Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by svejednotako nekako
Zar i 'moralisti' nisu etiketirani?
Originally posted by bananica
1st of all - ukoliko ti je pitanje "da li je Status pametniji od svih ostalih forumasa zajedno" iole OZBILJNO - onda ti imas OZBILJAN problem.
Nije ni logicno. Iz prostog razloga sto polazis od pogresnih premisa.
2nd of all - sve i da status jeste najpametniji, cinjenica je da si naisao na nedovoljno dobar odziv na pricu, pa sad pokusavas da napravis salu od svega. To je ono sto je statusovski u njoj.
Kako god okrenes, dok god ti svim silama pokusavas forumske mase da ubijedis da si ispravan dok karas klince okolo pa onda grlis zenu (i ne daj Boze, djecu!) - jasno je svima, a najvise tebi - da cinis uzasnu stvar. Ne zato sto karas klinca kome bi mogao da budes otac. Ne zato sto varas zenu. Vec zato sto si vjerovatno pizda koja bi tu zenu vec sjutra ostavila, samo da ima muda da se suoci sa sobom.
Sto je logicno - ne mozes biti pizda, i imati muda.
eto tako.
Originally posted by dukkehjemnema sad!
onim prvim postom sam se pomalo zezao...
ne volim nikakvo generalizovanje, a sama podela na etiketirane i neetiketirane to jeste, posebno ako se pravi paralela sa kvalitetom seksa.
Originally posted by gorilica
Da coon-u, nema sad! Vec si osudjen na roshtiljadu medj plamenovima vechitih vatri pakla!
Originally posted by Njuskalohoney, kod mene ti je sve sIJexy!
E, Bananice, sexy mi je ta tvoja ijekavica. Da se izakcijasimo nekom prilikom?
Zasto mislis da bih ostavio zenu?
Prvo da je za ostavljanjem, nikada ne bih ni bio sa njom.
Drugo ima veca muda od vecine muskaraca koje znam (i str8 i bi i gay).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!