Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Belgrade Beer Fest-gay or not?

Beer Fest jeste deo gej scene
9
33%
Beer Fest nije deo gej scene
18
67%
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Tungi

Copor pobesnelih strejtera.Od "onoga" dobijem agorafobiju.
Cekaj,a to sto sam ja,i vidim jos neke kolege sa foruma,redovno na njemu?
Da li smo mi ovce medju vukovima ili smo vukovi u jagnjecoj kozi?

Meni Beer Fest mnogo lici na gej paradu,osim sto nema duginih zastava-mnogo muskaraca,koji se zajedno skidaju i igraju uz muziku,dobra atmosfera,zezanje,opustencija...
Korisnikov avatar
By desnicashakic
Da li je Beer fest gay?

pa odrzava se na jeb*** Uscu,

GAY HILANDARU!

jel mislite da je to slucajno?

a i kad ste videli bear-a bez piva? :bearpride:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by _miki_
Originally posted by Tungi

Copor pobesnelih strejtera.Od "onoga" dobijem agorafobiju.
Cekaj,a to sto sam ja,i vidim jos neke kolege sa foruma,redovno na njemu?
Da li smo mi ovce medju vukovima ili smo vukovi u jagnjecoj kozi?

Meni Beer Fest mnogo lici na gej paradu,osim sto nema duginih zastava-mnogo muskaraca,koji se zajedno skidaju i igraju uz muziku,dobra atmosfera,zezanje,opustencija...
To se zove "ukalupljivanje":cigareta:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Svuda ima gej osoba. To nije specifičnost, ali beogradski Bir fest krći jednu drugu stazu popularnosti:

Jedan od najpoznatijih svetskih pi-ar stručnjaka Denis Vilkoks, koji je bio savetnik američkog predsednika Baraka Obame u predsedničkoj kampanji, biće specijalan gost Beogradskog festivala piva, saopšteno je danas iz Beogradske kulturne mreže.

Vilkoks je uvršćen medju deset najboljih američkih predavača iz oblasti pi-ara, a u svojoj knjizi "Odnosi sa javnošću: strategije i taktike", koja se koristi na 350 univerziteta širom sveta, pisao je o beogradskom "Beer festu" kao primeru dobre marketinške i pi-ar kampanje.

"Belgrade Beer fest je primer kako marketing, promocija i odnosi sa javnošću mogu da izgrade svest o nekom dogadjaju i kako lokalna inicijativa može da kreira manifestaciju koja će privući ne samo lokalnu, nego i regionalnu i medjunarodnu publiku", rekao je Vilkoks.

On je istakao da je tražio i druge slučajeve kojima bi studentima pokazao kako treba promovisati odredjeni dogadjaj, ali da "Beer fest" ostaje njegov "omiljeni primer" o kome će pisati i u desetom izdanju knjige, koje iz štampe izlazi u decembru.

Tokom boravka u Beogradu, profesor Vilkoks će održati predavanja članovima Društva Srbije za odnose sa javnošću.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nekako sumnjam u to da postoje gej coskici, i ne vidim koji bi kurac to nekome bilo potrebno. Na festivalu piva, mis'iiiim...

Ove godine cu prvi put posetiti festival od kako je na Uscu, tesko mi je islo to sazivljavanje sa idejom da kalis vise nije u igri.

Da ne dolaze Kiril, ANA POPOVIC i Siddharta,, uredno ne bih ni pomislila da odem.
Korisnikov avatar
By sofia
ANA POPOVIC se ne propusta!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Vetur úlfur

Svake godine sam zeleo, uvek me nesto sprecilo -.- Ove idem ako polozim voznju do tada, a trebalo bi, nisam valjda toliki :retard: ... ili jesam :cheer:
u svakom slucaju nemam pojma da li postoje gej coskovi, ali bih voleo da znam ako postoje ^^

Haha, isti sluchaj... :D

Mada, meni se ustvari ne svidja nova lokacija. Ona prashinchina! -.-

To me odbija da ove godine pokusham... :giggle: Videcemo... :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by colonia_boy

Bio deo gej scene ili ne, ove godine ce nastupati nekoliko meni zanimljivih izvodjaca

Gramophonedzie
Benny Benassi
Siddharta
Neno Belan & Fiumens

p.s. pridruzujem se hejterima piva i alkohola uopste :)

Benassi? Gledacu da izbegnem prisustvo te vecheri kada bude zabavljao masu, jedno iskustvo s njim mi je bilo dovoljno... :odbij:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Хајде да и ја додам свој коментар....

Дакле... према инфомрацијама које ја поседујем, сваке године због бир феста је повећана концентрација људи на Ушћу где се иначе врши крузинг геј људи... значи проверено знам да је прошле године шумица била пуна људи жељних брзог, необавезног и доброг секса.... нисам био, али сам добио такву инфомрацију и нема разлога да није тачна.....

Друга ствар је та што су у тим данима Феста људи мање више комирани од алкохола и пристају на компромисе.... лако се може десити да видите некога да спава, приђете, испушите ми и одете.... :)

:drkanje:
Korisnikov avatar
By Madonna
nismo znali da komiran spavaš po šumicama na ušću :nope: ccc.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ја не спавам комиран по шумицама јер не пијем алкохол и увек могу да одем до своје куће...

А и не пушим људима који пијани спавају, али знам неке који то раде...

Ах да, то су ипак стрејт ките....мммм.. најслађе.... :)

:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!