Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
U poslednje vreme svuda oko mene lavanda: miris lavande u sapunu, kesice u ormaru, prodavnica zdrave hrane "Lavanda", majica boje lavande.

Koliko volite lavandu? Da li vise volite njen miris ili boju?

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By nsc
volim miris, boja je ok
Korisnikov avatar
By inga
Lavandu ne podnosim, boja joj je bezveze, a miris grozan. Dobra je kao moljcomor i to je sve.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Volim je, bilo u originalnom pakovanju, bilo u sapunu, osveživaču prostorija, dezinficijensu WC šolje... :)
Korisnikov avatar
By idomeneo
Miris, boju, ukus (čaj od lavande je dobar za uspavljivanje).:)
By Speculum Columbae
Ja volim lavandu, jer naprosto volim svo cveće.
Miris mi odgovara, jer volim eterične mirise i ekstrakte.
Boja je još lepša (ne znam da li postoji lepša boja za džempere od jorgovana i lavande).
Korisnikov avatar
By inga
Da li je moguće da samo meni smeta miris lavande :puzzle:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ma nista cudno...
Vazno je samo da ti se neki miris svidja :)
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
I boja je fenomenalna :roflmao:

izvinjavam se u ingino ime na offu. nije izgledalo da ce na to izaci... :lol:
Korisnikov avatar
By inga
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo :D

Biću fina od sada ;)
Korisnikov avatar
By Pauceti
evo paket lavande za tebe zbog nestasluka
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
i miris i ukus i boja mi se dopada
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by inga

Da li je moguće da samo meni smeta miris lavande :puzzle:
Moja mama ne voli lavandu, stalno se dernjala na tatu kad kupi ono za moljce sa lavandom. :smeh: Onda sam je i ja zamrzela, a miris tacno ni ne znam. :zid: :lol: Boju voledem. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u prvoj skoli u kojoj sam radila je bio neki lep plakat na kome je kao drvenim bojicama bio crtez lavande i natpis "soothing lavander"....

to su bili prvi casovi koje sam drzala, i gledala sam stalno u taj plakat dok sam se preslusavala za predstojeci cas...

on: volim je.
Korisnikov avatar
By ns.happy
uverila me je u moc aromaterapije, najprirodnije smirivanje koje sam osetio... jako je postujem, ali nisam sad lud za njom. od mirisa, meni je kedrovina nesto najlepse sto sam pomirisao.
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Lepo da si se ovoga setio, Sunce.

Moje omiljeno cvece. Podseca me na Mediteran, na prostor tako lepo omedjen raznim kulturama, koji buja civilizacijom, citavim njenim slojevima koji i danas pulsiraju. Opstaje, pun zivota, uprkos svim iskusenjima i lomovima vremena, bas kao i neki zbun lavande u dalmatinskom krsu. Graciozan i pitom, a ponekad i sirov, decentno mirisan, ali na momente i ostar. Lek i otrov. Cvrst, otporan i istrajan. Od vrtova Baleara, rajskih polja Provanse, do osuncanog i ponosnog Hvara, lavanda siri svoj opojni miris, koji kao da sadrzi cestice morske soli i surog i golog kamena izmesane sa aromaticnim biljem. Lavanda je krasila kolibe siromasnih tezaka, stitila ih od insekata, a usunjala se i u skrinje aristokratije medju njihove skupocene haljine, i kroz parfeme svezila i mirisala njihovu kozu. Ubirana od srca cestitih ljudi donosena je na dar Gospi, krasila je i oltare nekih zabitih kamenih crkvica diljem hriscanskog mediterana, a mesajuci svoje mirise sa tamjanom, uzdigla se i do sakralnog.

Tako obicna u svom sarmu i nenametljivoj lepoti, za jednu biljku koja je tako protkala civilizaciju. Kako je ne voleti. :love:
Korisnikov avatar
By deran
...isuse bože,doneo sam par cvetova sa mora,sad sam ih pomirisao onako suve i mirišu mi na spermu... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by deran

...isuse bože,doneo sam par cvetova sa mora,sad sam ih pomirisao onako suve i mirišu mi na spermu... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Po osmesima bih rekao da ti se dopada ta polimorfnost lavande. Vidis kakva je, pametnica, ispunjava zelje. :bicikl:
Korisnikov avatar
By confinatti
imam je zasadjenu na terasi,obozavam i miris i boju!!
Korisnikov avatar
By Sunce
O, da, da, mastam da boravim u Provansi, mozda najvise zbog lavandinih polja.
By Speculum Columbae
Ne znam je li Provansa, ali je čarobno.
Tako, naizgled slučajna slika mi je ulepšala dan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!