Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tungi
Ma sta ima ko da pominje...Nismo ni mi zakazivali dejtove,grupna onanisanja,jebanja po zbunovima..Ili ti se desi ili ne:lol:
Ni ja...Kod mene se prelazilo uvek na dela.
Originally posted by dukkehjem
e, singi, da sam ti ja vrsnjak bio svasta bi doziveo
Originally posted by sing&dunum
mada ima tu i ozbiljnosti XD
koje si god
Originally posted by sing&dunum83, pa to nije matoro ludjakinjo...
mada ima tu i ozbiljnosti XD
koje si god
Matoro je to...
83.
Originally posted by sing&dunumne brini sing&dunum,
Ja nisam ni znao za grupno drkanje u skoli, dok na Forumu nisam chuo da su svi prosli kroz to...
Ili su od mene na vreme zazirali, dok ni ja nisam bio svestan zasto, pa me nisu ni zvali...
Ah, sonika moja draga, posto moram da ti crtam sta sam mislio, stvar je u fokusu. Stvar je u tome sto delimicnu istinu Kurir prepakuje i plasira u odredjenom trenutku za koji smatram da nije slucajan.aha, znači i vi pederi ste skloni teoriji zavere, tipa: "svi su protiv nas", "sve je to planski smišljeno"...
Originally posted by zozefin stNi ja. Ali ja sam za razliku od Sonija znao da se u WC-u vade neki kurci, samo nisam bio dovoljno popularan da me zovu.
Originally posted by sing&dunumne brini sing&dunum,
Ja nisam ni znao za grupno drkanje u skoli, dok na Forumu nisam chuo da su svi prosli kroz to...
Ili su od mene na vreme zazirali, dok ni ja nisam bio svestan zasto, pa me nisu ni zvali...
nisi jedini; ni ja nisam imala grupno drkanje
Originally posted by dukkehjemBili smo na ekskurziji na Tari, ne znam tacno da li u petom ili sestom razredu, mislim sestom. Da, sesti. U istom odmaralistu sa nama bila je i neka skola iz Uzica, ista generacija kao mi.
ma ovi moji su me zapostavili oko 6-7... kucke
pa ne, ako ne bih glumeo, verovatno bi pomislili da sam peder i bezali bi od mene...
btw, bio sam i ja tupav, jednom mi na ekskurziji lik bukvalno mlatio kurcem ispred nosa usred grupnog drkanja... i nisam mu popusio. Ne znam zasto... cak nisam imao ni zelju :lud:
mozda zbog ovo drugo cetoro-petoro u sobi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!