Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
I ja , ako mi ne dodje hocu necu :smeh:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pozdravi za Dinu, Seamana, i ostale domoroce :D

popodnevna kafica :kafa: - tj. kapucino od vanile, ali nema tog smajlica :sigh:

a posle sladoled :yay: :yay:
.
.
.
.
.
P.S. ala sam ja prolupala od ove vrucine :lol:
.
.
.
.
.
:bubbles:
By Bombina
Originally posted by Dina

Te veverice su preslatke... odoh da ucim, moram da se nateram...

Cao Mazo, Ns Beckie, Singi, Bombi i ostali drugari i drugarke... Vidimo se! :grouphug:
nemogu da verujem sta je sad?
Nisam bila vama na okupljanju nisu je mogli da se jave
Jer sam nazalost sam promenila,stroga sam,potpuno
ovamo i vamo sam fb
kad citam Lonija,i Dine i itd
nema sta, jer sam stalno sa mojom kumom sa pevacem,ona uskoro snima
By Bombina
a,da najela sam lubenicu ,nego sladoled:D

ko ovde trambunje? :D
Korisnikov avatar
By Dina
Tu ste... a Maze nema :( nema net...

Bombi,
ne znam o kom okupljanju je rec... mi se nismo okupljali... Ja radim i ucim, zakopala se u knjige :cita:

Ucite li vi? Ovo ja da mi bude lakse ako i vi ucite :D

Pozdravcici Bombi, Ns Beckie, Dante :grouphug:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dante

Dobar dan kafiću! Lepo letnje podne. Otpozdrav i zagrljajčina Dini!
podne? :nesiguran: a gde se ti nalazis kad je kod tebe podne?
ili je to mozda greska u kucanju? :giggle:

cao Bombi, Dina - :kiss: za obe
By Speculum Columbae
E, pa meni je podne, dokle god je sunce tu i nebo žuto kao petak.
Za sve malo retro jazz:

''
By Bombina
Ja kontala tu negde,a da nije vazno..bila sam u teretanu i kako je bas vruce,uskoro trebalo da idem na bazen,ili u Adu da se osuncam zbog mora..da ne zagore sunce he he
By Bombina
gde si Ns Beckie sta ima kod tebe?
Svalerises ,a ?
Korisnikov avatar
By Tot
Dobar dan poštovani kafićani :surfer:

Seaman mi reče da mi je ostavio nešto u frižideru kafića gratis pa da vidim šta je to.

Originally posted by Dina

Tot,
opet si na forumu i u kaficu :yay:

Mislim da se ni ti ni ja tada nismo poznavali uzivo u vreme ovih arhivskih postova ali smo se prepoznali na forumu od mog prvog posta i vrlo brzo poceli da se dopisujemo... Zanimljivo je to sa bliskim ljudima - Maza i ja smo se prepoznali na drugom forumu na prvi post, s tobom na ovom isto tako, Loni mi je bio omiljen lik jos dok nisam pisala a on je tek kad smo se dobro poznavali povezao da su Hipatija i Dina ista osoba, kaze voleo je njene postove tj moje... :)

Evo kolaca ali kupljeni su, ne zamerite :zvizdi: :njami:

Dina, kakve su to oružane formacije u kafiću? Moderiraj avatare. :mad:

Šta ima od muzike danas?

Kakav ti je to novi avatar? Neka Amazonka? Svi ste nešto ratoborni.

Jeste, najviše smo se zbližili na temi o Agati. Ja sam je dosta leti čitao; prija za ovo vreme. Mislim da imaš nekoliko naslova koje nisam pročitao ali sam zaboravio to prošli put da ti tražim.

Šta lepo sada čitaš sem učenja? Ja čitam jedan veoma uzbudljiv roman, istorijski triler iz devetnaestovekovnog Japana. Znam da voliš Japan pa preporučujem.

Takashi Matsuoka - Oblak vrabaca.

Pozdrav svima i Seamanu na rivijeri :seaman:

ps. nemam puno vremena za forum. Zanima me samo dobra kapljica u kafiću.
Korisnikov avatar
By Dina
O Tot :hug:

Iznenadih se kad videh da ima nekog u kaficu... otkako je Maza otisao prazan je :sveca: Mislila sam da ce Maza uplatiti net pa da ce dolaziti ali po ceo je dan na plazi tako da mu se ne isplati... Cujemo se porukicama, a i sa njegovom sestrom malo ogovaram Mazu, uglavnom uziva... pricace vam se kad se vrati...

Sto se mene tice... sta bi :dina: drugo proucavala nego vesticje spise, avatar je vezan za tu tematiku takodje... u pauzama cak i ucim za fax :smeh:

Hvala na proporuci za knjigu, a za Agatu - vazi, podseti me kad se budemo vidjali :)

Pozdravcic za tebe a i za ostale kaficanke i kaficane ako navrate :grouphug:
Korisnikov avatar
By Seaman
Super ti je nik, bas je zivopisan :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Bas sam srecna da si uplatio net... a taman krenula da ogovaram :lija:

Ko ima novi nick?
Korisnikov avatar
By Seaman
Htjedoh reci avatar, a ne nik, greska :)
Korisnikov avatar
By Dina
Pricaj Mazo, sta radis cime se bavis... hoces danas na gay plazu? Ovde i dalje hladno, ja ucim a dolaze mi majstori danas... treba i kod lekara ali treba i da mi dodje kuma, svadba uskoro :kolo:
Korisnikov avatar
By Dina
Moj avatarar... juupiii, bas mi je drago da ti se svidja :kiss:

Sinoc me jako bolela glava, jutros je malo bolje ali jos osecam pritisak :( Loni je odmah proglasio da je to od ucenja, ne ovog zvanicnog nego nezvanicnog ;) Ali nastavicu, nadam se da me nece vise boleti...
Korisnikov avatar
By Seaman
Kod mene za sada super, vrijeme je odlicno, voda takodje, ima ljudi, sve onako kako volim..

Malo me nervira jer moram da vidim neke prijatelje koji sada imaju svoje porodice pa ce mi to oduzeti vrijeme koje bih proveo na plazi. ali nekako cu iskombinovati nego za sada mi ne ide. Mislio sam danas da se vidim s anjima u Ko, ali im ne odgovara :roll: a ne bih da ostavljam zadnje dane odmora za te posjete...

Bas su komplikovani porodicni ljudi :roll:

pozdravlja te more :)

Juce sam bio u Becicima, predivno je bilo, obozavam tu plazu.

Ne znam kada cu na gay plazu, mozda kad mi dodje drug iz Bg.

Planiram da budem i 2,3 dana na adi bojani, jer mi dolazi bivsi cimer sa njegovim deckom, bice smjesteni tamo pa cu biti sa njima :)
Korisnikov avatar
By Dina
Juuupiii sve bas super deluje, drago mi je da ti dolazi i bivsi cimer, kako mu bese ovde nick Ferdinand ili tako nesto... i drug takodje, uzivacete, a navijam da upoznas jos gay drustva... :fige:

Ali ne ogovaraj porodicne ljude... i sa njima treba da se vidis! Zar ne mozes da spojis plazu i vidjanje, npr uvece posle plaze?
Korisnikov avatar
By Seaman
E pa njima ne odgovaraju vecernji termini i to me njavise nervira sto mroam da se prilagodjavam njima...

I ja ocekujem neka zanimljiva poznanstva.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Onda se vidi ujutru :lol: pa posle na plazu :kupanje: Ili idi na plazu do predvece pa pravo kod njih...

To sigurno zbog dece, jesu oni bese dobili i drugo dete? Hoces se videti sa onom drugaricom sto ima blizance?
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako budu imali vremena :lol:

Mada iskreno javio sam se svima pa ako hoce susret ocekujem da kazu :D A i ako ne zele, ne ljutim se :lija:

Kako tvoje aktivnosti? ;) Pozdravi Lonija :)
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala hocu :) Pa eno opisala sam ti gore... ok je sve, samo me boli glava... Hoces li kupiti sestri onaj poklon? :lija: Ja cu joj javiti kad budem isla cene, pitala me da javim, a mogu i tebi da vidis da li mozes da se uklopis sa cenama :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Oh Mazi zablokirao komp bas kod sestrinog poklona... nadam se da ga nece spreciti da odgovori kasnije :tumble:
Cao, cao, uzivaj Mazo :kiss:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Maza bas uziva - i treba...

Kako ti, Dina, vi tek treba da idete na odmor? Sta ono bese, Spanija?

pozdrav za sve :bye:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!