Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li etiketirani imaju vise dobrog seksa od moralno ispravnih?

Da
9
47%
Ne
10
53%
LM, posto su mi polepljene sve moguce i ne moguce etikete, postavilo se logicno filozofsko pitanje - chemu sve to. Zbog seksa, naravno.

Prema tome, kljucno pitanje ove diskuije (koje ce biti zanemarono najkasnije u petom postu i diskusija skrenuta na nesto potpuno drugo, na primer uzgoj kalifornijskih crvenih glista) je da li visoki moral dovodi do uzdrzavanja od seksa, sto dalje dovodi do frustracija koje navedu choveka da postane etiketar drugih ljudi?
Korisnikov avatar
By Madonna
da li ste znali da je sandra bulok alergična na konje? :shok:
Korisnikov avatar
By horus.
kao prvo "nemoguce"...

kao drugo, aj vise prevazidji celu tu pricu sa etiketama... duris se 10 dana po forumu u svim mogucim temama... :roll:

kao trece, moze da bude tako, a ne mora... to sto je neko monogaman, ili sto nema potrebu da detalje svog sexualnog zivota iznosi po forumu, ne znaci da mu je sex skrnav... vec da nema potrebu da pokazuje drugima kako mu je sex savrsen...
Korisnikov avatar
By bas bleu
mislim da ne jer ne stizu od toga koliko ih zabole za misljenje drugih.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mislim da je dobar sex individualna stvar.
Recimo, ja znam za par koji u svojim kasnim tridesetim i ranim cetrdesetim (zenica je nesto mladja) upraznjavaju sex vise nego klinci koji su ga tek otkirili. I nikako da im dosadi! A oni mi nekako uvek padnu na pamet kada razmisljam o zivotu kakav se od svakoga manje-vise ocekuje (fakultet-posao-stan-sitna deca).
Ali kao sto Madonna rece, It's better to ask for forgiveness than for permission.
A iskreno, dosadni ste u picku materinu sa temama o moralu, moralistima i moralnima.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa da - klasicna forumska praksa: kad ostanes bez argumenata - otvoris novu temu :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by bananica

tako statusovki, btw
Cime se postavlja sasvim ozbilno pitanje: da li je Status u sustini pametniji od svih ostalih forumasa zajedno jer ne shvata ozbiljno sve ono sto se ovde desava nego se zabavlja uzduz i popreko foruma? Samo ga zamisljam kako se smejulji ispred monitora dok chita sve te silne postove u cije pisanje ljudi uloze ozbiljan trud i vreme.

:odrasti:

Inace: vrhunac oftopicarenja je kada oftopicaris na sopstvenoj temi. Lici na ono kad brzinom svetlosti trcis oko bandere i jebes samoga sebe u dupe.

:zid:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Njuskalo

tako statusovki, btw
Cime se postavlja sasvim ozbilno pitanje: da li je Status u sustini pametniji od svih ostalih forumasa zajedno jer ne shvata ozbiljno sve ono sto se ovde desava nego se zabavlja uzduz i popreko foruma? Samo ga zamisljam kako se smejulji ispred monitora dok chita sve te silne postove u cije pisanje ljudi uloze ozbiljan trud i vreme.

:odrasti:

Inace: vrhunac oftopicarenja je kada oftopicaris na sopstvenoj temi. Lici na ono kad brzinom svetlosti trcis oko bandere i jebes samoga sebe u dupe.

:zid:
1st of all - ukoliko ti je pitanje "da li je Status pametniji od svih ostalih forumasa zajedno" iole OZBILJNO - onda ti imas OZBILJAN problem.
Nije ni logicno. Iz prostog razloga sto polazis od pogresnih premisa.

2nd of all - sve i da status jeste najpametniji, cinjenica je da si naisao na nedovoljno dobar odziv na pricu, pa sad pokusavas da napravis salu od svega. To je ono sto je statusovski u njoj.
Kako god okrenes, dok god ti svim silama pokusavas forumske mase da ubijedis da si ispravan dok karas klince okolo pa onda grlis zenu (i ne daj Boze, djecu!) - jasno je svima, a najvise tebi - da cinis uzasnu stvar. Ne zato sto karas klinca kome bi mogao da budes otac. Ne zato sto varas zenu. Vec zato sto si vjerovatno pizda koja bi tu zenu vec sjutra ostavila, samo da ima muda da se suoci sa sobom.
Sto je logicno - ne mozes biti pizda, i imati muda.

eto tako.
Korisnikov avatar
By Madonna
Kako god okrenes, dok god ti svim silama pokusavas forumske mase da ubijedis da si ispravan dok karas klince okolo pa onda grlis zenu (i ne daj Boze, djecu!) - jasno je svima, a najvise tebi - da cinis uzasnu stvar. Ne zato sto karas klinca kome bi mogao da budes otac. Ne zato sto varas zenu. Vec zato sto si vjerovatno pizda koja bi tu zenu vec sjutra ostavila, samo da ima muda da se suoci sa sobom.
Sto je logicno - ne mozes biti pizda, i imati muda.
bananice, porastao si u mojim očima. sad si banana :lol:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
E, Bananice, sexy mi je ta tvoja ijekavica. Da se izakcijasimo nekom prilikom?

Zasto mislis da bih ostavio zenu?

Prvo da je za ostavljanjem, nikada ne bih ni bio sa njom.

Drugo ima veca muda od vecine muskaraca koje znam (i str8 i bi i gay).
By J...

Drugo ima veca muda od vecine muskaraca koje znam (i str8 i bi i gay).

:misli:

A mene zanima, kad vec ovako iznosis privatne stvari na forum, da li te zena mozda jebe strapom u dupe? :domino:

Sto se tice teme odgovor je - ne.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Wilhelmina

Mislim da je dobar sex individualna stvar.
Recimo, ja znam za par koji u svojim kasnim tridesetim i ranim cetrdesetim (zenica je nesto mladja) upraznjavaju sex vise nego klinci koji su ga tek otkirili. I nikako da im dosadi! A oni mi nekako uvek padnu na pamet kada razmisljam o zivotu kakav se od svakoga manje-vise ocekuje (fakultet-posao-stan-sitna deca).
Ali kao sto Madonna rece, It's better to ask for forgiveness than for permission.
A iskreno, dosadni ste u picku materinu sa temama o moralu, moralistima i moralnima.
Bez kvantiteta, nema ni kvaliteta, no slazem se, individualna je stvar. Varnice sevaju na sve strane tek kada se dvoje potpuno poklope u krevetu, a inspirisani su medjusobno. Ja to doziveo tek sa par partnera.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by bern
Ne vidim korelaciju...

Does not compute.
e onda nisi pazljivo citao postove, vecina moralista zivi u celibatu ili gresi sa desankom sakic, visi pola dana na forumu i nema ni vremena za sex
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma, 'ajte , od tih postenih mi kurve ne mozemo da dodjemo na red! :hvala:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

LM, posto su mi polepljene sve moguce i ne moguce etikete, postavilo se logicno filozofsko pitanje - chemu sve to. Zbog seksa, naravno.
A jaaaaadaaaaan :placko:

Prema tome, kljucno pitanje ove diskuije (koje ce biti zanemarono najkasnije u petom postu i diskusija skrenuta na nesto potpuno drugo, na primer uzgoj kalifornijskih crvenih glista) je da li visoki moral dovodi do uzdrzavanja od seksa, sto dalje dovodi do frustracija koje navedu choveka da postane etiketar drugih ljudi?
Cestitamo, upravo si postao jedan :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!