Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dzelajza RouzTo da zapises u notes, i primenis u nekoj drami. Razumela? Mnogo je dobro.
Čekam prevoz u 4am i posle sto godina stanične samoće staje neki tramvaj, sablasno prazan, tipa "za garažu". Otvaraju se vrata i vozač kaže: "Ovo je tramvaj zvani Želja. Dokle ideš?"
I odveze me čo'ek kući, majke mi.
Originally posted by Dzelajza RouzKakav savrsen detalj
Čekam prevoz u 4am i posle sto godina stanične samoće staje neki tramvaj, sablasno prazan, tipa "za garažu". Otvaraju se vrata i vozač kaže: "Ovo je tramvaj zvani Želja. Dokle ideš?"
I odveze me čo'ek kući, majke mi.
Originally posted by KorvinOdAmbera
Ne d'o Bog da vam moja keva nešto objašnjava kada je neka frka. Tada svi moramo zapravo da pogađamo šta ona misli inače smo ga na-j.
Setio sam se dve njene provale, obe nastale u frci tokom Đurđevdana (da napomenem da sam ja bio zadužen za čuvanje dece i posluživanje pićem, te nisam bio odgovoran za tanjire).
Najedanput mi uleće keva i govori:
Keva: Donesi mi!
Ja: Šta?
Keva: Brzo, brzo, donesi, gosti već sjede.
Ja: Aman, šta?!
Keva: MA DONESI MI VIŠE ODMAH BRZO BRZO!!!
Ja: ŠTA DA TI DONESEM?!!
Keva: PA TANJIR!
Ja: PA RECI VIŠE!!!
isti dan iznerviran ja
Keva: Sine, gdje je ono?
Ja: Eno ga tamo.
Keva: A gdje tamo?
Ja: A koje ono?
Originally posted by Hys.I jeste bilo malo nelagodno kad smo skrenuli ka hipodromu. Onaj mrak, rastinje... Idealno za sakriti telo silovano, a potom raskomadano na tramvajskim šinama.
Kakav savrsen detalj
Uvod za romanticnu komediju (zaljubis se u vozaca) psihotriler (vozac te siluje) horor (vozac te siluje i pojede)
Originally posted by Dzelajza Rouzili je moglo da bude jos gore - da zapeva i feel pretty and witty and charming and gay i da zavrsis u losem mjuziklu.
Originally posted by Hys.I jeste bilo malo nelagodno kad smo skrenuli ka hipodromu. Onaj mrak, rastinje... Idealno za sakriti telo silovano, a potom raskomadano na tramvajskim šinama.
Kakav savrsen detalj
Uvod za romanticnu komediju (zaljubis se u vozaca) psihotriler (vozac te siluje) horor (vozac te siluje i pojede)
Originally posted by SmallTownBoy_91Meni, ne moja...
(situacija: voznja kolima, u polupijanom stanju... Najednom cudan miris obuhvati nase nosnice...)
KorvinOdAmbera: smrde mi jaja...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!