Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Leti je najbolje praviti žurku na otvorenom. Pošto smo prošlu žurku držali na tvrđavi, na Exitu u Novom Sadu, potrudili smo se da i sledeća bude na tvrđavi - Kalemegdanu (Gornji grad) u kafe klubu Beogradski pobednik, na jednoj od najlepših tački Beograda.

Za muziku će biti zaduženi Grasshoper (ex Banana Rejv) i Ilija (polovina Mekog spoja).

Vidimo se u petak, 6. avgusta u 23h u Beogradskom pobedniku (Kalemgdan 13a, odmah ispod Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada).

Ulaz: 250 dinara. Rezervacija je obavezna, bilo prijavljivanjem na ovom eventu, bilo slanjem SMS-a na 064/212-79-63

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jebl'a vam ja pas mater, nikako da se poklopimo :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam bila godinu dana, mislim da cu doci...:D
Korisnikov avatar
By ManToy
Vauuuv na otvorenom? Lepo... i hrabro.
By faxsimil
Prevalići malo duži put ali dolazim! Što bi rekla "majka nacije" Znam za jedan grad.... :) ))))))
Korisnikov avatar
By Sunce
Verujem da ce zurka biti bajna, iako ne verujem da cu doci. Secam se da je, cini mi se 2006. godine, zurka bila u Undergraund-u, na otvorenom i zatvorenom. Bila je odlicna. Srecno, i lepo se provedite! :sunce:
Korisnikov avatar
By JammeJess
galadriel pise: ne verujem, letece kamenice po glavama...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sve su šanse da ću se i ja pojaviti, mada ko zna..
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Шансе да посетим ово дешавање су 80 посто :)

Тако да сви који буду желели да ме упознају, то могу урадити на овој журци :)

:roflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vragolani nijedni! Namerno danas zhurka na otvorenom kako bi se spontano organizovalo takmichenje za miss mokre majice!! :radosnice: :wundy: :wundy:

Dobro je da sam shvatilo na vreme, da sluchajno ne obucem grudnjak. :trampolina:
By Speculum Columbae
Upravo mi je stigla poruka da se ovo pomerilo, zbog kiše u Red Room u Siminoj 10a (kod Narodnog pozorišta).
Ulaz je sada besplatan, a rezervacije obavezne.
Korisnikov avatar
By Dina
Dante,
hvala sto si javio... ja ne idem ali da javim onima sto su planirali da idu ;)

Lepo se provedite! :dance: :dancing: :peva:
Korisnikov avatar
By Tungi
Odlicno.Vise mi se svidja Red Room.
Kako meteorolozi najavljuju, večeras se očekuje kiša, pljuskovi i ostale vremenske nepogode gotovo celu noć. Činjenica je da nam svima treba malo osveženja, ali smo i sigurni da niko nije planirao da bude mokar večeras.

Naravno, Loud & Queer uvek ima plan B:

''

Večerašnja žurka biće održana u klubu Red Room (Simina 10a, Dorćol) kako bismo se spasili od najavljenih pljuskova.

Ovaj klub vam je već dobro poznat, pošto će ovo biti treći put da se Loud & Queer žurka održava na ovoj adresi.

Ulaz je BESPLATAN, ali samo i isključivo uz rezervacije za koje ste se prijavili putem sms-a i facebook-a.

Vidimo se večeras :*

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!