Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by EnRage
Originally posted by burak-BL

EXKLUZIVNO!
Saša Popović: Željko Mitrović je nedojebana pasivna tetka!

Samo par sati nakon što je Grand produkcija izbačena iz Pink porodice, stižu oštre reakcije vlasnika najveće narodnjačke produkcijske kuće Saše Popovića. On u ekskluzivnoj izjavi za nedeljnik Forum tvrdi da ga Mitrović seksualno proganja već mjesecima i da je ovo izbacivanje posljedica odbijanja ove nepristojne ponude vlasnika Pink-a:
- Stalno mi dosađuje sms porukama! Pita me kada ćemo biti malo nasamo. Jednom mi je čak rekao da mu dupe gori i da brzo dođem i ponesem vazelin.

Popović kaže da je ispočetka samo ignorisao poruke misleći da će Mitrović uvidjeti da nije zainteresovan i odustati od ponude:
- Mislio sam da će shvatiti da ga ignorišem i odustati, ali on je vremenom postajao sve navalentniji. Morao sam ga odbiti izmeđuostalog i iz poštovanja prema njegovoj supruzi Milici. Ipak, priznajem da me je iznenadilo ovo izbacivanje - nisam to očekivao.

S druge strane prvi čovjek Grand-a ne vjeruje da će ovi događaji ugroziti ili uništiti njegovu produkciju:
- Ma kakvi! Naći ćemo drugu televiziju i iz svega ovoga ćemo izaći, što moja prijateljica Stoja kaže "jači nego pre".
Kakav tekst! :lol:
;)
Elem, znaju li oni u Americi na vrhu Fox televizije kakvo im smeće i talog ćerkica Fox Srbija prikazuje kod nas?
Fox televizija - ušli u Srbiju kao ozbiljna televizija koja će, kako su obećavali, akcenat staviti na informaciju i info program, a par godina poslije postala emiter najgoreg šlajma i treša! :pljuje:
Korisnikov avatar
By ManToy
Isti taj Fox u Americi je jedna od kritikovanijih TV stanica bas zbog smeca koje pustaju tako da je ova saradnja sasvim logicna. Srpski Fox je inace jako ocajan zbog male gledanosti (insajderske informacije) pa je ovo valjda bio poslednji pokusaj da se poprave po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By gossip
pa turbo folk ce nastaviti da postoji sa ili bez Granda u Pink-u tako da dodje na isto :)
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Bio Grand na Pinku, Foxu, Avali, RTS-u, isto mi se hvata.
Program je svuda krs i ovo nista ne menja po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By Darling
Bio program krs ili ne, ipak bi emitovanje takve emisije na nacionalnoj televiziji, tj. RTS-u, predstavljalo kulturoloski paradoks...
Korisnikov avatar
By mmiki
Jel to provereno prelaze na Fox ili sta?

A za Pink se ne plasim... Intenzivirace Farme, VelikeBratove i slicne... :bljak:
By fazza
FOX više nije FOX, promenjen je vlasnik, iz tog razloga od septembra i menjaju naziv u PST (Prva Srpska Televizija).

Novi vlasnik (već par meseci) je Teodor Kiriaku, generalni direktor Grčke "Antena" (na Grčkom 1 = Ena, Ant+1=AntEna) grupe.
Korisnikov avatar
By mmiki
O nooo, samo da mi ne diraju formule.... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Burak
Tako je i za BK TV bila priča da se prodaju grčkom kupcu prije nego su nestali..
Korisnikov avatar
By Dirrty
Drago mi je da gubi licencu... ali PST je i dalje za povraćku!

Zanima me da li oni automatski dobijaju nacionalnu frekvenciju, kao "naslednik" Foxa?
Pretpostavljam DA, čim su pridobili Grand... lopurde!
By fazza
Niko ne gubi licencu, promenili su vlasnika i teraju dalje. Tražili su od RRA dozvolu da promene naziv i pretpostavljam da su im odobrili.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali PST... ovo je gore od 90ih!
Korisnikov avatar
By Burak
U svakom slučaju sa onim smećem Moja lijeva ruka su dotakli dno dna. Još sad Grand parade... :awesome: :kolo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali Seka je srpska Rihanna... ona je iznad Granda!
By fazza
Što je najgore, ne da se nismo otarasili Granda, nego od septembra kreće i Pinkov odgovor na Grand, i to neke dve emisije. Pink pokreće svoju produkciju "Pink records", iz tog razloga su i otkačili Grand.

Ma, uostalom, šta me briga. :kafa:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Dirrty

Ali Seka je srpska Rihanna... ona je iznad Granda!
A Stoja je srpska princeza od Monaka? Wtf ;)
Ont: Slažem se, upravu si da je ovaj naziv PST totalno bijedan i retardiran.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ja se slažem sa fazzom da smo najebali, loše.

Ispiranje mozga tek počinje.
Korisnikov avatar
By Burak
Jebeš to ako tvrdokorne mrlje ostanu - veniš zakon! :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Ono što meni upada u oči je nov naziv FOX-a

PRVA SRPSKA TELEVIZIJA = PST

To je toliko glupo, toliko tendenciozno, toliko je ova skraćenica nemoguća za izgovaranje da je najbolje svi kompletno da se spale.

Što se tiče toga da će Srbija imati 2 muzička velika šou programa, a ne jedan, to je već dobra stvar.

Kad je samo jedan, onda se javi monopol, a više njih daju kvalitet.
Kvalitet se često rađa s konkurencijom.
Korisnikov avatar
By walt333
Nista od ovoga ne bi bilo da Popovic nije izbacio Milenu Ceranic iz Granda. Milena je umesala svoje prste garant:deda::glupan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!