Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by walt333

Nista od ovoga ne bi bilo da Popovic nije izbacio Milenu Ceranic iz Granda. Milena je umesala svoje prste garant:deda: :glupan:
Mada kada bolje razmilim i Milan Stankovic je izbacen iz granda tako da je moguce da je i gej lobi tu umesao prste. :uplasen:
A izbacena je iz granda jos odavno i Zlata Petrovic a Vendi je pricala kako se Zlata bavi crnom magijom, tako da je Zlata mozda sipala menstrualnu krv i malo mokrace u nes kafu Mitrovicu te se on okrenuo protiv Popovica

Samo ne znam da li je umesana i Marija Mara Stojadinovic, koju je Sale izbacio iz istog razloga kao i Zlatu, ispale joj sise na nastupu:dude: (mada Zlati su ispale sise dva puta a i da ne zboravimo uhvacena je kako piski iza drveta pre neku godinu). Mozda je Mara clan neke masonske loze.

EDIT. sad sam se setio da Mariji Mari nisu ispale sise nego su pukle bretele na haljini od tezine i velicine njenih grudi. Te slike su zavrsile na naslovnoj strani skandala sve sa naslovom "ispale lubenice" :smeh: . Jadna Mara mislim da je ona ipak bila samo zrtva, mnogo volim Maru. Gde li je ona sada? pod kojim satorom? :(
Korisnikov avatar
By Burak
Ma jebeš grand kad najveće zvezde naše estrade kao npr Ceca, Dragana Mirkovic ne snimaju za njih.
:hail2:
Korisnikov avatar
By walt333
Ceca je zvezda???? ja sam uvek mislio da je ona nesto tipa "Jahacica apokalipse"*******

A za Draganu nisam ni znao da peva vise. Ja mislio ona se dobro udala i radja Nemce i da za svakog sina dobije auto. Ali vidim kriza pogodila i tog njenog muza pa se vratila mikrofonu. Mozes ti koliko hoces da jebes grand ali jebam ja zvezdu cije ime ne sretoh po novinama vec godinama.

**** Definiciju dala i objavila Vesna Vukelic Vendi
Korisnikov avatar
By Burak

Ceca je zvezda???? ja sam uvek mislio da je ona nesto tipa "Jahacica apokalipse"*******

A za Draganu nisam ni znao da peva vise. Ja mislio ona se dobro udala i radja Nemce i da za svakog sina dobije auto. Ali vidim kriza pogodila i tog njenog muza pa se vratila mikrofonu. Mozes ti koliko hoces da jebes grand ali jebam ja zvezdu cije ime ne sretoh po novinama vec godinama.

Pa to što je nema po novinama jedino govori da Dragana nije žena od skandala i da ne koristi trač novine i jeftine intrige kako bi podizala popularnost. Dok se ove glupače prepucavaju po Svijetu i Skandalu, Dragana niže hitove i puni diskoteke i restorane širom Evrope i svijeta. :deni:
Korisnikov avatar
By Tungi
Jaki hitovi:lol:

Nezaboravan je horor film "Slatko od snova":roflmao:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by burak-BL

Pa to što je nema po novinama jedino govori da Dragana nije žena od skandala i da ne koristi trač novine i jeftine intrige kako bi podizala popularnost. Dok se ove glupače prepucavaju po Svijetu i Skandalu, Dragana niže hitove i puni diskoteke i restorane širom Evrope i svijeta. :deni:
Burak jesi ti ovde ozbiljan??? Prvo shto je dezinformacija da Dragana ima hitove, drugo, shto ako ona svojom muzikom napuni neki prostor, to nikako ne mozhe biti diskoteka nego Laza Lazarevic u nastanku.

A po pitanju texta koji si napisao o nedojebanoj pasivnoj tetki, mislim da oba pomenuta aktera mogu da te tuzhe i pravno unishte, jer je pripisivanje izjava jasno imenovanim ljudima gotovo jednako klevetanju i kazhnjivo je zakonom.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Divno.

Sad ce narodnjaka biti i na foksu i na pinku koji ce se takmiciti ko moze vise i bolje.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Dirrty

Kao što rekoh, oduzeti licencu Foxu!

Spaliti i Pink i Fox i Grand!

A deo tih novaca može i meni u džep.
Али ко ће нам онда бити геј иконе?
Уз чију музику да ђускамо бре ? :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Народе, не очајавајте :)

Нештo ново на србијанском тржишту....
Нова издавачка кућа.... "ПИНК РЕКОРДС" (Pink records) :)

''

Према незваничним информацијама, нова издавачка кућа би требало да објави нови албум Лејди Гаге :) наравно за подручје Балкана :) и она би требало да се појави у неким од њихових емисија... само је питање да ли ће наступити пре Мадоне или после Дуње Илић :)
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Vespertine
Originally posted by burak-BL

Burak jesi ti ovde ozbiljan??? Prvo shto je dezinformacija da Dragana ima hitove, drugo, shto ako ona svojom muzikom napuni neki prostor, to nikako ne mozhe biti diskoteka nego Laza Lazarevic u nastanku.

A po pitanju texta koji si napisao o nedojebanoj pasivnoj tetki, mislim da oba pomenuta aktera mogu da te tuzhe i pravno unishte, jer je pripisivanje izjava jasno imenovanim ljudima gotovo jednako klevetanju i kazhnjivo je zakonom.
A jesi li ti ozbiljan? (Sa ovim navodima da će me Mitrović tužiti)
Elem, pri povratku s mora sam svratio kod nekih prijatelja u Mostar. Sutradan je u jednoj poznatoj mostarskoj diskoteci gostovala upravo DM. Bilo je puno, tražila se karta više, a publika je u glas pjevala kako nove tako i stare hitove Dragane Mirković, tako da i dalje stojim iza izjave da je popularna. Može ona meni ili tebi da se sviđa ili ne, ali da je popularna - jeste.
Korisnikov avatar
By Madonna
đa bolim draganu mirković :gaga: :love:

ali volim staru draganu. dok nije crtala obrve, upalila onu dm televiziju, i tako to
Korisnikov avatar
By Mahoney
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

upravo u "nacionalnom" dnevniku tv pink citaju saopstenje da ce grand IPAK ici na pinku, da su pronasli zajednicki jezik, da je grand rekao da je pink do jaja, da je pink rekao da je i grand okej, ali da se malo smiri...

cela nacija plakala od srece i vikala "bravo zeljko".

sta sad???

:rotflmao:

Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Mahoney

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

upravo u "nacionalnom" dnevniku tv pink citaju saopstenje da ce grand IPAK ici na pinku, da su pronasli zajednicki jezik, da je grand rekao da je pink do jaja, da je pink rekao da je i grand okej, ali da se malo smiri...

cela nacija plakala od srece i vikala "bravo zeljko".

sta sad???

Korisnikov avatar
By walt333
Pa nista sada mozemo odahnuti i proslaviti pobedu Granda uz jedan divni promo spot iz bogate grand kolekcije, a i jos je i gej ikona u pitanju i dva polugola tipa:sixto: :wtf:

''
Korisnikov avatar
By HARP
Znate li onu: Da Bog da gostovao kod Lee Kiš! :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Burak
Lea Kiš, Sanja Marinković i retard Ognjen Amidži šou su mi top 3 pojave na rozNoj televiziji od kojih mi se povraća. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Li
Grand uopste nije pukao, sada komotno mogu da otvore svoju televiziju GRAND i da svu lovu uzimaju samo za sebe bez da ista dele sa pinkom ili da im placaju nesto... kada vec DM moze, sta je onda to za Brenu i Sasu...
Njih niko nije gledao zato sto su na pinku vec zato sto to vole gde god oni bili. Ma sve je to jedna velika industrija koja ne moze tako lako da propadne dokle god je balkanaca.
Korisnikov avatar
By Burak
Znam da ću ispasti zloban, ali ja bih tako volio da ovaj grand propadne! Nerviraju me žestoko!
By fazza
Originally posted by fazza

Ne verujem da će se to i desiti, jer Grandu nema opstanka van TV Pink. Dogovoriće se oni, ima vremena do septembra...
Jesam rek'o!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ne kapiram.

Na kraju ispade da Pink plaća Grand a ne obrnuto?

I šta je sad sa Pink prodakšen koji je najavljen?

Da li Fox postaje PST i bez Granda?

Tako sam zbunjen!
Korisnikov avatar
By deran
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

"hej,nemački policajci,poručite mojoj majci..."

''
By fazza
Originally posted by Dirrty
I šta je sad sa Pink prodakšen koji je najavljen?

Da li Fox postaje PST i bez Granda?

Tako sam zbunjen!

Pretpostavljam da je Pink production bio samo prst u oko Saši Popoviću, pa pretpostavljam da će taj "projekat" da stopiraju.

PST i Grand nemaju nikakve veze. Grci su tražili da se promeni naziv, jer FOX je odavno prodat, tako da nema više smisla tako da se zove.
Korisnikov avatar
By Loni
Kada bi Grand otvorio svoju televiziju, bilo bi to mnogo komplikovanije.

1) Ne bi možda (sigurno) dobili nacionalnu frekfenciju.
TV DM je nema i nema pravo da se emituje na svim delovima Stbije, osim uz neka posebna plaćanja kablovskim mrežama.

2) Kad si na PINK-u onda znaš da te mogu gledati i u BiH. MNE i celoj dijaspori.
Pink je odavno osnovao svoje varijante u drugim sredinama (PINK BiH, Pink Montenegro i Pink Plus - program za dijasporu).
To bilo koja nova televizija ne bi lako mogla. Morala bi najpre da konkuriše u jednoj, pa u drugoj zemlji, pa u Nemačkoj ... Pitanje je da li bi i kad sve to dobila, a moralo bi mnogo da se plati.

Sve u svemu osnivanje Grand TV-a ili prelazak na neku drugu televciziju, ostavilo bi zvezde i zvezdice Granda daleko od očiju Bosanaca, Crnogoraca i dijasporaca, što bi bio veliki hendikep s obzirom da naši narodnjaci najviše zarađuju od nastupa u dijaspori.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!