kao što rekoh, oduzeti licencu Foxu!
Spaliti i Pink i Fox i Grand!
A deo tih novaca može i meni u džep.
Originally posted by VespertineA jesi li ti ozbiljan? (Sa ovim navodima da će me Mitrović tužiti)
Originally posted by burak-BLBurak jesi ti ovde ozbiljan??? Prvo shto je dezinformacija da Dragana ima hitove, drugo, shto ako ona svojom muzikom napuni neki prostor, to nikako ne mozhe biti diskoteka nego Laza Lazarevic u nastanku.
Pa to što je nema po novinama jedino govori da Dragana nije žena od skandala i da ne koristi trač novine i jeftine intrige kako bi podizala popularnost. Dok se ove glupače prepucavaju po Svijetu i Skandalu, Dragana niže hitove i puni diskoteke i restorane širom Evrope i svijeta.
A po pitanju texta koji si napisao o nedojebanoj pasivnoj tetki, mislim da oba pomenuta aktera mogu da te tuzhe i pravno unishte, jer je pripisivanje izjava jasno imenovanim ljudima gotovo jednako klevetanju i kazhnjivo je zakonom.
Originally posted by Mahoney
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
upravo u "nacionalnom" dnevniku tv pink citaju saopstenje da ce grand IPAK ici na pinku, da su pronasli zajednicki jezik, da je grand rekao da je pink do jaja, da je pink rekao da je i grand okej, ali da se malo smiri...
cela nacija plakala od srece i vikala "bravo zeljko".
sta sad???
Originally posted by NullLjubav je pobijedila!
znači ipak su se pojebali.
Originally posted by fazzaJesam rek'o!
Ne verujem da će se to i desiti, jer Grandu nema opstanka van TV Pink. Dogovoriće se oni, ima vremena do septembra...
Originally posted by Dirrty
I šta je sad sa Pink prodakšen koji je najavljen?
Da li Fox postaje PST i bez Granda?
Tako sam zbunjen!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!