Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by Dinajao, ma hocu, ali kakav sam triper, kad ne kliknem prati temu, ponekad ne umem da je nadjem dok ne naidje u novo danas... i to mi se desilo sad
Dukkehjem,
dobro dosao Nadam se da sad kad si u kaficu da ces nam cesce svracati...
Originally posted by dukkehjem
jao, da, dobro bi doso sutra sunca - penjem se na Rtanj da trazim vanzemaljce pa vas izvestavam u cetvrtak-petak kako proslo
Originally posted by dukkehjemahm, jos sam ja na godisnjem - srecom! - nego htedoh reci, da pisem svoje radove, da radim na tome.....
joj, da, jos malo pa se meni raspust zavrsava
a izgleda da roditelji cimaju ovo dvoje oko rtnja... debilno, dan pred put poceli da smaraju, a do juce sve bilo ok (((((((
aj, srecno na poslu
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by dukkehjemahm, jos sam ja na godisnjem - srecom! - nego htedoh reci, da pisem svoje radove, da radim na tome.....
joj, da, jos malo pa se meni raspust zavrsava
a izgleda da roditelji cimaju ovo dvoje oko rtnja... debilno, dan pred put poceli da smaraju, a do juce sve bilo ok (((((((
aj, srecno na poslu
i zaista je bilo super sedela sam u jednom kaficu nekoliko sati (mislim skoro 4 sata!) i osmislila sve kako sta, napisala prvi draft.... ja sam totalno uvrnuta osoba, najvise inspiracije za bilo sta dobijam u kaficima, uz kafu, sok i cigarete..... naravno, ostaje jos da se sve lepo ispise i otkuca na kompu, ali sad ce to ici mnogo lakse i brze
osecam se lepo
Originally posted by Dinama najcrnje sto nije problem u kisi nego sto ih opsesivno drzi pod kontrolom i tretira kao nesposobne. Sve sam super organizovao, i hvala bogu, video i prognoze i prevoz i sve... nije bilo zamerke realno.
Dukkehjem,
meni prija kisa ali evo danas sunce... bzv sto ti je propao izlet...
Originally posted by Danteeeej, ja sam u slicnoj situaciji, samos to ja hocu da skuvam majku najboljih prijatelja...XD
Dobro jutro kafiću, moram da se sklonim negde.
Najbolji prijatelji hoće da me skuvaju u supi i jure me.
Originally posted by dukkehjemZato što sam koka.
Originally posted by Danteeeej, ja sam u slicnoj situaciji, samos to ja hocu da skuvam majku najboljih prijatelja...XD
a sto te jure? mislim, sto hoce da te skuvaju?
Originally posted by Danteo k . . .
Originally posted by dukkehjemZato što sam koka.
a sto te jure? mislim, sto hoce da te skuvaju?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!