Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DziHehe... ne radi sungazing iliti solarnu jogu kao mi pa sesekira za sve. Mi smo opušteni, uživamo i ludo se provodimo a od droga koristimo samo našu prirodnu a to je HORMON SERATONIN koji se oslobađa gledanjem u Sunce kada je to sigurno i SAMO u sigurnim satima.
A sto se ti bern sekiras?
Originally posted by DziČek malo, kakva vjera ako je sve to dokazano?
Bern, dovoljno je ako krenemo od pretpostavke da je vera je ključ svega, ako veruješ, sve možeš...Tako?
Originally posted by bas bleuSamo napred dalje ako imaš ODLIČNO zdravlje i prave benefite time.... mada čisto sumnjam jer ipak po mojim istraživanjima SAMO sunčevi fotoni ti tu mogu pomoći. I to da aktiviraš svoj brainnuter (mozgjuter) koji imaš u sebi od rođenja.
ja se iskljucivo bavim raingazingom
Originally posted by bernAutosugestija....
Bern, dovoljno je ako krenemo od pretpostavke da je vera je ključ svega, ako veruješ, sve možeš...Tako?
I jesi ti vidjela šta piše na pomenutom sajtu? Kako se osjećaš povodom toga?
Originally posted by dukkehjemŠta god bilo. Možda zvuči šašavo ali na desetine hiljada ljudi kažu da ovo ipak pomaže.... da li ste i Vi jedan od njih?
Originally posted by cybermikanPa nisam ja neverni Toma... samo nisam bas ekstreman sto se toga tice...
Originally posted by dukkehjemŠta god bilo. Možda zvuči šašavo ali na desetine hiljada ljudi kažu da ovo ipak pomaže.... da li ste i Vi jedan od njih?
Sugestija je inače deo cirkadijskog ritma koji je pasivan a inače je "napisani program" u našem umu, tako da ako se samoprogramirate (autosugestijom) da ste 100% zdravi, da možete živeti samo na kosmičkoj Prani, da ćete živeti par stotina godina itd. onda ste postigli zaista svoj uspeh. Inače bilo autosugestijom (pozitivnim programom, cirkadijencijom itd.) najbitnije je da pomaže!
Originally posted by dukkehjemOk. Kako god ti misliš... mi imamo naučne dokaze da sunčeva energija jako pomaže ljudima ali takođe i energija zemlje.
Originally posted by cybermikanPa nisam ja neverni Toma... samo nisam bas ekstreman sto se toga tice...
Sugestija je inače deo cirkadijskog ritma koji je pasivan a inače je "napisani program" u našem umu, tako da ako se samoprogramirate (autosugestijom) da ste 100% zdravi, da možete živeti samo na kosmičkoj Prani, da ćete živeti par stotina godina itd. onda ste postigli zaista svoj uspeh. Inače bilo autosugestijom (pozitivnim programom, cirkadijencijom itd.) najbitnije je da pomaže!
Svakako verujem u protok energije i zivim prvenstveno u skladu sa sobom.
Dakle, nekome mozda prija da se hrani Suncevom energijom, nekome samo Suncevom... sve zavisi, samo ne verujem u jedan sistem koji odgovara svima.
Glina je takodje lekovita i obnavlja energiju, sve i svasta postoji, a na pojedincu je da izabere sta mu odgovara...
Nego, jesi li ti gay, bi ili strejt?
Originally posted by cybermikan
Originally posted by dukkehjemOk. Kako god ti misliš... mi imamo naučne dokaze da sunčeva energija jako pomaže ljudima ali takođe i energija zemlje.
Ček malo, kakva vjera ako je sve to dokazano?
Svakako verujem u protok energije i zivim prvenstveno u skladu sa sobom.
Dakle, nekome mozda prija da se hrani Suncevom energijom, nekome samo Suncevom... sve zavisi, samo ne verujem u jedan sistem koji odgovara svima.
Glina je takodje lekovita i obnavlja energiju, sve i svasta postoji, a na pojedincu je da izabere sta mu odgovara...
Nego, jesi li ti gay, bi ili strejt?
Ja sam JA i samo Ja. Sungazer i za mene nema i ne postoje BILO KAKVE podele jer to je nešto što pripada nižem stanju svesti.
LJUDI MORAJU BITI JEDNO MA KO, ŠTA ILI KAKVI BILI!
Originally posted by cybermikanwhat i meant there was da na zapadu irske nema mnogo sunca ali zato ima mnogo kise i da uglavnom sve sto ima da se radi je da se bulji u kisu, benefits or not
Originally posted by bas bleuSamo napred dalje ako imaš ODLIČNO zdravlje i prave benefite time.... mada čisto sumnjam jer ipak po mojim istraživanjima SAMO sunčevi fotoni ti tu mogu pomoći. I to da aktiviraš svoj brainnuter (mozgjuter) koji imaš u sebi od rođenja.
Originally posted by cybermikanwell, u duhu popularnog etiketiranja na forumu u poslednje vrijeme - ako neces da budes etiketiran kao gay ili str8, onda cemo ti zalijepiti ovu:
Molim vas nemojte me klasifikovati šta sam jer ne priznajem. Ali ako neko baš hoće ja sam sve.
I str8, i bi, i gay... samo ne mogu biti lezbo na žalost eto malo šale.
Ps. ne reklamiram se nego želim da probudim ljude i kažem da NE ROBUJU nikome i ničemu!
Originally posted by bananica
Originally posted by cybermikanwell, u duhu popularnog etiketiranja na forumu u poslednje vrijeme - ako neces da budes etiketiran kao gay ili str8, onda cemo ti zalijepiti ovu:
Molim vas nemojte me klasifikovati šta sam jer ne priznajem. Ali ako neko baš hoće ja sam sve.
I str8, i bi, i gay... samo ne mogu biti lezbo na žalost eto malo šale.
Ps. ne reklamiram se nego želim da probudim ljude i kažem da NE ROBUJU nikome i ničemu!
Samo se salim, naravno. Iako zvucis kao fanatik - sto u sustini i jesi.
Demokratija, ba!
Originally posted by cybermikanSlušaj ti manipulatoru... proziran si. Da li ti to mene suptilno ubijeđuješ da ne mogu biti zdrav ako ne buljim u sunce? Da sam neki vjernik sad bih te optužio za vrbovanje. Ovako ću ti se nasmijati i reći da si mali početnik i da malo bolje iščitavaš te svoje new age knjižice.
Originally posted by bernHvala na savetu! Inače ne želim dalje da se raspravljam sa tobom da ne padnem na niže vibracije i niže stanje svesti.
Ne iznisiš činjenice, iznosiš nategnute pretpostavke bez ikakvih dokaza (da se pažljivo izrazim).
Tvoj sajt naučna riznica? Na čemu si, druže? LDS-ju?
Možda i nemaš koristi od toga... Vidim "Naučna knjiga" Ezoterija izdala nešto o sunGEJzingu. Pa onda imamo:
http://www.cybermikan-sungazing.org/kupovina.htm
http://www.cybermikan-sungazing.org/nar ... gadvda.htm
Kao i stranicu sa donacijama koja nije izrađena (gle iznenađenja).
Međutim, najviše koristi ima tvoja sujeta.
Fino se zabavi i nosi kondom... ovaj... naočare za sunce.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!