Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ne volim profesionalna etiketiranja niti "procenu" licnosti na osnovu profesije.
Korisnikov avatar
By Loni
Mage slažem se.
U gej odnosu je jako lako odrediti se i pre upuštanja u intimne odnose:
Jesmo li mi dečkovi? Jesmo li samo intimni prijatelji?
Jesmo li samo drugovi il samo švaleri?

U slučaju Njuškala to je nemoguće.
On ne sme da kaže ženi da je biseks i da bi voleo da ima seksualne avanture i s momcima tokom svih godina njihovog braka (koji će možda trajati do smrti).

Ne sme jer ta žena, iako je možda ok, nije vaspitana u sredini gde bi tako nešto bilo prihvaćeno.

To on ne može da promeni kao pojedinac.
Mora da se desi na nivou cele države.

U krajnjoj liniji za 50 godina dobićemo možda i kod supruga biseksualca žene, koje već postoje u brakovima sa strejterima.

Mnoge moj strejt drugarice kažu: Volim mog muža i nadam se da me nikad neće prevariti. Ali ako me prevari, volela bih da to ne znam. Niti da mi kaže. Ako mi to STAVI DO ZNANJA znači da me je stvarno ponizio i da mu ne značim čak toliko ni da se folira.

On je biseks, ima brak, ali neće da odustane od povremenih viđanja s nekim muškarcem.
U ovoj zemlji to je neprihvaćeno i on ne sme da rizikuje ženi da kaže.
Osim toga žene i ne vole da znaju.

Zato sam protiv osuda jer bi se i drugi ponašali slično da suz u njegovoj poziciji.

Kad budemo živeli u otvorenijem društvu i u svetu gde se individualizam ne guši ni kad si u braku, biće druga pesma.
Dotle mora da se snalazi svako kako zna.

Zato podržavam i Njuškala i Hys i slične priče.
Ako provedu lepo vreme s nekim s kim nisu u braku, ne znači da su svom bračnom partnera ubili, lupili mu šamarčinu, život mu upropastili...

Sutra će biti lepo i s partnerom.
Čemu tiranija para?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ali opet zar nije individualna odluka biti veran nekome, u paru, prijateljstvu, porodici, kako god, i ako zhelish da si veran ili neveran, niko to ne mozhe promeniti sem tebe samog i niko na to ne mozhe da utiche.

Pitanje koje se samo po sebi namece je ulazak i izlazak iz te stege, bilo da je u pitanju par, brachni par ili fuck-buddies shema... Niko nikoga ne tera da udje u bilo kakvu vezu, a kad se jednom nadje u vezi koja mu vishe ne odgovara, zar nije logichno da bude iskren i prema sebi i prema tom partneru, kog god pola i orijentacije bio, suochi ga sa istinom i dogovorno reshe shta i kako dalje...

Veza je opcionalna, vernost je opcionalna, ali verujem da niko normalan ne bi ushao u vezu sa osobom koja ce ga posle zasicenja lagati i praviti budalom.

Niko nije napadao ni bisexualce, nit ljude u braku, na onoj temi je dovedena u pitanje ljudskost prema osobama koje navodno volish, shtitish i poshtujesh.

Ja sam od detinjstva bio svedok nefunkcionalne veze sopstvenih roditelja, onda sam, isto kao i ti, proshao kroz desetak nefunkcionalnih veza, pa opet verujem da se svaka veza, nakon odredjivanja pochetne uskladjenosti i kompatibilnosti partnera, mozhe racionalno postaviti na zdrave temelje ako postoji zdrava komunikacija izmedju partnera koji osecaju medjusobno poverenje i potrebu da budu iskreni jedno prema drugom.
Korisnikov avatar
By Mage
@Loni: ja razumem šta ti pričaš, ali to i dalje nije (i ne može biti) opravdanje. Iako razumem potrebu da se ponekad laže i vara da bi čovek preživeo, to i dalje ne znači da se laži i prevare trebaju iznositi kao nešto ok, kad nisu! Život nikog ne miluje Loni, pitanje je samo kako ćeš se postaviti prema njemu: da li ćeš biti bedni crv bez kičme koji gamiže po zemlji, ili čovek od reči i časti koji je uspeo da sačuva meru dostojanstva u svom tom haosu. Većina nas je između. Međutim, nikada neću isto gledati na crve i kičmenjake, bez obzira što razumem zašto su jedni takvi, a drugi ovakvi.

Trebalo bi da težimo da budemo ljudi, a ne crvi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni u celoj onoj prici o secernom tatici nije toliko gadno to sto njuskalo radi, vec sto vecina forumasa to podrzava i ne vidi nista lose u tome, jos im je i "slatko" to... :shrug:
Naravno, to ne znaci da je to sto njuskalo radi ok...
Korisnikov avatar
By WoWLover
Kako neko moze da vara svog supruznika? Mozemo reci "samo je mala avantura u pitanju", ali to je u stvari mnogo vise od toga. Partneru se radi iza ledja, a u braku je valjda poverenje najvaznije. Na njemu pociva porodica. Svaki sivonja moze da napravi dete i da se nazove roditeljem, ali medjusobni odnosi su ono sto zapravo cini porodicu.
Licno, rukovodio bih se po poslovici da ne mozemo imati i jare i pare, a da vec volim da svrljam sa strane saopstio bih partneru da me vise seksualno ne zadovoljava i zatrazio razvod. Jedina postena stvar koju bih mogao da uradim u takvoj situaciji, nakon koje bih mogao da svakog dana menjam partnere/partnerke.
Hvalio mi se jedan kolega kako je "pocepao" udatu koleginicu. Gadilo mi se saznanje da je posle toga otisla kuci, svom muzu, kao da se nista nije ni dogodilo, a istim tim ustima s kojima je svasta radila, ljubila svoje dete.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by WoWLover

a istim tim ustima s kojima je svasta radila, ljubila svoje dete.
u cemu je razlika dal' je to radila sa muzem ili ljubavnikom?
mislis li da dete oseca razliku u poljupcu posto mu je majka pusila kurac ili lizala sladoled?
meni je gore kad popusi cigaretu pa ga poljubi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!