Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
omg ovo je nekako kinky.....

mislim, koga josh bole d**e sta rade prave lezbejke u kucama, kad mozemo da gledamo fiktivne :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ma da, sapunice su bolja varijanta... ovo je malo dosadno :D ( mada sam odgledala tri epizode ).
Korisnikov avatar
By Li
I ja odgledala dve, zanimljivo :cookie:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ajd dajte neki link gde mogu da vidim cele epizode, ja uvek naletim na one "not available in your country" :(
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja sam ih cele skidala na komp, pa posle brisala. Jedino mogu da ponudim da opet pronađem te linkove, ako te tako nešto interesuje?

A što se utiska dosadašnjeg tiče (već pisala na temi o L Wordu, izmamile su mi jedno gromoglasno "meeeeh!" i u svakoj epizodi neko drugi krene da me nervira. Nešto kontam da je u pitanju moja antipatija prema celom tom glupom žanru reality showa.
Korisnikov avatar
By Hys.
I opet nema butchice.

Mrsh.
Korisnikov avatar
By Kejt
but it`s REAL!

majko mila! nisam gledala, samo sad ovaj trejler i vec mi ide na hm hm dovoljno da nemam zelje da gledam
Korisnikov avatar
By Kejt
Originally posted by Hys.

I opet nema butchice.

Mrsh.

pa to je zato sto je real

i one tako real idu okolo ful namontirane with the hair and the makeup
Korisnikov avatar
By Hys.
pa da.

butchice ne postoje u real life.

dej ar a produkt ov maj sik imadzinejshn.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo sam negde videla na fejsu... i kontam, jbte je l nastavak.. posle vidim da su skroz neke drugacije glumice...
Ovo neka parodija?
ili sta... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Li
Sto duze gledam, sve su vise FAKE.... a ona sto ima po 5 riba, ni govnjivom motkom je ne bih takla, muka mi je od tog tipa lezbejki

:klux:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
mnogo je namontirano za nazovi rijaliti, ali... mislim da je svaki publicitet pozitivan, ne bih osuđivala ideju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma jebo ja njima svima mater.
Da nema Bella books, ne bi meni bilo ich selameta.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
fali im single leca koja pati i sece vene u samoci, kojoj je sve crno i nikako da nadje bilo sta... ovima se po 15 bacaju svako vece oko vrata...

ajmo u LA :lol:
By mydyingpride
Originally posted by Black Lady

Ovo sam negde videla na fejsu... i kontam, jbte je l nastavak.. posle vidim da su skroz neke drugacije glumice...
Ovo neka parodija?
ili sta... :puzzle:
:lol:

dosadno, ni jedna mi nije zanimljiva..
Korisnikov avatar
By Oziris
E, odgledah tih 5 epizoda koje nadjoh za skinut', i utisci su mi ovakvi:

Whitney (ona sto ima milion riba, sto je umislila da je hot shot zbog toga) me uzasno nervira!!! Jako mi je antipaticna!!!

Rose - tek ta mi je pateticna!!! Te self proclaimed players lesbos mi idu na p....n zivac!!!

Tracy - e ona mi je extra hot! Em sto je hot, em sto je jedina normalna i slatka.

E da, i Nikki i Jill su mi onako, simpa, sa svojim lesbian mainstream zivotima... Jesu invisible in a way, ali bar nisu annoying!
Korisnikov avatar
By Blady
Hocu da pogledam bar jednu epizodu :pionir:
Korisnikov avatar
By Fantasy
ajd neka dobra dusa nek javi gde je pronasla da skinem i ja da odgledam koju epizodu da ne ostanem slepa na ovako lepe oci:andjelak:
By Tea
demonoid.com
torrentz.com

ali gubite vreme, sranje je :kija:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ја сам и даље одушевљена тиме колико је све ово ретардирано. мо'ш мислити, неко се сетио да направи ријелити са лезбејкама. бРАААААте!!!
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jel neko još ovo gleda? ne znam zašto, pošto je ( ipak ) teško smaranje, ali svakog ponedeljka ( ovog puta utorka ) zakucam se za komp da ih pratim. još jedna epizoda je ostala, valjda...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
meh... :shrug:

nis posebno.

Majki i Rouz mi idu na zivce.. ja ne znam koju su to zivotinju nakacili Majki na glavu, jbt ne lici ni na sta :shrug:

jedino mi je Vitni slatka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!